Belastingadvies

Omdat u belasting besparen serieus neemt

Belasting. Voor ondernemers vaak ongrijpbare materie. Terwijl er juist zoveel kansen voor u als ondernemer liggen. Natuurlijk weet u dat u geen slordige administratie moet voeren, onjuiste btw-aangiften moet doen of een fiscaal verboden constructie moet toepassen. Maar wanneer u zich bewust verdiept in - of deskundig belastingadvies krijgt over - de fiscale regelgeving, zijn er belangrijke voordelen te behalen. En dat heeft direct een positieve uitwerking op de financiële spankracht van uw onderneming.

Henry Fraterman
Henry Fraterman Partner

Kennisgebieden

De Jong & Laan kent specialisten internationaal belastingrecht en belastingadviseurs met als specialisme Duitsland.

Meer info

Hoe zit het eigenlijk met omzet- en overdrachtsbelasting? Bijvoorbeeld bij het kopen van een pand. En denkt u ook aan vragen over juiste btw-tarieven, btw verrekenen en suppletieaangifte.

Meer info

Ik wil mijn werknemer een reiskostenvergoeding geven. Mag ik deze meenemen in het forfait? En hoe zit het met modelovereenkomsten? of de werkkostenregeling?

Meer info

De dynamische wereld van belastingadvies

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Een dynamiek die in de toekomst niet zal veranderen. Onze belastingadviseurs houden voor u alle veranderingen en de impact daarvan nauwgezet bij. Ze nemen proactief de kansen met u door en brengen deze voor u overzichtelijk en begrijpelijk in beeld.

Samen met u bekijken onze belastingadviseurs bijvoorbeeld naar hoe u fiscaal vriendelijk vermogen opbouwt en welke mogelijkheden er zijn om uw onderneming fiscaal optimaal te structureren. Zo weet u waar u aan toe bent en bespaart u waar mogelijk belasting.

Het belastingadvies gaat onder andere over:

En denkt u daarnaast bijvoorbeeld aan fiscale aspecten bij echtscheiding, overlijden, pensioen, overdracht of bedrijfsopvolging.

Jacqueline Hill-RijsbergenDoor Jacqueline Hill-Rijsbergen

Trouwen gaat niet meer zonder voorwaarden

Vanaf 1 januari 2018 zijn huwelijkse voorwaarden de nieuwe standaard. Voor een gemeenschap van goederen moeten de nieuwe echtelieden naar de notaris. Welke vorm van het huwelijksvermogensrecht past jou?

Lees verder

Soorten belastingen voor ondernemers

Er zijn veel verschillende soorten belasting waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Denk onder andere aan:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Overdrachtsbelasting
  • Loonheffingen
  • Dividendbelasting
  • Btw
  • Milieubelasting
  • Autobelastingen

Kwalitatief fiscaal advies voor ondernemers

Onze belastingcultuur is in de afgelopen jaren gewijzigd naar een meer horizontaal gericht toezicht. Dat betekent dat de Belastingdienst van u verlangt dat u fiscaal 'in control' bent zodat men minder snel hoeft te controleren. 

Transparantie en vertrouwen zijn de sleutelwoorden van de nieuwe belastingcultuur. En dat geldt ook bij de Jong & Laan. Door een open en eerlijk contact en het beschikbaar stellen van de juiste informatie geven wij u optimaal fiscaal advies. Natuurlijk altijd binnen de kaders van de wet. Daar mag u op vertrouwen.

Nieuws

Nieuws
Fiscus gaat belastingtelefoon verbeteren
Lees meer
Nieuws
Geen begroting? Geen BIZ-heffing!
Lees meer
Nieuws
Aftrek btw bij aan- en verkoop aandelen
Lees meer
Whitepaper

Belastingvrij schenken; extra voordelig?

Wist u dat schenken bij leven verstandig kan zijn? In de whitepaper leest u waarom.