Samen gaan! Met je adviseur ambities waarmaken

Laat u als ondernemer deskundig adviseren over de fiscale regelgeving. Bouw fiscaal vriendelijk vermogen op en benut fiscale voordelen.

Belastingadvies

Belasting. Voor ondernemers vaak ongrijpbare materie. Terwijl er juist zoveel kansen voor u als ondernemer liggen. Natuurlijk weet u dat u geen slordige administratie moet voeren, onjuiste btw-aangiften moet doen of een fiscaal verboden constructie moet toepassen.

Maar wanneer u zich bewust verdiept in - of deskundig belastingadvies krijgt over - de fiscale regelgeving, zijn er belangrijke voordelen te behalen. En dat heeft direct een positieve uitwerking op de financiële spankracht van uw onderneming.

Soorten belastingen voor ondernemers

Er zijn veel verschillende soorten belasting waar ondernemers mee te maken kunnen krijgen. Denk onder andere aan:

  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Omzetbelasting
  • Overdrachtsbelasting
  • Loonheffingen
  • Dividendbelasting
  • Btw
  • Milieubelasting
  • Autobelastingen

Kwalitatief fiscaal advies voor ondernemers

Onze belastingcultuur is in de afgelopen jaren gewijzigd naar een meer horizontaal gericht toezicht. Dat betekent dat de Belastingdienst van u verlangt dat u fiscaal 'in control' bent zodat men minder snel hoeft te controleren. 

Transparantie en vertrouwen zijn de sleutelwoorden van de nieuwe belastingcultuur. En dat geldt ook bij de Jong & Laan. Door een open en eerlijk contact en het beschikbaar stellen van de juiste informatie geven wij u optimaal fiscaal advies. Natuurlijk altijd binnen de kaders van de wet. Daar mag u op vertrouwen.

Whitepaper belastingvrij schenken

Wist u dat schenken bij leven verstandig kan zijn? In de whitepaper leest u waarom.

Belastingadvies: een dynamische wereld

De fiscale wet- en regelgeving verandert continu. Een dynamiek die in de toekomst niet zal veranderen. Onze belastingadviseurs houden voor u alle veranderingen en de impact daarvan nauwgezet bij. Ze nemen proactief de kansen met u door en brengen deze voor u overzichtelijk en begrijpelijk in beeld.

Samen met u bekijken onze belastingadviseurs bijvoorbeeld naar hoe u fiscaal vriendelijk vermogen opbouwt en welke mogelijkheden er zijn om uw onderneming fiscaal optimaal te structureren. Zo weet u waar u aan toe bent en bespaart u waar mogelijk belasting.

Het belastingadvies gaat onder andere over:

En denkt u daarnaast bijvoorbeeld aan fiscale aspecten bij echtscheiding, overlijden, pensioen, overdracht of bedrijfsopvolging.

In 2021 zetten we de volgende stap in onze beweging naar 2025.

Een vooruitstrevende beweging die ons niet alleen helpt om onze eigen ambities te behalen. Belangrijker, ze zorgen ervoor dat we samen met jou een stap verder zetten om jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Lees er meer over in ons kwaliteitsverslag.

Bekijk kwaliteitsverslag