Accountancy

Samen met de accountant een stap verder

De administratie, die kost u elke keer veel tijd. Teveel papierwerk, systemen die losstaan van elkaar en uiteindelijk geen totaalinzicht in de resultaten. U vraagt zich regelmatig af welke processen elkaar beïnvloeden, hoe u de juiste cijfers verkrijgt om sturing te geven aan de organisatie en of u eigenlijk wel het juiste softwarepakket gebruikt voor uw administratieve en operationele proces.

Wij zorgen voor financiële zekerheid. Dat geeft u de ruimte om te focussen.

U bent niet de enige. Sinds jaar en dag helpen onze accountants organisaties met precies deze issues. En we gaan een stap verder dan dat. Want naast het efficiënt inrichten en verwerken van de administratie en het samenstellen van de jaarrekening geven we waardevol financieel advies om uw zakelijke doelen te behalen.

Want uiteindelijk wilt u de onderneming laten groeien. Optimaliseren waar het kan. Dat snappen wij als geen ander.

Digitaal en toch persoonlijk

Een goede relatie valt of staat met persoonlijk contact. Daar hechten wij veel waarde aan. Ons uitgangspunt is dan ook ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk van de bedrijfsprocessen digitaal worden verwerkt.

Denk aan het automatisch boeken van bankafschriften en het automatisch verwerken en boeken van inkoopfacturen (door middel van scan en herken oplossingen). Op die manier kunnen we onze tijd investeren in het persoonlijke contact en zo de administratie en onderneming naar een hoger niveau tillen.

Koppelen met verschillende softwarepakketten

De financiële administratie op maat geautomatiseerd verwerken en 24/7 beschikken over actuele managementinformatie? Wij realiseren het. We halen informatie uit verschillende systemen en laten dit terugkomen in een voor u overzichtelijk dashboard. We werken onder andere met:​​​​​​

Visma.net Afas online
Exact Online Nmbrs
Twinfield Exact Globe
AccountView.net Afas Profit
Dynamics NAV Navision
Snelstart Unit 4 Multivers

 

Overstappen? Andere applicatie?

U heeft wellicht al een administratiepakket, maar wilt u overstappen naar een andere applicatie? Onze accountants regelen dat en denken graag met u mee welke mogelijkheden u heeft om de administratie efficiënt en effectief in te richten en natuurlijk zoveel mogelijk te automatiseren. Hierdoor houdt u tijd over voor dat waar het echt om draait: ondernemen!

Het voordeel van multidisciplinaire samenwerking

Zodat u kunt focussen op vooruitgang

Kiest u voor accountancy van de Jong & Laan, dan kiest u meer dan een accountant. Naast dat we samen de financiële administratie van A tot Z optimaal inrichten, adviseren en meedenken over strategische vraagstukken, maken onze accountants (en indirect u dus ook) volop gebruik van hun interne kennisnetwerk.

Op deze manier kunnen we u proactief adviseren op meerdere onderwerpen die spelen in uw organisatie.

Onze organisatie heeft namelijk tal van branchespecialisten en disciplines in huis: een controlepraktijk, belastingadviseurs inclusief een flink aantal specialisten, HR adviseurs, een corporate finance afdeling, familieadvies, IT advies en een dochterbedrijf Cata die onze klanten voorziet van subsidieadvies.

Bij welke van onze 23 vestigingen profiteert u van dit voordeel?

Vraag een vrijblijvend gesprek (of offerte) aan

Spreekt onze aanpak u aan? Laten we samen eens kijken of wij ook voor uw organisatie de juiste partij zijn.

Samenstellen jaarrekening als startpunt

Het opstellen van de jaarrekening is een startpunt? Juist! De jaarrekening heeft een hele andere functie gekregen. Het samenstellen van de jaarrekening is niet meer alleen het afsluiten van een boekjaar, het is een belangrijk startpunt dat richting geeft.

Onze accountants zorgen dat u als dga, directeur, eigenaar, controller of andere betrokkene in beeld heeft:

  • Wat de belangrijkste financiële stromen zijn;
  • Welke gegevens uit de administratieve processen u kunt gebruiken om sturing te geven;
  • Hoe u deze gegevens ontsluit en samenvoegt tot stuurcijfers en belangrijker nog; hoe u ze interpreteert;
  • Welke processen in het bedrijf elkaar beïnvloeden;
  • Of de juridische structuur nog geschikt is;
  • Wat u moet doen om investeringsplannen waar te maken;
  • Wat geregeld moet worden om persoonlijke wensen van de ondernemer / eigenaar te laten uitkomen.

"Het hele orderproces is nu volledig geautomatiseerd"

Waar wilt u meer van bekijken?

Het dashboard koppelt al uw financiële en operationele databronnen en toont managementinformatie en KPI’s. Hierdoor ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf ervoor staat.

Bekijk dit product

Het analyseren van administratieve processen, applicaties slim inzetten, data omzetten naar praktische informatie: onze IT specialisten kunnen het.

Bekijk dienstverlening

24/7 vanaf elk device bij uw financiële data. Met deze boekhoudsoftware verwerkt u snel, makkelijk en veilig uw administratie. Ook is er een handige app om bonnen te scannen.

Bekijk dit product

Het juiste accountantskantoor

Het kan zijn dat u al jaren werkt met een boekhouder of administratiekantoor die/dat het werk opzich prima doet, maar u mist net wat. Een accountant met kennis van de branche, een meedenkende accountant. Een accountant die zich ook echt opstelt als adviseur. Een adviseur voor de onderneming, die alles weet van de bedrijfsadministratie, en daarnaast advies geeft over de persoonlijke financiële situatie van de ondernemer/eigenaar. Als u zo'n accountant zoekt, bent u bij de Jong & Laan accountancy aan het juiste adres. Hoog tijd om eens kennis te maken, vindt u niet?!