Accountancy

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Inzicht in je onderneming

Je wilt de financiële administratie binnen je mkb-bedrijf goed op orde hebben, zodat je inzicht hebt in actuele cijfers. Dat geeft je vertrouwen en helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen. Alles staat of valt met het correct automatiseren van financiële processen.

Daar sta je natuurlijk niet alleen voor. Onze accountants zorgen voor het stroomlijnen en optimaliseren van de financiële administratie met - bij je onderneming passende - online boekhoudpakketten. Door systemen te koppelen krijg je een compleet beeld van hoe je ervoor staat.

Vestiging-Putten-280

Financieel dashboard

Om de juiste beslissingen te maken wil je beschikken over actuele stuurinformatie. Wij geven je een duidelijk en volledig beeld door het financieel dashboard, waarmee je:

  • Inzicht krijgt in je prestaties ten opzichte van voorgaande periodes. 
  • Doelen en bijbehorende actiepunten kunt (bij)stellen. 
  • De mogelijkheid hebt om prognoses op te stellen en verschillende scenario's door te rekenen. Hierdoor wordt bijvoorbeeld duidelijk of een (grote) investering verantwoord is. 
Meer lezen

Meer dan een accountant

Kies je voor accountancy binnen de Jong & Laan, dan kies je voor meer dan een accountant. Naast dat we samen met jou de financiële administratie van A tot Z optimaal inrichten, de (visuele) jaarrekening samenstellen, adviseren en meedenken over strategische vraagstukken, maken onze mkb-adviseurs (en indirect jij dus ook) volop gebruik van ons kennisnetwerk.

Zo helpen we je ook graag met:

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen

Jordy Ekkel
Jordy Ekkel Accountant

Wat houdt accountancy in bij de Jong & Laan? 

Het efficiënt inrichten van de financiële administratie, creëren van dashboards en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je heen? Samen creëren we inzicht in de mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Waarin verschilt de Jong & Laan van andere accountantskantoren?

Het verschil zit hem eigenlijk al in de naam 'accountantskantoor'. Want de Jong & Laan is veel meer dan alleen een accountantskantoor. Zo sparren we ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van belasting of personeel, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en formuleren we jouw subsidiekansen.

Hoe maak ik goede (investerings)beslissingen?

Een financieel dashboard helpt je bij het maken van financiële beslissingen. Daarmee wordt het duidelijk hoe je er op dit moment voor staat, waar acties nodig zijn én wat de impact is van bepaalde, toekomstige besluiten. Wij kijken graag met je mee. 

Stel je eigen vraag

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen