Accountancy

U wilt niet zomaar een accountant, u wilt de beste

Accountancy is sinds jaar en dag een kernactiviteit van de Jong & Laan. Onze accountants verwerken uw administratie en stellen op basis daarvan de jaarrekening samen. De jaarrekening is een belangrijk document, dat degelijk onderbouwd laat zien hoe uw bedrijf in het afgelopen boekjaar gepresteerd heeft. Dat is belangrijke informatie voor aandeelhouders, de bank, investeerders en overige partijen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

Francis Ripolli
Francis Ripolli Partner

Inzicht met het Management dashboard

Uitgelicht

Ieder bedrijf is verplicht om een boekhouding of financiële administratie bij te houden. De administratie vormt de basis van uw belastingaangiften.

Meer info

Doel van de jaarrekening is om u duidelijk inzicht te geven over de financiële gang van zaken over het afgelopen boekjaar van uw bedrijf.

Meer info

De Jong & Laan kent specialisten internationaal belastingrecht en belastingadviseurs met als specialisme Duitsland.

Meer info

Jaarrekening startpunt voor advies

Ondernemers zijn minder waarde gaan hechten aan de jaarrekening. U wilt als ondernemer vooral vooruitkijken – niet terugblikken. Die eigenschap maakt van u ook een goede ondernemer. De jaarrekening heeft op deze manier zowel voor u als voor ons een wat andere functie gekregen. Wanneer wij de jaarrekening voor u maken, is dat méér dan een afsluiting van een boekjaar.

Het is tegelijkertijd een belangrijk startpunt voor advies. Waar wilt u zakelijk staan volgend jaar, welke investeringsplannen heeft u, welke juridische structuur is het meest geschikt, wat moet u regelen om uw persoonlijke wensen te laten uitkomen? 

Tussentijdse cijfers en tussentijds advies

De jaarrekening is een mooi vertrekpunt, maar er is meer nodig om uw bedrijf goed te kunnen aansturen. Daarom kloppen steeds meer klanten ook bij ons aan voor tussentijdse cijfers. Dit stelt u namelijk in staat om: de ontwikkeling in uw bedrijf nauwlettend te kunnen volgen; en tijdig bij te sturen als de situatie daarom vraagt.

Van de cijfers uit uw financiële administratie maken we per kwartaal een overzichtelijke rapportage. Klanten die kiezen voor tussentijdse cijfers, winnen vaak ook tussentijds advies bij ons in. Wij vinden dat prettig, omdat we op die manier uw bedrijf nog beter leren kennen. Daardoor kunnen we u ook scherper adviseren.    

Blog
Zij maakt het verschil
Lees meer
Blog
Dashboard: met twee handen aan het stuur in control
Lees meer
Blog
Ondernemer en gevoel
Lees meer

Producten

24/7 vanaf elk device bij uw financiële data. Met deze boekhoudsoftware verwerkt u snel, makkelijk en veilig uw administratie. Ook is er een handige app om bonnen te scannen.

Bekijk dit product

Het dashboard koppelt al uw financiële en operationele databronnen en toont managementinformatie en KPI’s. Hierdoor ziet u in één oogopslag hoe uw bedrijf ervoor staat.

Bekijk dit product
Whitepaper

Dashboard: realtime stuurinformatie

Als ondernemer wilt u sturen op de juiste managementinformatie. En dat is vaak meer dan alleen uw financiële informatie. Met behulp van een dashboard krijgt u in één overzicht inzicht in uw financiële en operationele data. U maakt uw eigen kritische prestatie indicatoren (KPI) en voert daar analyses op uit.  Wij gaan met u om tafel om te kijken over welke databronnen u beschikt. Samen brainstormen we over belangrijke KPI's en welke data daarvoor nodig is. Zo bepalen we welke informatie in het dashboard komt. Uw tijdrovende Excelsheets kunnen van tafel.