Accountancy

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Waar wil je meer
over weten?

 • Financiële administratie
 • Jaarrekening
 • Financieel dashboard
 • Online boekhouden
 • Financiële administratie

  Een mkb-bedrijf staat of valt met een goed ingerichte en geautomatiseerde financiële administratie. Alleen met actuele cijfers ben je in staat de juiste beslissingen te nemen en het rendement van je bedrijf te optimaliseren. Naast actuele cijfers wil je een volledige én overzichtelijke financiële rapportage waarover je tijdig beschikt.

  Lees meer
 • Jaarrekening

  De jaarrekening: de financiële stand van zaken van je bedrijf. Je krijgt hiermee inzicht in financiële stromen, winsten, verliezen met eventueel een bijbehorende samenstellingsverklaring, controleverklaring of beoordelingsverklaring. Maar het is zoveel meer. 

  Lees meer
 • Financieel dashboard

  Realtime financieel inzicht; dat maakt dat je weet hoe je er op dit moment voor staat en waar acties nodig zijn. Inzicht in tussentijdse cijfers op kwartaalniveau, maar ook maandelijks of dagelijks. Eenvoudig maak je een vergelijking met voorgaande periodes en op basis daarvan trek je conclusies en voer je verbeteringen door.

  Lees meer
 • Online boekhouden

  Inzicht in cijfers, altijd en overal. In één oogopslag zien hoe je mkb-bedrijf ervoor staat en waar actie nodig is. Een totaaloverzicht van actuele en betrouwbare cijfers uit de financiële administratie waarop je kunt verder bouwen: dat is online boekhouden.

  Lees meer

Inzicht in je onderneming

Je wilt de financiële administratie binnen je mkb-bedrijf goed op orde hebben, zodat je inzicht hebt in actuele cijfers. Dat geeft je vertrouwen en helpt je bij het nemen van de juiste beslissingen. Alles staat of valt met het correct automatiseren van financiële processen.

Daar sta je natuurlijk niet alleen voor. Onze accountants zorgen voor het stroomlijnen en optimaliseren van de financiële administratie met - bij je onderneming passende - online boekhoudpakketten. Door systemen te koppelen krijg je een compleet beeld van hoe je ervoor staat.

medewerker de jong en laan

Financieel dashboard

Om de juiste beslissingen te maken wil je beschikken over actuele stuurinformatie. Wij geven je een duidelijk en volledig beeld door het financieel dashboard, waarmee je:

 • Inzicht krijgt in je prestaties ten opzichte van voorgaande periodes. 
 • Doelen en bijbehorende actiepunten kunt (bij)stellen. 
 • De mogelijkheid hebt om prognoses op te stellen en verschillende scenario's door te rekenen. Hierdoor wordt bijvoorbeeld duidelijk of een (grote) investering verantwoord is. 
Meer lezen
Vriendschap als overkoepelende ambitie bij Alleeninkt.nl

De vrienden Nick van Klinken en Daniël Keute ontdekten met Alleeninkt.nl een gat in de markt. Toen het een serieuze business werd, was een adviseur van de Jong & Laan snel gevonden: Anne uit hun eigen vriendengroep!

Lees klantcase

Meer dan een accountant

Kies je voor accountancy binnen de Jong & Laan, dan kies je voor meer dan een accountant. Wij maken (en indirect jij dus ook) volop gebruik van ons kennisnetwerk. Zo helpen we je onder andere ook graag met:

 • het (her)formuleren van een strategie en de uitwerking daarvan;
 • automatisering en dashboarding;
 • het controleren van de jaarrekening;
 • advies over personeelsvraagstukken;
 • vragen over de belastingwetgeving;
 • ondersteuning bij bedrijfsverkoop of -overname.

Samen gaan we ervoor

Sjoerd Franck
Sjoerd Franck Accountant/senior bedrijfsadviseur Meer over Sjoerd
Mariët Rodink
Mariët Rodink Accountant Meer over Mariët
Steven Werner
Steven Werner Accountant Meer over Steven
Carien Vloedgraven
Carien Vloedgraven Senior adviseur mkb Meer over Carien
Francis Ripolli
Francis Ripolli Partner Meer over Francis
Roy Veld
Roy Veld Senior adviseur mkb Meer over Roy
Bert Westland
Bert Westland Vestigingsmanager Meer over Bert
Bram Turk
Bram Turk Senior adviseur mkb Meer over Bram
Jordy Ekkel
Jordy Ekkel Accountant Meer over Jordy
Anne Henk van der Heide
Anne Henk van der Heide Accountant Meer over Anne Henk
Sandra Temmink
Sandra Temmink Accountant Meer over Sandra
Frank Hop
Frank Hop Partner Meer over Frank
Wilfried Holtkuile
Wilfried Holtkuile Accountant/Senior familieadviseur Meer over Wilfried
Fokko van der Graaf
Fokko van der Graaf Vestigingsmanager Meer over Fokko
Dennis Molenaar
Dennis Molenaar Accountant Meer over Dennis

Veelgestelde vragen

Wat houdt accountancy in bij de Jong & Laan?

Het efficiënt inrichten van de financiële administratie, creëren van dashboards en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je heen? Samen creëren we inzicht in de mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Waarin verschilt de Jong & Laan van andere accountancykantoren?

Het verschil zit hem eigenlijk al in de naam 'accountantskantoor'. Want de Jong & Laan is veel meer dan alleen een accountantskantoor. Zo sparren we ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van belasting of personeel, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en formuleren we jouw subsidiekansen.

Hoe maak ik goede investeringsbeslissingen?

Een financieel dashboard helpt je bij het maken van financiële beslissingen. Daarmee wordt het duidelijk hoe je er op dit moment voor staat, waar acties nodig zijn én wat de impact is van bepaalde, toekomstige besluiten. Wij kijken graag met je mee. 

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Emiel Hop
Emiel Hop Partner
Specialist op het gebied van accountancy
Ik ben Emiel Hop en meer dan alleen accountant en partner bij de Jong & Laan. Met mijn expertise en enorme drive ben ik graag een sparringpartner voor ondernemers. Het draait niet alleen om de cijfers, het gaat ook om het verhaal. Ik durf te zeggen waar het op staat en doe er alles aan om ondernemers vooruit te helpen om hun ambities waar te maken. Daadwerkelijk iets toevoegen geeft mij energie!
Neem contact op