Bouw

De klantbehoeften veranderen flink. Bouwbedrijven moeten flink innoveren en aan de slag met robotica, huisautomatisering (domotica), duurzame oplossingen, energieneutrale gebouwen, ketenintegratie, kant-en-klare fabriekswoningen, BIM en 3D-printen. Dit zorgt voor veel verandering. Een andere belangrijke uitdaging is het aantrekken en behouden van goede vakmensen.

Martin Zwiers
Martin Zwiers Partner
10.000+
tevreden klanten

Personeelsvraagstuk en bedrijfsprestaties

Onze klanten in de bouw zijn vooral geïnteresseerd in:

Onze accountants en adviseurs gaan hierover graag met u in gesprek. Zij kijken daarbij met u naar de lange termijn. Waar wilt u staan over drie, vijf of tien jaar? Welke stappen moet u zetten om daar te komen?

Eén van de problemen in de bouw: u heeft geen mensen!

Projectadministratie

Het kloppend hart van uw bedrijf is uw projectadministratie. Alleen met een deugdelijke projectadministratie houdt u voldoende grip op uw bouwprojecten. Heeft u die niet, dan kunt u niet beoordelen of de al gemaakte kosten – en de nog te maken kosten – in de pas lopen met de begroting.

Bouwbedrijven waarderen de directe en doortastende aanpak van onze adviseurs en de vele contacten die wij in de bouwwereld hebben opgebouwd.

Met name wanneer u vaste prijsafspraken opneemt in een bouwcontract, kunt u zich hiermee lelijk in de voet schieten. Onze adviseurs ondersteunen u praktisch met de aanpassing/inrichting van uw projectadministratie, zodat u met vertrouwen kunt sturen op cijfers!

Daarnaast brengen wij de fiscale- en subsidiemogelijkheden voor u in kaart, bijvoorbeeld voor duurzaam bouwen. Het opmaken en controleren van de jaarrekening en het verzorgen van uw fiscale aangiftes rekenen wij tot de standaardwerkzaamheden voor uw bedrijf.

Bekijk hieronder onze samenwerking met Bouw & Infra Park ↴

Meest gelezen artikelen

Blog
Zo bind je werknemers aan de organisatie [3 factoren]
Lees meer
Nieuws
Mkb realiseert recordgroei omzet en winst in 2018
Lees meer
Nieuws
Mag de werkgever een werknemer verplichten vakantiedagen op te nemen?
Lees meer

Vrijblijvend gesprek?

Benieuwd naar onze werkwijze? Vragen? Eens kennismaken? Vraag een vrijblijvend gesprek aan.