Bouw

De klantbehoeften veranderen flink. Bouwbedrijven moeten flink innoveren en aan de slag met robotica, huisautomatisering (domotica), duurzame oplossingen, energieneutrale gebouwen, ketenintegratie, kant-en-klare fabriekswoningen, BIM en 3D-printen. Dit zorgt voor veel verandering. Een andere belangrijke uitdaging is het aantrekken en behouden van goede vakmensen. Wij denken graag met je mee!
Neem direct contact op

Veel­gestelde vragen

Onze klanten in de bouw zitten vooral met de volgende vraagstukken:

  • Hoe krijg ik de juiste cijfers om sturing te geven aan de organisatie?
  • Welke processen beïnvloeden elkaar?
  • Hoe presteert mijn bedrijf ten opzichte van andere bedrijven?
  • Op welke manier slaag ik erin om mijn werknemers te binden en te boeien?
  • Hoe waarborg ik duurzame inzetbaarheid van mijn personeel?
  • Hoe bouw ik een sterke flexibele schil op?
  • Hoe los ik mijn problemen met financiering en werkkapitaal op?

Onze accountants en adviseurs gaan hierover graag met je in gesprek. Zij kijken daarbij met je naar de lange termijn. Waar wil je staan over drie, vijf of tien jaar? Welke strategische stappen zet je om daar te komen?

Martin Zwiers
Martin Zwiers Partner

Project­administratie

Het kloppend hart van jouw bedrijf is jouw projectadministratie. Alleen met een deugdelijke projectadministratie houd je voldoende grip op jouw bouwprojecten. Heb je die niet, dan kun je niet beoordelen of de al gemaakte kosten – en de nog te maken kosten – in de pas lopen met de begroting.

Met name wanneer je vaste prijsafspraken opneemt in een bouwcontract, kun jij je hiermee lelijk in de voet schieten. Onze adviseurs ondersteunen je praktisch met de aanpassing/inrichting van jouw projectadministratie, zodat je met vertrouwen stuurt op cijfers!

Daarnaast brengen wij de fiscale en subsidiemogelijkheden in kaart, bijvoorbeeld voor duurzaam bouwen. Het opmaken en controleren van de jaarrekening en het verzorgen van jouw fiscale aangiftes rekenen wij tot de standaardwerkzaamheden voor jouw bedrijf.

We gingen van houtje touwtje naar helder inzicht in cijfers

Heb je een link met de bouwnijverheid of vastgoedsector? Dan ken je vast deze infra-thuisbasis! Met directeur Erik Kerssies en accountant Frank Hop gingen we in gesprek over de gezamenlijke drijfveren, cruciale managementinformatie en gestelde doelen.

Lees klantcase

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen