Personeel

Je hebt ambities. Je ziet kansen én je wilt vooruit. Maar er zijn ook uitdagingen: misschien heb je moeite met het binden en boeien van medewerkers of maak jij je zorgen over het kennisbehoud binnen je organisatie. Welke keuzes maak je dan? Een goede HR-strategie geeft je meer grip op de situatie.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Wij staan naast je en kijken samen met jou vooruit naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Met elkaar zetten we een beweging in gang met als doel: jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Daarbij staat of valt het succes van je organisatie met tevreden en goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR je zaken goed te regelen.

Waar wil je meer
over weten?

 • HR advies
 • Salarisverwerking
 • Fiscaal & arbeidsjuridisch advies
 • Interim HR advies
 • E-HR & dashboarding
 • HR advies

  Wij helpen je verder op het gebied van strategische personeelsplanning, binden, boeien & waarderen, opleiden & ontwikkelen, vitaliteit, ontwikkel- & talentassessments, arbeidsmarktcommunicatie en leiderschap. Waar mogelijk zoeken we een structurele samenwerking met elkaar op en helpen we je inzicht te geven in de kansen en uitdagingen binnen je HR-beleid.

  Lees meer
 • Salarisverwerking

  De salarisadministratie vormt een belangrijk onderdeel van je HR en personeelszaken. Je wilt vanzelfsprekend dat de salarisverwerking tijdig en nauwkeurig plaatsvindt, maar het gaat verder dan dat. Het liefst wil je een tijd- en kostenbesparend proces waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt.

  Lees meer
 • Fiscaal & arbeidsjuridisch advies

  Je kunt tegen allerlei uitdagingen aanlopen op fiscaal & arbeidsjuridisch gebied. Misschien ben je benieuwd of je arbeidsovereenkomsten en -voorwaarden voldoen aan de huidige wet- en regelgeving, heb je vragen over het hebben van een OR of heb je te maken met ontslag of een reorganisatie.

  Lees meer
 • Interim HR advies

  Je hebt er vast wel eens mee te maken gehad: een collega die langdurig afwezig is. Dit kan zijn vanwege zwangerschap, ziekte of omdat hij of zij een lange reis wil maken. Hoe vang je dit op als organisatie? Wij nemen graag werk voor je uit handen door tijdelijk werkzaamheden over te nemen op interim basis.

  Lees meer
 • E-HR & dashboarding

  Bij het voeren van de personeelsadministratie komen veel werkzaamheden voor de HR-afdeling kijken. Met behulp van E-HR (electronic HR) kun je veel van deze processen automatiseren, overzicht behouden en strategische keuzes maken op basis van feitelijke data. We helpen je bewerkelijke HR-taken om te zetten in de digitale HR-workflows.

  Lees meer

Events op maat

Loop jij tegen een uitdaging of vraagstuk aan op het gebied van HR en wil je dit op een praktische manier aanpakken? Dan kan je kiezen voor een (maatwerk) training van de Jong & Laan. Onze events & trainingen zijn er in uiteenlopende onderwerpen. Zo bieden we events aan op het gebied van HR, loonheffingen, arbeidsrecht, automatisering en salarisverwerking.

Naar events
medewerkers de jong en laan

Samen vooruit

Sta je voor een belangrijke koerswijziging? Groei? Of is reorganisatie aan de orde? Onze HR-adviseurs brengen de impact voor je bedrijf en je personeel vakkundig in beeld. Met elkaar zetten we een beweging in gang met als doel: jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Samen gaan we ervoor

Juliëtte Röben
Juliëtte Röben Senior jurist arbeidsrecht Meer over Juliëtte
Mariëtte te Kaat
Mariëtte te Kaat Adviseur loonheffingen Meer over Mariëtte
Rembrandt Damen
Rembrandt Damen HR adviseur Meer over Rembrandt
Tirsa Dekker
Tirsa Dekker Arbeids- en organisatiepsycholoog Meer over Tirsa
Roy van der Knokke
Roy van der Knokke Consultant personeel Meer over Roy
Margon Lamers
Margon Lamers Adviseur arbeidsmarktcommunicatie Meer over Margon
Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Martin Zwiers
Martin Zwiers Partner Meer over Martin
Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel Meer over Annerie
De voordelen van een strak ingerichte HR-afdeling

Leading Foot Technology (LFT) levert hightech op maat gemaakte medische steunzolen aan klanten van voetspecialisten. De Jong & Laan is sparringpartner op alle facetten van het HR-vak.

Naar klantcase
Hoe zorg je ervoor dat je personeel duurzaam inzetbaar blijft?

Kunnen jouw medewerkers nog mee in alle ontwikkelingen? Door vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt, en vele veranderingen vanuit de technologie en maatschappij, is het nu tijd om werk te maken van duurzame inzetbaarheid.

Naar blog
Een sterk werkgeversmerk: de basis voor (meer) loyale medewerkers

Je herkent het vast wel: je krijgt je vacatures niet gevuld en er is verloop binnen je organisatie. Wat doe je dan? Zorg voor een sterk werkgeversmerk.

Naar blog

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel
Expert in HR (vraagstukken)
Samen met de klant een vraagstuk doorgronden: daar krijg ik energie van. Daarbij gaan we uit van de wensen en behoeftes van de klant en daar geven we met ons team HR- en salarisspecialisten invulling aan. We zijn gedreven door de uitdaging hierin vernieuwend te blijven.
Neem contact op