Personeel

U de zaak, wij uw personeelszaken

Het succes van uw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR uw zaken goed te regelen. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of uw aandacht richten op het benutten van kansen?

Onze personeelsadviseurs ondersteunen u graag met operationele en strategische diensten op het gebied van personeel. Adviserende, ondersteunende of uitvoerende diensten die u, afhankelijk van de fase en de ontwikkeling van uw onderneming, tijdelijk of permanent kunt inzetten.

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel

Kennisgebieden

Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.

Meer info

Ondersteuning bij de integratie van de HR-middelen op strategische doelen. Denk hierbij aan teamontwikkeling, personeelsgesprekken en duurzame inzetbaarheid.

Meer info

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Juridisch advies over arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, arbeidsvoorwaarden, fusies, re-integratie, zieke werknemers en cao's.

Meer info

Bereid u voor op de Wet Arbeidsmarkt in Balans

Het arbeidsrecht gaat veranderen! De insteek van de WAB? Meer eigen personeel in vaste dienst en het bieden van meer zekerheid. Kiest u voor flexibiliteit of kostenbesparing? En regelt u alles zelf of besteedt u het liever uit?

Leg uw personeelszaken in vertrouwde handen

Strategie

Staat u voor een belangrijke koerswijziging? Groei? Of is reorganisatie aan de orde? Onze HR-adviseurs brengen de impact voor uw bedrijf en uw personeel vakkundig in beeld. Wij adviseren over strategisch personeelsbeleid, de opbouw en inzet van een flexibele schil, opvolging en overdracht.

Ontwikkeling

Uw bedrijf staat nooit stil. Hoe staat dat met uw personeel? Onze HR-adviseurs ondersteunen u bij de groei en ontwikkeling van u en uw medewerkers. De expertise reikt van opleiding tot assesments, van talentontwikkeling tot leiderschapstrajecten en van functiewaarderingen tot coaching 'on the job'.

Systemen

Interne processen optimaliseren loont. Ook op het gebied van personeel. salarisverwerking, outsourcing, E-HRM/Dashboard, werkkostenregeling, ontslagprocedures; onze adviseurs stroomlijnen uw HR-processen en ondersteunen u bij het uitrollen van nieuwe HR-systemen.

Vraagbaak

Zit u met een prangende vraag rond personeel en heeft u advies nodig? Blijf er niet mee lopen. Of het nu gaat om de werkkostenregeling (WKR), verzuimbegeleiding, functioneringsgesprekken, inschaling van personeel, arbeidsvoorwaarden, tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bijvoorbeeld een WGA-verzekering. Personeel is nu eenmaal ons vak. Wilt u weten wat wij voor uw personeelszaken kunnen betekenen? Gooi vandaag nog een balletje bij ons op. 

Meest gelezen

Nieuws
Leg studiekostenbeding werknemer nauwkeurig vast
Lees meer
Nieuws
Nieuwe arbeidsvoorwaarden voor alle uitzendkrachten
Lees meer
Blog
Thuiswerken is geen recht, wat is het wel?
Lees meer
Whitepaper

Biedt u leerwerkplekken aan? Mis de subsidieregeling Praktijkleren niet!

Vanaf deze zomer kunt u de Subsidieregeling praktijkleren weer aanvragen. De regeling geldt, net als vorige jaren, alleen voor deelnemers van een aantal specifieke opleidingen. Welke dit zijn? Dat leest u in de whitepaper.