Personeel

U de zaak, wij uw personeelszaken

Het succes van uw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR uw zaken goed te regelen. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of uw aandacht richten op het benutten van kansen?

Wij ondersteunen u graag met  operationele en strategische diensten op het gebied van personeel. Adviserende, ondersteunende of uitvoerende diensten die u, afhankelijk van de fase en de ontwikkeling van uw onderneming, tijdelijk of permanent kunt inzetten.

Hendri Meilink
Hendri Meilink Hoofd personeel

Specialismen

Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.

Meer info

Ondersteuning bij de integratie van de HR-middelen op strategische doelen. Denk hierbij aan teamontwikkeling, personeelsgesprekken en duurzame inzetbaarheid.

Meer info

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Juridisch advies over arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, arbeidsvoorwaarden, re-integratie, zieke werknemers en cao's.

Meer info

Adviesgebieden

Strategie

Staat u voor een belangrijke koerswijziging? Groei? Of is reorganisatie aan de orde? Onze adviseurs brengen de impact voor uw bedrijf en uw personeel vakkundig in beeld. Wij adviseren over strategisch personeelsbeleid, de opbouw en inzet van een flexibele schil, opvolging en overdracht.

Ontwikkeling

Uw bedrijf staat nooit stil. Hoe staat dat met uw medewerkers? Onze adviseurs ondersteunen u bij de groei en ontwikkeling van u en uw personeel. De expertise reikt van opleiding tot assesments, van talentontwikkeling tot leiderschapstrajecten en van functiewaarderingen tot coaching 'on the job'.

Systemen

Interne processen optimaliseren loont. Ook op het gebied van Personeel. Salarisverwerking, outsourcing, E-HRM/Dashboard, werkkostenregeling, ontslagprocedures; onze adviseurs stroomlijnen uw HR-processen en ondersteunen u bij het uitrollen van nieuwe systemen.

Vraagbaak

Zit u met een prangende vraag rond personeel? Blijf er niet mee lopen, maar stel hem direct aan ons. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding, functioneringsgesprekken, inschaling van personeel, arbeidsvoorwaarden, tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bijvoorbeeld een WGA-verzekering, wij weten het antwoord op elke vraag. Personeel is nu eenmaal ons vak.Wilt u weten wat wij voor uw personeelszaken kunnen betekenen? Gooi vandaag nog een balletje bij ons op. 

Nieuws
Let op correct gebruik sociale media door personeel!
Lees meer
Blog
Zo bind je werknemers aan de organisatie [3 factoren]
Lees meer
Nieuws
Wanneer zijn scholingskosten aftrekbaar?
Lees meer
Whitepaper

Personeelsgesprekken

Goede en gemotiveerde medewerkers zijn goud waard voor uw bedrijf. Als ondernemer weet u dat als geen ander. Zij bepalen in sterke mate het succes van uw bedrijf. Hoe beter hun prestaties, hoe hoger het rendement. Daarom is het belangrijk dat u uw personeelsbeleid op orde heeft. In deze whitepaper gaan we in op het belang van personeelsbeleid en personeelsgesprekken. Onze ervaring leert dat personeelsgesprekken het beste tot hun recht komen als zij onderdeel uitmaken van een goed personeelsbeleid. Daarmee kunt u het juiste personeel aantrekken en behouden.