Personeel

U de zaak, wij uw personeelszaken

Het succes van uw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR uw zaken goed te regelen. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of uw aandacht richten op het benutten van kansen?

Onze personeelsadviseurs ondersteunen u graag met operationele en strategische diensten op het gebied van personeel. Adviserende, ondersteunende of uitvoerende diensten die u, afhankelijk van de fase en de ontwikkeling van uw onderneming, tijdelijk of permanent kunt inzetten.

Kennisgebieden

Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.

Meer info

Ondersteuning bij de integratie van de HR-middelen op strategische doelen. Denk hierbij aan teamontwikkeling, personeelsgesprekken en duurzame inzetbaarheid.

Meer info

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Juridisch advies over arbeidsovereenkomsten, ontslagzaken, arbeidsvoorwaarden, fusies, re-integratie, zieke werknemers en cao's.

Meer info

Leg uw personeelszaken in vertrouwde handen

Strategie

Staat u voor een belangrijke koerswijziging? Groei? Of is reorganisatie aan de orde? Onze HR-adviseurs brengen de impact voor uw bedrijf en uw personeel vakkundig in beeld. Wij adviseren over strategisch personeelsbeleid, de opbouw en inzet van een flexibele schil, opvolging en overdracht.

Ontwikkeling

Uw bedrijf staat nooit stil. Hoe staat dat met uw personeel? Onze HR-adviseurs ondersteunen u bij de groei en ontwikkeling van u en uw medewerkers. De expertise reikt van opleiding tot assessments, van talentontwikkeling tot leiderschapstrajecten en van functiewaarderingen tot coaching 'on the job'.

Systemen

Interne processen optimaliseren loont. Ook op het gebied van personeel. salarisverwerking, outsourcing, E-HRM/Dashboard, werkkostenregeling, ontslagprocedures; onze adviseurs stroomlijnen uw HR-processen en ondersteunen u bij het uitrollen van nieuwe HR-systemen.

Vraagbaak

Zit u met een prangende vraag rond personeel en heeft u advies nodig? Blijf er niet mee lopen. Of het nu gaat om de werkkostenregeling (WKR), verzuimbegeleiding, functioneringsgesprekken, inschaling van personeel, arbeidsvoorwaarden, tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bijvoorbeeld een WGA-verzekering. Personeel is nu eenmaal ons vak. Wilt u weten wat wij voor uw personeelszaken kunnen betekenen? Gooi vandaag nog een balletje bij ons op.