Samen gaan! Met je adviseur ambities waarmaken

Goed functionerende medewerkers maken het verschil. De Jong & Laan geeft advies en ondersteunt u operationeel en strategisch bij uw personeelszaken.

Personeel

Het succes van uw organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR uw zaken goed te regelen. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of uw aandacht richten op het benutten van kansen?

Onze personeelsadviseurs ondersteunen u graag met operationele en strategische diensten op het gebied van personeel. Adviserende, ondersteunende of uitvoerende diensten die u, afhankelijk van de fase en de ontwikkeling van uw onderneming, tijdelijk of permanent kunt inzetten.

Leg uw personeelszaken in vertrouwde handen

Strategie

Staat u voor een belangrijke koerswijziging? Groei? Of is reorganisatie aan de orde? Onze HR-adviseurs brengen de impact voor uw bedrijf en uw personeel vakkundig in beeld. Wij adviseren over strategisch personeelsbeleid, de opbouw en inzet van een flexibele schil, opvolging en overdracht.

Ontwikkeling

Uw bedrijf staat nooit stil. Hoe staat dat met uw personeel? Onze HR-adviseurs ondersteunen u bij de groei en ontwikkeling van u en uw medewerkers. De expertise reikt van opleiding tot assessments, van talentontwikkeling tot leiderschapstrajecten en van functiewaarderingen tot coaching 'on the job'.

Systemen

Interne processen optimaliseren loont. Ook op het gebied van personeel. salarisverwerking, outsourcing, E-HRM/Dashboard, werkkostenregeling, ontslagprocedures; onze adviseurs stroomlijnen uw HR-processen en ondersteunen u bij het uitrollen van nieuwe HR-systemen.

Vraagbaak

Zit u met een prangende vraag rond personeel en heeft u advies nodig? Blijf er niet mee lopen. Of het nu gaat om de werkkostenregeling (WKR), verzuimbegeleiding, functioneringsgesprekken, inschaling van personeel, arbeidsvoorwaarden, tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bijvoorbeeld een WGA-verzekering. Personeel is nu eenmaal ons vak. Wilt u weten wat wij voor uw personeelszaken kunnen betekenen? Gooi vandaag nog een balletje bij ons op. 

Onderbouw uw onderbuikgevoel op basis van data en feiten

Hoe bewaart u het overzicht? Kunt u bijvoorbeeld snel en eenvoudig zien wat de mate van verzuim is, voor wie de proefperiode eindigt en/of welke contracten verlengd moeten worden? Wij geven u inzicht hierin met behulp van het HR-dashboard!

Naar pagina