Personeel

Het succes van je organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Zij maken het verschil. Daarom is het van groot belang om ook op het gebied van HR je zaken goed te regelen. Wat is wijsheid? Zelf alle ballen in de lucht houden? Of je aandacht richten op het benutten van kansen?
Neem direct contact op

Samen gaan!

Wij ondersteunen je graag met operationele en strategische diensten op het gebied van personeel. Adviserende, ondersteunende of uitvoerende diensten die je, afhankelijk van de fase en de ontwikkeling van je onderneming, tijdelijk of permanent kunt inzetten.

Bij ons zijn je personeelszaken in vertrouwde handen. Wij helpen je op het gebied van strategie, ontwikkeling, systemen en vraagbaak. 

Strategie

Sta je voor een belangrijke koerswijziging? Groei? Of is reorganisatie aan de orde? Onze HR-adviseurs brengen de impact voor je bedrijf en je personeel vakkundig in beeld. Wij adviseren over strategisch personeelsbeleid, de opbouw en inzet van een flexibele schil, opvolging en overdracht.

Ontwikkeling

Je bedrijf staat nooit stil. Hoe staat dat met je personeel? Onze HR-adviseurs ondersteunen je bij de groei en ontwikkeling van jou en je medewerkers. De expertise reikt van opleiding tot assessments, van talentontwikkeling tot leiderschapstrajecten en van functiewaarderingen tot coaching 'on the job'.

Systemen

Interne processen optimaliseren loont. Ook op het gebied van personeel. salarisverwerking, outsourcing, E-HRM/Dashboard, werkkostenregeling, ontslagprocedures; onze adviseurs stroomlijnen je HR-processen en ondersteunen je bij het uitrollen van nieuwe HR-systemen.

Vraagbaak

Zit je met een prangende vraag rond personeel? Blijf er niet mee lopen. Of het nu gaat om de werkkostenregeling (WKR), verzuimbegeleiding, functioneringsgesprekken, inschaling van personeel, arbeidsvoorwaarden, tijdelijke arbeidsovereenkomsten of bijvoorbeeld een WGA-verzekering. Personeel is nu eenmaal ons vak. Wil je weten wat wij voor jouw personeelszaken kunnen betekenen? Gooi vandaag nog een balletje bij ons op. 

Onderbouw je onderbuikgevoel op basis van data en feiten

Hoe bewaar je het overzicht? Kan je bijvoorbeeld snel en eenvoudig zien wat de mate van verzuim is, voor wie de proefperiode eindigt en/of welke contracten verlengd moeten worden? Wij geven je inzicht hierin met behulp van het HR-dashboard!

Naar pagina

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel
Expert in HR (vraagstukken)
Samen met de klant een vraagstuk doorgronden: daar krijg ik energie van. Daarbij gaan we uit van de wensen en behoeftes van de klant en daar geven we met ons team HR- en salarisspecialisten invulling aan. We zijn gedreven door de uitdaging hierin vernieuwend te blijven.
Neem contact op