Recreatie

Ben je eigenaar van een recreatiebedrijf? Dan zit je vast kort op de bal. We weten uit ervaring dat ondernemers in de recreatiebranche elk jaar opnieuw moeten kiezen waarin ze gaan investeren om voldoende aantrekkelijk te blijven voor de doelgroep. Wij denken graag met je mee!
Neem direct contact op

Uitdagingen in de recreatiebranche

Onze klanten in de recreatiebranche vragen ons vooral om mee te kijken naar hun investeringsplannen. Want er is geld nodig voor uitbreiding en nieuwe dingen, maar ook voor het onderhoud aan accommodaties, de groenvoorziening en speel- en recreatiefaciliteiten.

Daarbij speelt steeds de vraag: wat moet de investering uiteindelijk opleveren. Meer omzet? Nieuwe klanten? Steeds meer recreanten kiezen voor meer comfort; daardoor worden tenten vervangen door chalets. Hierdoor winnen de vaste plekken terrein ten koste van de vrije plekken. Dat doet wat met het financiële plaatje! Wij denken hierin graag met je mee.

Egbert van der Velde
Egbert van der Velde Partner

Actuele cijfers

Uiteraard stellen wij de jaarrekening op en verzorgen we de belastingaangiftes. Maar daaraan heb je niet genoeg wanneer je snel wil bijsturen bij veranderende omstandigheden.

Daarom heb je altijd de beschikking over actuele, tussentijdse cijfers. De rapportages maken we minimaal eenmaal per kwartaal voor je en op verzoek vaker. Zo krijg je een helder beeld van de ontwikkeling van jouw bedrijf; je ziet of je op het goede spoor ligt qua begroting en hoe het met de geldstromen binnen jouw bedrijf gaat.

Bas: ik moest bijna van mijn vakantiewerk inkomen een uitkering betalen.

Zomervakantie! De periode waarin jongeren graag een centje bijverdienen. Zij hun inkomen, de werkgever goedkope, meestal onervaren, kracht om het werk gedaan te krijgen. Maar voorkom situaties zoals die van Bas. 

Lees blog

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen