Recreatie

Bent u eigenaar van een recreatiebedrijf? Dan zit u vast kort op de bal. We weten uit ervaring dat ondernemers in de recreatiebranche elk jaar opnieuw moeten kiezen waarin ze gaan investeren om voldoende aantrekkelijk te blijven voor de doelgroep.

Investeringen en veranderende klantbehoeften

Onze klanten in de recreatiebranche vragen ons vooral om mee te kijken naar hun investeringsplannen. Want er is geld nodig voor uitbreiding en nieuwe dingen, maar ook voor het onderhoud aan accommodaties, de groenvoorziening en speel- en recreatiefaciliteiten.

Vraag naar comfort stijgt

Daarbij speelt steeds de vraag: wat moet de investering uiteindelijk opleveren. Meer omzet? Nieuwe klanten? Steeds meer recreanten kiezen voor meer comfort; daardoor worden tenten vervangen door chalets. Hierdoor winnen de vaste plekken terrein ten koste van de vrije plekken. Dat doet wat met het financiële plaatje! Wij denken hierin graag met u mee.

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Spreekt onze aanpak u aan? Laten we samen eens kijken of wij ook voor uw onderneming de juiste partij zijn. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.

Actuele cijfers

Uiteraard stellen wij de jaarrekening op en verzorgen we de belastingaangiftes. Maar daaraan heeft u niet genoeg wanneer u snel wilt kunnen bijsturen bij veranderende omstandigheden.

Daarom zorgen we dat onze klanten steeds beschikking hebben over actuele, tussentijdse cijfers. De rapportages maken we minimaal eenmaal per kwartaal voor u en op verzoek vaker. Zo krijgt u een helder beeld van de ontwikkeling van uw bedrijf; u ziet of u goed op spoor ligt qua begroting en hoe het met de geldstromen binnen uw bedrijf gaat.

Multidisciplinaire dienstverlening

Door ons brede dienstenpakket kunnen onze adviseurs u op meerdere fronten ondersteunen en voorzien van verwachtingen in de branche en advies. Met name onze personeelsadviseurs zijn actief bij veel soorten bedrijven. Want het succes van een organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Vragen die spelen, zijn:

  • Hoe kan ik mijn personeel binden en boeien;
  • Hoe ziet mijn strategische personeelsplanning eruit;
  • Hoe voer ik mijn personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk?

Om uw organisatie toekomstbestendig te maken begeleiden onze strategische adviseurs bij de ontwikkeling en implementatie van uw strategisch plan. Ook kijken we structureel met u mee naar de fiscale mogelijkheden voor uw bedrijf en we helpen u met het indienen van subsidieaanvragen.

Samen bespreken we wat het beste is voor de toekomst; zowel voor het bedrijf als privé.

Blog
Interessante blog

Vakantiewerk? Leuk! Maar pas wel op.

Zomervakantie! De periode waarin jongeren graag een centje bijverdienen. Zij hun inkomen, de werkgever goedkope, meestal onervaren, kracht om het werk gedaan te krijgen. Voorkom situaties zoals die van Bas, ...

Door Steven Akse
Lees blog