Recreatie

Je kiest elk jaar opnieuw waarin je gaat investeren om voldoende aantrekkelijk te blijven voor jouw doelgroep. Wij denken graag met je mee! Neem direct contact op

Recreatiebedrijf

Ben je eigenaar van een recreatiebedrijf? Dan zit je vast kort op de bal. We weten uit ervaring dat ondernemers in de recreatiebranche elk jaar opnieuw moeten kiezen waarin ze gaan investeren om voldoende aantrekkelijk te blijven voor de doelgroep.

Investeringen en veranderende klantbehoeften

Onze klanten in de recreatiebranche vragen ons vooral om mee te kijken naar hun investeringsplannen. Want er is geld nodig voor uitbreiding en nieuwe dingen, maar ook voor het onderhoud aan accommodaties, de groenvoorziening en speel- en recreatiefaciliteiten.

Vraag naar comfort stijgt

Daarbij speelt steeds de vraag: wat moet de investering uiteindelijk opleveren. Meer omzet? Nieuwe klanten? Steeds meer recreanten kiezen voor meer comfort; daardoor worden tenten vervangen door chalets. Hierdoor winnen de vaste plekken terrein ten koste van de vrije plekken. Dat doet wat met het financiële plaatje! Wij denken hierin graag met je mee.

Egbert van der Velde
Egbert van der Velde Partner

Actuele cijfers

Uiteraard stellen wij de jaarrekening op en verzorgen we de belastingaangiftes. Maar daaraan heb je niet genoeg wanneer je snel wil bijsturen bij veranderende omstandigheden.

Daarom heb je altijd de beschikking over actuele, tussentijdse cijfers. De rapportages maken we minimaal eenmaal per kwartaal voor je en op verzoek vaker. Zo krijg je een helder beeld van de ontwikkeling van jouw bedrijf; je ziet of je op het goede spoor ligt qua begroting en hoe het met de geldstromen binnen jouw bedrijf gaat.

Wij maken graag kennis met jou

Spreekt onze aanpak jou aan? Laten we samen eens kijken of wij ook voor jouw onderneming de juiste partij zijn. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.

Neem contact op
Vestiging-Hoogeveen-21-301

Multidisciplinaire dienstverlening

Door ons brede dienstenpakket kunnen onze adviseurs jou op meerdere fronten ondersteunen en voorzien van verwachtingen in de branche en advies. Met name onze personeelsadviseurs zijn actief bij veel soorten bedrijven. Want het succes van een organisatie staat of valt met goed functionerende medewerkers. Vragen die spelen, zijn:

  • Hoe kan ik mijn personeel binden en boeien?
  • Hoe ziet mijn strategische personeelsplanning eruit?
  • Hoe voer ik mijn personeelsadministratie zo efficiënt mogelijk?

Om jouw organisatie toekomstbestendig te maken begeleiden onze strategische adviseurs bij de ontwikkeling en implementatie van jouw strategisch plan. Ook kijken we structureel met je mee naar de fiscale mogelijkheden voor jouw bedrijf en we helpen je met het indienen van subsidieaanvragen.

Samen bespreken we wat het beste is voor de toekomst; zowel voor het bedrijf als privé.

Bas: ik moest bijna van mijn vakantiewerk inkomen een uitkering betalen.

Zomervakantie! De periode waarin jongeren graag een centje bijverdienen. Zij hun inkomen, de werkgever goedkope, meestal onervaren, kracht om het werk gedaan te krijgen. Maar voorkom situaties zoals die van Bas. 

Lees blog

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Egbert van der Velde
Egbert van der Velde Partner