IT advies

Administratieve processen analyseren, applicaties slim inzetten en richting geven, zodat data slim kan worden omgezet in praktische informatie. Dit zijn de ingrediënten voor een succesvolle aansturing van je organisatie.
Neem direct contact op

Altijd een slag te maken

Er is altijd een slag te maken. Op het snijvlak van IT en je bedrijfs- en personeelsprocessen gebeurt het. Heb je overzicht in je bedrijf en ben je op de hoogte welke processen elkaar beïnvloeden? 

Onze IT consultants kijken verder dan alleen je cijfers. Ze denken met je mee. Over hoe jij je administratieve en HR processen efficiënter inricht. Hun motto daarbij is: het kan altijd beter en vooral: gemakkelijker.

Inzicht

Je gebruikt de gegevens uit je administratieve processen om sturing te geven aan je organisatie. Maar:

  • wat als het overzicht ontbreekt, doordat je bedrijf de laatste jaren enorm is gegroeid?
  • je data inmiddels in meerdere systemen is verspreid?
  • of er wordt gewerkt met losse lijstjes? 

Onze IT consultants analyseren je administratieve processen, zetten applicaties slim in en geven richting. Zo optimaliseer jij je processen en wordt data omgezet naar praktische informatie, zodat je altijd beschikt over actuele en relevante sturingscijfers.

Onze IT consultants kunnen je helpen bij

  • Slim inzetten van applicaties
  • Implementatie van deze applicaties
  • Pakketselectie van administratieve en HR applicaties
  • Optimalisatie van administratieve en HR processen
  • Digitaliseren van workflows
  • Inzicht geven in relevante data en cijfers

Quickscan

Benieuwd welke 'quick wins' jij binnen je organisatie kunt behalen? Neem contact op en wij brengen met onze Quickscan de optimalisatiemogelijkheden eenvoudig en helder in kaart. 

Slim en efficiënt werken

Gemaakte uren wekelijks indienen op urenbriefjes, salarisstroken op papier verstrekken, bonnetjes van gemaakte kosten voor zakenreizen hard copy indienen. Ben je de papieren workflow beu? Bij het digitaliseren hiervan kunnen we helpen.

Samen kijken we hoe we het makkelijker kunnen maken en er het meeste voordeel voor jouw bedrijf uithalen. Zo werk je efficiënter en kan jij je tijd besteden aan de écht belangrijke dingen. 

Het juiste pakket selecteren

Op zoek naar een nieuw softwarepakket voor je projecten, productie of administratieve proces? Of wil je weten hoe jij je tijdsregistratie en personeelsadministratie efficiënter inricht? Wij brengen je eisen en wensen in kaart en helpen je bij je keuze. De implementatie van software vraagt om een gedegen aanpak. We hebben ervaring met het begeleiden van zulke projecten. Met heldere afspraken en tijdschema's bereiken we samen het doel dat je voor ogen hebt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op
medewerkers de jong en laan

Exact Online

Exact Online is software waarmee we je administratie kunnen automatiseren. Als partner van Exact Online hebben we gecertificeerde IT consultants in dienst, die de implementatie ervan kunnen verzorgen.

Stilzitten is geen optie voor Preston Palace

Stilzitten: dat is voor Preston Palace geen optie. Samen met de Jong & Laan worden grote stappen gezet op het gebied van digitale stuurinformatie. Carlo (Preston Palace): "Met hulp van onze IT consultant Jasper Visserman zijn we een traject aangegaan om alle informatiestromen met elkaar te verbinden en inzichtelijk te maken."

Lees klantcase

Samen gaan we ervoor

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies Meer over Hans Friedrich
Jasper Visserman
Jasper Visserman Senior IT consultant Meer over Jasper
Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Daniël van Laar
Daniël van Laar Consultant E-HR Meer over Daniël
Ilona Harbers
Ilona Harbers IT consultant Meer over Ilona
Christian de Bruin
Christian de Bruin Business analist Meer over Christian
Amy Gersmann
Amy Gersmann Junior data engineer Meer over Amy
Irvan ten Broeke
Irvan ten Broeke Data engineer Meer over Irvan
Vincent Weenders
Vincent Weenders IT consultant Meer over Vincent

Op zoek naar een fijne gesprekspartner?

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies
Ervaringsdeskundige in IT en datagedreven werken
Als Senior IT-consultant is het mijn passie om klanten en collega’s de voordelen van IT & Data te laten zien in de praktijk. Met mijn kennis en expertise ondersteun ik klanten om nieuwe IT-toepassingen en werkprocessen te omarmen en daarmee het verschil te maken in de bedrijfsvoering en informatievoorziening. Het helpen doorvoeren van een datagedreven manier van werken en daarmee het gewenste resultaat bereiken, is mijn intrinsieke motivatie om altijd te blijven ontwikkelen.
Neem contact op