IT advies

Administratieve processen analyseren, applicaties slim inzetten en richting geven, zodat data slim kan worden omgezet in praktische informatie. Dit zijn de ingrediënten voor een succesvolle aansturing van je organisatie.
Neem direct contact op

Altijd een slag te maken

Er is altijd een slag te maken. Op het snijvlak van IT en je bedrijfs- en personeelsprocessen gebeurt het. Heb je overzicht in je bedrijf en ben je op de hoogte welke processen elkaar beïnvloeden? 

Onze IT consultants kijken verder dan alleen je cijfers. Ze denken met je mee. Over hoe jij je administratieve en HR processen efficiënter inricht. Hun motto daarbij is: het kan altijd beter en vooral: gemakkelijker.

Inzicht

Je gebruikt de gegevens uit je administratieve processen om sturing te geven aan je organisatie. Maar:

  • wat als het overzicht ontbreekt, doordat je bedrijf de laatste jaren enorm is gegroeid?
  • je data inmiddels in meerdere systemen is verspreid?
  • of er wordt gewerkt met losse lijstjes? 

Onze IT consultants analyseren je administratieve processen, zetten applicaties slim in en geven richting. Zo optimaliseer jij je processen en wordt data omgezet naar praktische informatie, zodat je altijd beschikt over actuele en relevante sturingscijfers.

Onze IT consultants kunnen je helpen bij

  • Slim inzetten van applicaties
  • Implementatie van deze applicaties
  • Pakketselectie van administratieve en HR applicaties
  • Optimalisatie van administratieve en HR processen
  • Digitaliseren van workflows
  • Inzicht geven in relevante data en cijfers

Quickscan

Benieuwd welke 'quick wins' jij binnen je organisatie kunt behalen? Neem contact op en wij brengen met onze Quickscan de optimalisatiemogelijkheden eenvoudig en helder in kaart. 

Slim en efficiënt werken

Gemaakte uren wekelijks indienen op urenbriefjes, salarisstroken op papier verstrekken, bonnetjes van gemaakte kosten voor zakenreizen hard copy indienen. Ben je de papieren workflow beu? Bij het digitaliseren hiervan kunnen we helpen.

Samen kijken we hoe we het makkelijker kunnen maken en er het meeste voordeel voor jouw bedrijf uithalen. Zo werk je efficiënter en kan jij je tijd besteden aan de écht belangrijke dingen. 

Het juiste pakket selecteren

Op zoek naar een nieuw softwarepakket voor je projecten, productie of administratieve proces? Of wil je weten hoe jij je tijdsregistratie en personeelsadministratie efficiënter inricht? Wij brengen je eisen en wensen in kaart en helpen je bij je keuze.

De implementatie van software vraagt om een gedegen aanpak. We hebben ervaring met het begeleiden van zulke projecten. Met heldere afspraken en tijdschema's bereiken we samen het doel dat je voor ogen hebt. 

Visma.net is software waarmee we je administratie kunnen automatiseren. Als partner van Visma.net hebben we gecertificeerde IT consultants in dienst, die de implementatie van Visma.net Financials en Visma.net Logistics kunnen verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op
Vestiging-Zwolle-0223

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen