IT advies

Datagedreven organisaties presteren beter. Ruwe data wordt omgezet in belangrijke stuurinformatie, die als basis dient voor geautomatiseerde applicatieprocessen, snellere beslissingen en minder inspanning. Met slimme technologieën, zoals data-analyse en data-visualisatie (BI dashboards), wordt data de sleutel voor succesvol én effectief ondernemen in een dynamische wereld.
Neem direct contact op

Inspelen op veranderingen

Wanneer organisaties grip hebben over de werkprocessen en datastromen, zijn ze effectiever en sneller in staat om in te spelen op veranderingen in de markt of eisen die voortkomen uit wet- en regelgeving. Maar wat als:

 • Het overzicht ontbreekt, doordat je bedrijf enorm is gegroeid?  
 • Je onvoldoende inzicht hebt in de belangrijkste financiële KPI’s? 
 • De performance van je organisatie niet goed meetbaar is? 
 • Je data inmiddels in meerdere systemen is verspreid? 
 • Medewerkers relatief veel handmatig werk doen of er wordt gewerkt met losse (Excel)lijsten?   
 • Je proactief wilt voldoen aan MVO/ESG/CSRD rapportages? 

Wij benutten de kracht van geavanceerde IT technologieën om jou te helpen waarde te halen uit je gegevens én je zakelijke doelstellingen te realiseren in een continu veranderende wereld.  

Waar wil je meer
over weten?

 • Data-analyse
 • Data visualisatie & BI
 • Consultancy
 • Data-analyse

  Door data-analyse toe te passen, wordt er snel en op betrouwbare wijze geconstateerd als er een bepaalde afwijking of bijzondere gebeurtenis plaatsvindt. Data-analyse wordt toegepast in zowel de samenstel- als de controlepraktijk en ingezet als technologie voor continuous monitoring.

  Lees meer
 • Data visualisatie & BI

  Wij zetten samen met jou stappen op het gebied van digitale stuurinformatie. Wij analyseren je administratieve processen, zetten applicaties slim in en geven richting. Zo optimaliseer jij je processen en wordt data omgezet naar praktische informatie, zodat je altijd beschikt over actuele en relevante sturingscijfers, die op een visuele manier worden gepresenteerd. 

  Lees meer
 • Consultancy

  Er is altijd een slag te maken op het gebied van digitalisering en IT. Wij analyseren de werkprocessen en bijbehorende applicaties in jouw organisatie, implementeren nieuwe financiële software, realiseren koppelingen met andere systemen en adviseren over innovatieve mogelijkheden die voor jouw organisatie van toegevoegde waarde zijn. 

  Lees meer

Pakketselectie & implementatie

Je wilt de bedrijfsinformatie uit de verschillende systemen halen, op een veilige manier (laten) koppelen aan elkaar en terugzien in je online boekhouding. Daarbij wil je dat alle administratieve processen - zoals voorraden of urenregistraties - naadloos op elkaar aansluiten. Want door het automatiseren en optimaliseren van de financiële administratie verkrijg je actueel inzicht. Het stelt je in staat efficiënter én effectiever te werken. Dit met als doel: jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Lees verder
medewerker de jong en laan

Bijzonderheden
snel aan het licht

met data-analyse

Als ondernemer wil je dat de (maand)cijfers en de jaarrekeningen het juiste weergeven. Daarnaast wil je onjuiste belastingaangiftes voorkomen. Dat snappen wij als geen ander, en daarom passen wij data-analyse toe: hiermee kunnen we de financiële administratie analyseren op bijzondere gebeurtenissen en uitzonderingen. Het stelt ons in staat efficiënter én beter te werken. 

8x dashboards & tools

Als ondernemer heb je actuele en betrouwbare managementinformatie nodig. Dat gaat verder dan financiële gegevens alleen; actuele en betrouwbare cijfers zijn tenslotte nog geen stuurinformatie. Wij lichten 8 dashboards en tools voor je uit die je inzicht geven en je helpen toekomstbestendig te ondernemen. Meer weten? Download de whitepaper!

Stilzitten is geen optie voor Preston Palace

Stilzitten: dat is voor Preston Palace geen optie. Samen met de Jong & Laan worden grote stappen gezet op het gebied van digitale stuurinformatie. Carlo (Preston Palace): "Met hulp van onze IT consultant Jasper Visserman zijn we een traject aangegaan om alle informatiestromen met elkaar te verbinden en inzichtelijk te maken."

Lees klantcase

Toekomstgericht ondernemen

Samen met jou benutten en transformeren we gegevens naar inzichten en inzichten naar acties. Daarbij zetten we ons in voor het leveren van geavanceerde, analytische oplossingen die niet alleen inzicht bieden in het verleden en het heden, maar ook voorspellende analyses mogelijk maken om toekomstige trends en kansen te identificeren.

Samen gaan we ervoor

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies Meer over Hans Friedrich
Jasper Visserman
Jasper Visserman Senior IT consultant Meer over Jasper
Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Daniël van Laar
Daniël van Laar Consultant E-HR Meer over Daniël
Ilona Harbers
Ilona Harbers IT consultant Meer over Ilona
Amy Gersmann
Amy Gersmann Junior data engineer Meer over Amy
Irvan ten Broeke
Irvan ten Broeke Data engineer Meer over Irvan
Vincent Weenders
Vincent Weenders IT consultant Meer over Vincent
Lars Nijstad
Lars Nijstad IT consultant Meer over Lars

Op zoek naar een fijne gesprekspartner?

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies
Ervaringsdeskundige in IT en datagedreven werken
Als Senior IT-consultant is het mijn passie om klanten en collega’s de voordelen van IT & Data te laten zien in de praktijk. Met mijn kennis en expertise ondersteun ik klanten om nieuwe IT-toepassingen en werkprocessen te omarmen en daarmee het verschil te maken in de bedrijfsvoering en informatievoorziening. Het helpen doorvoeren van een datagedreven manier van werken en daarmee het gewenste resultaat bereiken, is mijn intrinsieke motivatie om altijd te blijven ontwikkelen.
Neem contact op