Over ons

We staan naast je, als accountant en als adviseur, als mens en als specialist, als fijne gesprekspartner en als kritische adviseur. Zo zijn we het verlengde van je team. Partners bij de uitdagingen en risico’s van nu en de kansen die er liggen om je doelen te bereiken.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Wij zijn de Jong & Laan en we kijken samen met jou vooruit naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Samen werken aan de toekomst, betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef.

Wij zijn die fijne gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een eenduidig doel voor ogen. Samen gaan! Jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Samen gaan!

Diensten & specialisten

Natuurlijk kan je bij ons terecht voor (strategische) vraagstukken op verschillende gebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we jouw vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze. Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen! 

Zo maken we bedrijfsstromen inzichtelijk en zetten dit om naar concrete stuurinformatie. Op die manier creëren we met elkaar een totaalbeeld van het functioneren van jouw organisatie. Samen kijken we naar (internationale) kansen die er liggen om jouw doelen te bereiken en benutten waar nodig kennis vanuit onze netwerken en/of onze partnerschappen.

Bekijk al onze diensten
Vestiging-Enschede-235

Als je écht gelooft in een duurzame relatie

dan zeg je waar het op staat

Samen vooruit

Samen gaan we voor hetzelfde doel: optimale prestaties van jouw organisatie op de langere termijn en daarbij jouw mkb-bedrijf laten groeien. Met elkaar zetten we een beweging in gang met als doel: jouw organisatie klaar voor de toekomst.

Daarbij kijken we ook kritisch naar maatschappelijk ondernemerschap en duurzaamheidsambities, want ook dat is een verantwoordelijkheid die we met elkaar dragen. 

Vestiging-Enschede-655

Kernwaarden

Onze kernwaarden vormen het DNA van de Jong & Laan. Het is het fundament van onze organisatie. Het zijn waarden die passen bij wie we zijn, wat we doen, waar we ons handelen aan toetsen én waar je ons op mag aanspreken.
Marco Lokhorst
Marco Lokhorst Directeur

Vooruitstrevend

We zijn gedreven personen die met veel toewijding vooruitstrevend te werk gaan. We dagen onszelf uit verder te kijken dan de status quo. Bij onze klant, onze organisatie en individueel. Daarbij worden we gedreven door onze ondernemersgeest en de ambitie toonaangevend te zijn. We gaan voor vernieuwing en continu optimaliseren, klanten vooruithelpen en alles eruit halen wat erin zit. Zelfs gestandaardiseerd werk bekijken we met een frisse blik; want vooruitgang is nooit af.

Kleurrijk

Ieder karakter telt. We houden van diverse mensen met ieder zijn of haar eigen talent, persoonlijkheid en achtergrond. Bij ons kun je jezelf zijn, jouw persoonlijke touch aan het werk meegeven. De gedragenheid van alle verschillende karakters vormt onze sterke basis. De unieke kenmerken zorgen voor een eenheid en maken ons een krachtige organisatie met een herkenbare en onderscheidende profilering. 

Open

Door onze nieuwsgierige houding staan we open voor vernieuwing en innovatieve ideeën. We zijn ruimdenkend en omarmen diversiteit. We zijn open, maar ook kritisch en eerlijk. Naar elkaar en onze klanten. Recht door zee, maar altijd respectvol. Alleen zo halen we het beste in elkaar naar boven, helpen we elkaar en verbreden we ieders blik. 

Betrokken

Vanuit de intentie ons echt in elkaar te verdiepen, voelen we ons betrokken bij collega’s en klanten. In dit digitale tijdperk tonen we oprecht aandacht, hebben we oog voor elkaar en verdiepen we ons in elkaars beweegredenen. Deze mensgerichte instelling verbindt ons. Het vormt de basis om resultaten te boeken, een waardevolle band op te bouwen en op elkaar te kunnen terugvallen. Verbonden met de wereld om ons heen, vervullen we een maatschappelijke rol en dragen we bij aan een betere wereld. 

Deskundig 

We zijn goed in wat we doen, maken de juiste keuzes voor onze klanten en gaan daarbij altijd voor kwaliteit. We zijn deskundig en laten dat met trots zien. Naast inhoudelijke vakkennis, beschikken we over een groot lerend vermogen en staan we altijd open voor kennisdelen en kennisverrijking. Door multidisciplinair samen te werken, halen we niet alleen het beste in onszelf naar boven, maar juist ook in anderen. 

Integer 

We hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In het werk dat we uitvoeren, blijven we dichtbij onszelf en durven we verantwoordelijkheid te nemen. We zeggen waar we voor staan én staan achter wat we doen. Voor onze klanten, onze organisatie en collega’s. Loyaal en betrouwbaar zoeken we altijd naar de beste oplossing. Vanuit een onafhankelijk standpunt, integer en met een duidelijk ethisch besef.

Onze ambities helpen jou vooruit

Onze ambities helpen jou vooruit

Werkgebied

We zijn gevestigd in het noorden, oosten en midden van Nederland. Daar bieden we vanuit onze 23 vestigingen full-service accountancy en adviesdienstverlening aan. De vestigingen worden aangestuurd door een vestigingsmanager en een verantwoordelijke partner. Om kennis en capaciteit optimaal te benutten, werken deze vestigingen in vijf regio’s nauw met elkaar samen.

Zo geven we met ruim 750 medewerkers vorm aan onze organisatie én staan er altijd adviseurs paraat waarop jij kan bouwen. Je bent altijd welkom op een van onze lokale kantoren. Past dat niet goed in jouw planning, dan komen we graag bij jou langs. 

Bekijk onze vestigingen
Locaties de Jong & Laan

Organisatie

De directie (gekozen door de partners) van de Jong & Laan bestaat uit Marco Lokhorst, Roland Ogink en Horst in 't Veld. Samen met de afdelingen van business support gaan ze vanuit het hoofdkantoor in Vroomshoop voor hetzelfde doel: organisatieontwikkeling en het faciliteren van de vestigingen op allerlei vlakken.  

drie mannen zijn directie van de jong en laan
Partnerships
In 2021 zetten we de volgende stap in onze beweging naar 2025.

Een vooruitstrevende beweging die ons niet alleen helpt om onze eigen ambities te behalen. Belangrijker, ze zorgen ervoor dat we samen met jou een stap verder zetten om jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Lees er meer over in ons kwaliteitsverslag.

Bekijk kwaliteitsverslag

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen