Over ons

We staan naast je, als accountant en als adviseur, als mens en als specialist, als fijne gesprekspartner en als kritische adviseur. Zo zijn we het verlengde van je team. Partners bij de uitdagingen en risico’s van nu en de kansen die er liggen om je doelen te bereiken.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Wij zijn de Jong & Laan en we kijken samen met jou vooruit naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Samen werken aan de toekomst, betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef.

Wij zijn die fijne gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een eenduidig doel voor ogen. Samen gaan! Jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Samen gaan!

Samen gaan!

Bekijk ook

 • Organisatiestructuur
 • Strategie & ambities
 • Kwaliteit
 • Kernwaarden
 • Partnerships
 • Organisatiestructuur

  De directie van de Jong & Laan, gekozen door de partners, bestaat uit Horst in 't Veld, Roland Ogink en Marco Lokhorst. Samen met de afdelingen van business support gaan ze vanuit het hoofdkantoor in Vroomshoop voor hetzelfde doel: organisatieontwikkeling en het faciliteren van de vestigingen op allerlei vlakken.

  Meer over organisatiestructuur
 • Strategie & ambities

  In 2021 hebben we stappen gezet in de beweging naar 2025. Een vooruitstrevende beweging die ons niet alleen helpt om onze eigen ambities te behalen. Belangrijker, ze zorgen ervoor dat we samen met jou een stap verder zetten om jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Samen gaan!

  Meer over strategie & ambities
 • Kwaliteit

  De drive naar kwaliteit zit in alles wat we doen. In onze werkprocessen, persoonlijke ontwikkeling of het innoveren van systemen. Zo zijn we bewust bezig met informatiebeveiliging: zorgvuldig omgaan met gegevens, zeker als die gegevens van klanten zijn, is een absoluut vereiste voor de Jong & Laan.

  Meer over kwaliteit
 • Kernwaarden

  Onze kernwaarden zijn vooruitstrevend, kleurrijk, open, betrokken, deskundig en integer. Ze vormen het DNA van de Jong & Laan. Het is het fundament van onze organisatie. Het zijn waarden die passen bij wie we zijn, wat we doen, waar we ons handelen aan toetsen én waar je ons op mag aanspreken.

  Meer over kernwaarden
 • Partnerships

  De Jong & Laan is aangesloten bij verschillende (inter)nationale instanties en samenwerkingsverbanden die als kennisbron, ondersteuning, klankbord en sparringpartner fungeren. En dat merken onze klanten ook, want onze kennis helpt jou vooruit!

  Meer over partnerships

Diensten & specialisten

Natuurlijk kan je bij onze medewerkers terecht voor (strategische) vraagstukken op verschillende gebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we jouw vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze. Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen! 

Zo maken we bedrijfsstromen inzichtelijk en zetten dit om naar concrete, digitale stuurinformatie. Op die manier creëren we met elkaar een totaalbeeld van het functioneren van jouw organisatie. Samen kijken we naar (internationale) kansen die er liggen om jouw doelen te bereiken en benutten waar nodig kennis vanuit onze netwerken en/of onze partnerschappen.

Als je écht gelooft in een duurzame relatie

dan zeg je waar het op staat

Samen vooruit

Samen gaan we voor hetzelfde doel: optimale prestaties van jouw organisatie op de langere termijn en daarbij jouw mkb-bedrijf laten groeien. Met elkaar zetten we een beweging in gang met als doel: jouw organisatie klaar voor de toekomst. Daarbij kijken we ook kritisch naar maatschappelijk ondernemerschap en duurzaamheidsambities, want ook dat is een verantwoordelijkheid die we met elkaar dragen. 

Op zoek naar een fijne gesprekspartner?

Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen