Over ons

We staan naast je, als accountant en (kritische) adviseur, als mens en specialist. Zie ons als het verlengde van jouw team. Fijne gesprekspartners bij de uitdagingen en risico's van nu en de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Op deze pagina lees je meer over ons en onze organisatie.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Wij zijn de Jong & Laan en we kijken samen met jou vooruit naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Samen werken aan de toekomst, betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef.

Wij zijn die fijne gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een eenduidig doel voor ogen. Samen gaan! Jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Bekijk ook

 • Onze organisatie
 • Historie
 • Strategie & ambities
 • Kwaliteit
 • Partnerships
 • Onze organisatie

  Onze organisatie is volop in ontwikkeling. We groeien, werken continue aan optimalisatie van onze diensten en steunen onze medewerkers in hun ontwikkelingen en ambities. Zo werken we samen aan de toekomst van onze klanten, medewerkers en onze eigen organisatie.

  Lees verder
 • De Jong & Laan
  door de jaren heen

  In 1988 bundelden Gert de Jong en Gerrit Laan hun krachten, waaruit de Jong & Laan ontstond. Door de jaren heen is onze organisatie door aansluitingen gegroeid naar een organisatie met landelijke dekking.

  Lees verder
 • Strategie & ambities

  Onze strategie & ambities dragen bij aan de duurzame ontwikkeling van onze klanten én onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer we ons op beide vlakken richten, we elkaar vooruithelpen. Dit met als doel: klaar voor de toekomst.

  Meer over strategie & ambities
 • Kwaliteit

  De drive naar kwaliteit zit in alles wat we doen. In onze werkprocessen, persoonlijke ontwikkeling of het innoveren van systemen. Zo zijn we bewust bezig met informatiebeveiliging: zorgvuldig omgaan met gegevens; zeker als die gegevens van klanten zijn.

  Meer over kwaliteit
 • Partnerships

  De Jong & Laan is aangesloten bij verschillende (inter)nationale instanties en samenwerkingsverbanden die als kennisbron, ondersteuning, klankbord en sparringpartner fungeren. En dat merken onze klanten ook, want onze kennis helpt jou vooruit!

  Meer over partnerships
Samen gaan!

Samen gaan!

Diensten & specialisten

Natuurlijk kan je bij onze medewerkers terecht voor (strategische) vraagstukken op verschillende gebieden. Maar we gaan wel net een stap verder. Want, naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we jouw vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze. Én nog belangrijker, we doen dat altijd samen! 

Zo maken we bedrijfsstromen inzichtelijk en zetten dit om naar concrete, digitale stuurinformatie. Op die manier creëren we met elkaar een totaalbeeld van het functioneren van jouw organisatie. Samen kijken we naar (internationale) kansen die er liggen om jouw doelen te bereiken en benutten waar nodig kennis vanuit onze netwerken en/of onze partnerschappen.

Als je écht gelooft in een duurzame relatie

dan zeg je waar het op staat

Samen vooruit

Samen gaan we voor hetzelfde doel: optimale prestaties van jouw organisatie op de langere termijn en daarbij jouw mkb-bedrijf laten groeien. Met elkaar zetten we een beweging in gang met als doel: jouw organisatie klaar voor de toekomst. Daarbij kijken we ook kritisch naar maatschappelijk ondernemerschap en duurzaamheidsambities, want ook dat is een verantwoordelijkheid die we met elkaar dragen. 

Op zoek naar een fijne gesprekspartner?

Neem dan contact op door het onderstaande formulier in te vullen