Strategie & ambities

In 2021 hebben we stappen gezet in de beweging naar 2025. Een vooruitstrevende beweging die ons niet alleen helpt om onze eigen ambities te behalen. Belangrijker, ze zorgen ervoor dat we samen met jou een stap verder zetten om jouw onderneming klaar te maken voor de toekomst. Samen gaan!
Bekijk video

Samen gaan!

We hebben 5 ambities op weg naar 2025: 

  • Imago & bekendheid: we worden nog meer gezien als vooruitstrevende en veelzijdige partner die organisaties vooruithelpt. Daarmee lopen we telkens voorop en doen we het net even anders. Een organisatie waar je bij wil horen, als klant en als werknemer.
  • Omvang & groei: we groeien naar een omzet van 100 miljoen. Ook in het aantal medewerkers groeien we, maar in verhouding is dit beperkt door de inzet van slimme werkwijzen, verdienmodellen en IT toepassingen. We zijn data driven met een human touch. 
  • Kwaliteit & leren: we schakelen daadkrachtig en we zijn leergierig, zoals dat past bij een vooruitstrevende organisatie. Een organisatie met expliciete aandacht voor kwaliteit en persoonlijke ontwikkeling.
  • Mensen & middelen: de meerwaarde van onze medewerkers is duidelijk zichtbaar. Zij dragen onze cultuur: een cultuur die aantrekkelijk is voor klanten en jong talent, zowel binnen als buiten het accountancy vak. 
  • MVO & duurzaamheid: we voelen ons als organisatie meer betrokken bij de wereld om ons heen. Naast dat we er zelf aan werken, zijn we gericht op duurzame prestaties van onze klanten.

Steeds een stap vooruit, steeds een stap beter. De wereld is in beweging en wij bewegen mee.