Kwaliteit

De drive naar kwaliteit zit in alles wat we doen. In onze werkprocessen, persoonlijke ontwikkeling of het innoveren van systemen. We zijn altijd bewust bezig met informatiebeveiliging. Zorgvuldig omgaan met gegevens, zeker als die van klanten zijn, is een absoluut vereiste.

Kwaliteit & groei gaan samen

Betrokken, vooruitstrevend en met een flinke bak energie werken aan de toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Dat is waar we voor staan en waar we jou mee vooruithelpen. En dat gaat samen met een hoge kwaliteitsstandaard.

Lees meer over de kwaliteit die wij nastreven:

 

Kwaliteitsverslag 2022

Graag geven we een kijkje in onze organisatie. Laat je inspireren door onze cijfers en bijzondere (klant)verhalen.

Naar kwaliteitsverslag
Wij zijn ISO-gecertificeerd

Zorgvuldig omgaan met gegevens, zeker als die gegevens van klanten zijn, is een absoluut vereiste voor de Jong & Laan. Lees hoe wij inzetten op informatiebeveiliging.

Naar artikel
Data-analyse waarborgt de kwaliteit

Als ondernemer wil je foutieve belastingaangiftes voorkomen. Je wilt dat de (maand)cijfers en de jaarrekeningen het juiste weergeven. Dat snappen wij als geen ander, en daarom passen wij data-analyse toe: hiermee kunnen we de financiële administratie analyseren op bijzondere gebeurtenissen. Het stelt ons in staat efficiënter én beter te werken.

Lees meer