Partnerships &
lidmaat­schappen

De Jong & Laan is aangesloten bij verschillende (inter)nationale instanties en samenwerkingsverbanden die als kennisbron, ondersteuning, klankbord en sparringpartner fungeren. En dat merk je als klant ook, want onze kennis helpt jou vooruit!

Betrokken collega's

Als de Jong & Laan leveren wij actief een bijdrage aan ontwikkelingen in onze sector. Binnen onze organisatie zijn we onder meer actief in diverse kringen en commissies van SRA, RB en NOB. Betrokken collega's zijn onder meer:
 

  • Directielid Roland Ogink, onder andere vice-voorzitter SRA-bestuur, voorzitter NBA platform niet-oob-accountantsorganisaties, lid stuurgroep Publiek Belang, en betrokken bij Geneva Group International (GGI). 
  • Renate Ekhart, senior adviseur kwaliteit & vaktechniek, neemt zitting in de raad van tucht van Register Belastingadviseurs (RB).
  • Annemieke Stokvis, manager kwaliteit & vaktechniek, is lid van de werkgroep Continuïteit van de NBA en het vaktechnisch panel NOW-opdrachten van de NBA.

Partnerships

NBA

Onze accountants zijn aangesloten bij de NBA. Als je een AA- of RA-titel hebt ben je automatisch lid van de NBA. De NBA verzorgt regelgeving en praktische guidance om ons werk uit te kunnen voeren; een soort belangenbehartiger van accountantsorganisaties.

NOB & RB

Onze belastingadviseurs beschikken over zeer ruime en grondige (praktijk)kennis over de volle breedte van het fiscale terrein. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB) dan wel Register Belastingadviseurs (RB). Zij zijn daarmee verzekerd van een gedegen beroepsopleiding en houden hun vakkennis- en ervaring via permanente educatie bij.

De fiscalisten houden zich daarbij aan de beroeps- en gedragsregels (Reglement Beroepsuitoefening). Op deze manier borgen we met elkaar de kernwaarden van de Jong & Laan, waaronder deskundigheid en integriteit, en leveren we de kwaliteit waar we voor staan.

GGI

Samen maken we jouw ambities waar door volop gebruik te maken van een internationaal netwerk: Geneva Group International Limited (GGI). Deze wereldwijde alliantie verenigt een groep van internationale, onafhankelijke audit-, boekhoud-, advocaten- en adviesbureaus verspreid over de wereld.

Wij zijn aangesloten bij GGI, waardoor we altijd dichtbij zijn om je te helpen met uiteenlopende internationale vraagstukken, in welk land jij je dan ook maar bevindt. Dit maakt het voor jou mogelijk om snel met een specialist te sparren over (strategische) vraagstukken en samen te werken aan je groeiambities.

Duitse deskundigen

Wij maken volop gebruik van ons netwerk met Duitse juristen, notarissen en fiscalisten. Er is een samenwerkingsverband met onze strategische partner, accountantskantoor Volbers Vehmeyer & Partner en intensieve samenwerking met Jendyk Schnellhardt & Partner en Mohr Bauer & Partner. Hierdoor zijn wij in staat jouw werkzaamheden in goede banen te leiden en vind je, op één centrale plek, bij ons alle antwoorden die je nodig hebt voor jouw ondernemersuitdaging.

Partnerships