Veelgestelde vragen

Heb je een vraag of meerdere vragen voor de Jong & Laan? Misschien staat het antwoord tussen de veelgestelde vragen. Je leest ze op deze pagina.

Hieronder vind je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Over de Jong & Laan

Waar kan ik de Jong & Laan vinden?

De Jong & Laan heeft 24 vestigingen, want we geloven in lokale betrokkenheid. Onze vestigingen vind je in het noorden, oosten en midden van Nederland.

Voor een overzicht van alle vestigingen, klik je hier.

Biedt elke vestiging van de Jong & Laan alle diensten aan?

Kan ik een samenwerking aangaan met de Jong & Laan?

De Jong & Laan staat zeker open voor samenwerkingen. Er mag altijd contact worden opgenomen om te kijken of er iets moois kan ontstaan. 

Op welke doelgroep richt de Jong & Laan zich?

De Jong & Laan richt haar dienstverlening op (MKB en MKB+)-ondernemingen. Op de pagina Diensten staat weergegeven welke specifieke diensten wij aanbieden voor ondernemers.

Welke tarieven hanteert de Jong & Laan?

De tarieven die de Jong & Laan hanteert zijn niet online vindbaar. Wij lichten de tarieven graag toe nadat er contact met ons is opgenomen.

Waar kan ik informatie vinden over de kwaliteit van de dienstverlening van de Jong & Laan?

Op onze pagina kwaliteit lees je meer over de kwaliteitsdoeleinden die wij nastreven.

Nieuws en actuele informatie

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief van de Jong & Laan?

Het aanmelden voor de nieuwsbrief van de Jong & Laan kan door de volgende pagina te bezoeken: aanmelden nieuwsbrief de Jong & Laan

Waar vind ik actuele informatie van de Jong & Laan?

Actuele informatie van de Jong & Laan is te vinden op onze pagina Actueel, hier vindt je o.a. nieuwsberichten, blogs, whitepapers, informatie over events en interessante klantcases.

Werken bij de Jong & Laan

Welke vacatures heeft de Jong & Laan?

Bij de Jong & Laan vindt je altijd interessante vacatures, verdeeld over onze 25 vestigingen. Kijk op https://www.werkenbijjonglaan.nl/vacatures voor alle vacatures.

HR en salaris online

Waar vind ik informatie over HR en salaris online?

Op deze pagina staan veelgestelde vragen; wellicht kunt u hier uw vraag met bijbehorende oplossing vinden: https://www.jonglaan.nl/support-hr-salaris-online.  Mocht u er niet uitkomen, dan adviseren we u om uw werkgever te vragen om hulp. Hij of zij kan u hoogstwaarschijnlijk goed verder helpen!

Mocht dit net werken, dan kunt u contact opnemen met de collega’s die hierover gaan via personeel@jonglaan.nl of 053-4810481.