FAQ

Hieronder vindt je de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. 

Over de Jong & Laan

Waar kan ik de Jong & Laan vinden?

De Jong & Laan heeft 23 vestigingen, want we geloven in lokale betrokkenheid. Onze vestigingen vindt je in het noorden, oosten en midden van Nederland.

Voor een overzicht van alle vestigingen, klik je hier.

Biedt elke vestiging van de Jong & Laan alle diensten aan?

Ja, elke vestiging helpt ondernemingen verder op het gebied van:

Kan ik een samenwerking aangaan met de Jong & Laan?

De Jong & Laan staat zeker open voor samenwerkingen. Er mag altijd contact worden opgenomen om te kijken of er iets moois kan ontstaan. 

Op welke doelgroep richt de Jong & Laan zich?

De Jong & Laan richt haar dienstverlening op (MKB en MKB+)-ondernemingen. Op de pagina Diensten staat weergegeven welke specifieke diensten wij aanbieden voor ondernemers.

Welke tarieven hanteert de Jong & Laan?

De tarieven die de Jong & Laan hanteert zijn niet online vindbaar. Wij lichten de tarieven graag toe nadat er contact met ons is opgenomen.

Waar kan ik informatie vinden over de kwaliteit van de dienstverlening van de Jong & Laan?

In ons kwaliteitsverslag vindt je alle informatie over onze multidisciplinaire samenwerking en uiteraard al onze cijfers over 2020.

Nieuws en actuele informatie

Hoe meld ik mij aan voor de nieuwsbrief van de Jong & Laan?

Het aanmelden voor de nieuwsbrief van de Jong & Laan kan door de volgende pagina te bezoeken: aanmelden nieuwsbrief de Jong & Laan

Waar vind ik actuele informatie van de Jong & Laan?

Actuele informatie van de Jong & Laan is te vinden op onze pagina Actueel, hier vindt je o.a. nieuwsberichten, blogs, whitepapers, informatie over events en interessante klantcases.

Hoe gaat de Jong & Laan om met corona?

Om de gevolgen van het coronavirus voor ondernemers te verzachten, zijn er verschillende maatregelen getroffen door de Jong & laan. Wij helpen bijvoorbeeld met het aanvragen van uitstel van betaling en het verminderen van de voorlopige aanslag bij de Belastingdienst. Voor alle informatie rondom corona verwijzen we u door naar onze speciale coronapagina.

Hoe kan de Jong & Laan helpen bij de veranderingen in de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)?

Het arbeidsrecht is met de komst van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) veranderd. De insteek hiervan is meer eigen personeel in vaste dienst en het bieden van meer zekerheid. Wij leggen op deze pagina uit met welke veranderingen u per 1 januari 2020 rekening dient te houden.

Werken bij de Jong & Laan

Welke vacatures heeft de Jong & Laan?

Bij de Jong & Laan vindt je altijd interessante vacatures, verdeeld over onze 23 vestigingen. Kijk op https://www.werkenbijjonglaan.nl/vacatures voor alle vacatures.

HR en salaris online

Waar vind ik informatie over HR en salaris online?

Op deze pagina staan veelgestelde vragen; wellicht kunt u hier uw vraag met bijbehorende oplossing vinden: https://www.jonglaan.nl/support-hr-salaris-online.  Mocht u er niet uitkomen, dan adviseren we u om uw werkgever te vragen om hulp. Hij of zij kan u hoogstwaarschijnlijk goed verder helpen!

Mocht dit net werken, dan kunt u contact opnemen met de collega’s die hierover gaan via personeel@jonglaan.nl of 053-4810481.