Support HR & salaris online

Werkgever

Met HR & salaris online hebt u altijd en overal uw zaken in beeld. Dat is makkelijk, efficiënt en het bespaart tijd en geld. De koppelingen maken gegevensuitwisseling met verschillende instanties en met andere online oplossingen mogelijk. En als het nodig is, kijkt uw adviseur op afstand mee.

Hier vindt u een aantal handleidingen voor HR & salaris online. Deze handleidingen bevatten de basisbeginselen om met HR en salaris online aan de slag te gaan. Klik op de link om het document te openen. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen met uw relatiebeheerder.

Downloads:

  1. Handleiding HR & salaris online
  2. Handleiding HR & salaris online selfservice
  3. Handleiding HR & salaris online managerlogin
Joyce Bakker
Joyce Bakker Vestigingssecretaresse

Medewerker

Met uw medewerkerlogin en de app heeft u altijd inzicht in uw loonstroken en jaaropgaven. Hier vindt u de handleiding voor het gebruik van de medewerkerlogin en de app, klik op onderstaande link om het document te openen. Bij vragen over uw loonstrook of het gebruik van uw medewerkerlogin of app, kunt u contact opnemen met uw eigen werkgever.

Downloads:

  1. Handleiding HR & salaris medewerkerlogin
  2. App HR & salaris online voor Android
  3. App HR & salaris online voor Apple

Two factor authentication

Per mei 2019 is er een extra authenticatiestap toegevoegd aan het inlogproces van de online omgeving waarin u de salarissen verwerkt of uw salarisstrook inziet. In deze handleiding wordt stapsgewijs uitgelegd hoe u alles juist instelt.

  1. Handleiding HR & salaris online Two factor authentication
  2. Handleiding HR & salaris online Two factor authentication (DU)
  3. Handleiding HR & salaris online Two factor authentication (EN)