Industrie

Binnen de industriebranche volgen wij de ontwikkelingen op de voet. We kijken naar innovaties, nieuwe toetreders, lange- en kortetermijnontwikkelingen en kansen en bedreigingen. Vraagstukken waar we nu veel bij ondersteunen, zijn:

  • Wat gaat nieuwe product- of procestechnologie betekenen voor het bedrijf?
  • Hoe krijgt u de juiste cijfers om sturing te geven aan de organisatie?
  • Hoe moet u omgaan met wijzigende of nieuwe wet- en regelgeving?
  • Waar vind ik financiering voor innovatieve projecten en werkkapitaalfinanciering?
  • Op welke manier kan ik mijn processen beter beheersen en automatiseren, zodat ik tot een lagere kostprijs kom?
  • Welke impact hebben strategische keuzes, zoals investeringen in (en aanpassingen van) mijn bedrijf, op korte en lange termijn op mijn liquiditeit?
10.000+
tevreden klanten

Kennis van bedrijf en branche

De onderlinge variatie van onze klanten in de industrie is groot; van bedrijven in de grootmetaal tot kleinere bedrijven die zich toeleggen op de fabricage van specifieke verpakkingen en alles daar tussenin.

Door langdurige samenwerkingen bouwen we steeds meer kennis op over de industriebranche. Door veel kennis te delen, vermenigvuldigen we ook: alleen zo kunnen we organisaties op maat adviseren.

Waar naartoe met uw bedrijf?

Eén van de grootse uitdagingen op dit moment? Het vinden, binden en boeien van personeel. Wat is er nodig om de juiste medewerkers aan te trekken en te behouden? Hoe moet uw flexibele schil er uitzien om pieken en dalen in uw capaciteit goed op te vangen?

Maar, uw visie beperkt zich uiteraard niet tot uw medewerkers. U heeft méér ideeën over de plek waar u over 3, 5 of 10 jaar wilt staan. Hogere omzet, betere stroomlijning van uw processen, ondernemen over de grens. Of u wilt een deel van uw bedrijf verkopen of wellicht gefaseerd met pensioen gaan.

Zakelijke en persoonlijke wensen lopen hierbij vaak in elkaar over. Wij adviseren u graag over alle benodigde tussenstappen om uw doelstellingen te bereiken. Daarbij betrekken onze adviseurs zowel de fiscale, de financiële als de juridische aspecten.

Vrijblijvend met ons in gesprek

Spreekt onze aanpak u aan? Laten we samen eens kijken of wij ook voor uw onderneming de juiste partij zijn. Vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.