Bedrijfsoverdracht

Krijgt u binnenkort te maken met een bedrijfsovername of overdracht? In beide situaties is een goede begeleiding essentieel, want het kopen of verkopen van een bedrijf is een intensief traject met veel haken en ogen. Onze corporate finance adviseurs zijn gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van ondernemers bij de koop of verkoop van hun bedrijf. Naast het bijeenbrengen van partijen houden zij zich bezig met:

  • Waardebepalingen
  • Het begeleiden van het aankoop- en verkoopproces
  • Het voeren van onderhandelingen
Jeroen Martens
Jeroen Martens Adviseur corporate finance
Jeroen MartensDoor Jeroen Martens
verkoop bedrijf

Bedrijf verkopen? Bereid u voor met deze 21 vragen

Een succesvolle bedrijfsoverdracht of verkoop begint bij een goede voorbereiding. Maar waar begint u? In deze blog vindt u 21 vragen waarmee u de oriëntatie- en voorbereidingsfase concreet start.

Lees verder
Whitepaper

Hoe verkoop ik mijn onderneming?

Eens komt het moment dat u denkt: 'Ik wil mijn bedrijf verkopen'. Dat is een behoorlijke stap, die u niet overhaast moet nemen. In deze whitepaper ziet u welke stappen we ondernemen om een bedrijf succesvol te verkopen. 

Hoe werkt bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht?

De adviseur van de Jong & Laan gaat samen met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen en de voorbereidingen voor de overname of overdracht te treffen. Vervolgens maken we uw onderneming verkoopklaar, voeren we een waardebepaling uit en dragen we zorg voor de onderhandelingen. Aan het einde van het traject ronden we de uiteindelijke transactie af. Onze adviseurs beschikken over een breed netwerk om de juiste partijen bij elkaar te brengen.

Ondersteuning bij bedrijfsovernames

De corporate finance adviseurs van de Jong & Laan hebben veel ervaring met deze vraagstukken. Zij hebben al veel ondernemers begeleid. Heeft u een familiebedrijf? En vindt de bedrijfsoverdracht plaats binnen de familie? Overweeg dan eens onze familieadviseurs in te schakelen. 

Transacties

Case
Verkoop aandelen | VIVAfloors
Lees meer
Case
Verkoop | DPA Plaatwerk Kampen
Lees meer
Case
Overname handelsactiviteiten | Bus Industrial
Lees meer

1e plek Corporate Finance in MT1000

Trots! We hebben de nummer 1 positie weten te bemachtigen in de categorie Corporate Finance in het onderzoek van de MT1000. Een grote blijk van waardering en een bevestiging dat ons Corporate Finance team goed bezig is.

Scores

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Denkt u na over een bedrijfsverkoop of -overname? Of twijfelt u over de verkoop van uw aandelen? Twijfel niet langer, vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.