Bedrijfsoverdracht

Krijgt u binnenkort te maken met een bedrijfsovername of overdracht? In beide situaties is een goede begeleiding essentieel, want het kopen of verkopen van een bedrijf is een intensief traject met veel haken en ogen.

Onze corporate finance adviseurs zijn gespecialiseerd in het succesvol begeleiden van ondernemers bij de koop of verkoop van hun bedrijf. Naast het bijeenbrengen van partijen houden zij zich bezig met:

  • Waardebepalingen
  • Het begeleiden van het aankoop- en verkoopproces
  • Het voeren van onderhandelingen
Jeroen Martens
Jeroen Martens Senior adviseur corporate finance

Cases

Case
Verkoop | Marquette detachering
Lees meer
Case
Verkoop aandelen | Vivafloors
Lees meer
Case
Verkoop aandelen | Stella Fietsen
Lees meer
Whitepaper

Verkoop van uw onderneming? Vergeet deze stappen niet!

In deze whitepaper ziet u welke stappen we ondernemen om een bedrijf succesvol te verkopen.

Hoe werkt bedrijfsovername of bedrijfsoverdracht?

Onze Corporate finance adviseur gaat samen met u om tafel om uw wensen in kaart te brengen en de voorbereidingen voor de overname of overdracht te treffen. Vervolgens maken we uw onderneming verkoopklaar, voeren we een waardebepaling uit en dragen we zorg voor de onderhandelingen.

Aan het einde van het traject ronden we de uiteindelijke transactie af. Onze adviseurs beschikken over een breed netwerk om de juiste partijen bij elkaar te brengen.

Ondersteuning bij bedrijfsovernames

De corporate finance adviseurs van de Jong & Laan hebben veel ervaring met deze vraagstukken. Zij hebben al veel ondernemers begeleid. Heeft u een familiebedrijf? En vindt de bedrijfsoverdracht plaats binnen de familie? Overweeg dan eens onze familieadviseurs in te schakelen. 

Vrijblijvend met ons in gesprek?

Denkt u na over een bedrijfsverkoop of -overname? Of twijfelt u over de verkoop van uw aandelen? Twijfel niet langer, vraag gerust een vrijblijvend gesprek aan.

1e plek Corporate Finance in MT1000

Trots! We hebben de nummer 1 positie weten te bemachtigen in de categorie Corporate Finance in het onderzoek van de MT1000. Een grote blijk van waardering en een bevestiging dat ons Corporate Finance team goed bezig is.

Scores