Actueel

Op deze pagina delen wij onze kennis, uitgedrukt in klantcases, blogs, nieuwsberichten, events en whitepapers. En dat met één doel: jou vooruithelpen.
Geen update missen

Onze kennis helpt jou vooruit

Wil je op de hoogte blijven van alle trends en ontwikkelingen op het gebied van accountancy, belasting en/of personeel? Of ben je ondernemer in de agrobranche of transportsector en wil je exact weten hoe het zit met de regelgeving binnen deze sectoren? Wij bundelen actueel nieuws én praktijkvoorbeelden voor je in de vorm van blogs, nieuwsberichten, klantcases, whitepapers en events

Er zijn geen resultaten

Resultaten filteren

Filters resetten
Actualiteit
  Diensten
   Categorieën
    Branches
     Hoe bereid ik mij als organisatie voor op een recessie?

     Steeds vaker hoor ik geluiden over een (aankomende) recessie of sterke economische krimp. Wat betekent dit voor jouw organisatie? Je kunt twee dingen doen: je laat het op je afkomen óf je kijkt welke gevolgen het voor jou heeft. Bereid je voor door data slim in te zetten.

     Lees blog van Sjoerd
     Box 3 vanaf 2023: waar moet je op letten?

     De vanaf 2023 geldende en mogelijk vanaf 2026 in te voeren regelgeving is niet voor iedereen gunstiger. Wil je weten wat het voor jou betekent? Lees dan verder.

     Lees meer
     Wordt er toch gesleuteld aan de BOR?

     De verwachting was dat op Prinsjesdag 2022 een versobering van de bedrijfsopvolgingsregeling (BOR) zou worden voorgesteld. Dat bleek niet het geval. Een versobering op termijn ligt wél voor de hand.

     Lees meer
     Een sterk werkgeversmerk: de basis voor meer (loyale) medewerkers

     Je herkent het vast wel: je krijgt je vacatures niet gevuld en/of er is veel verloop binnen je organisatie. Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw organisatie kiezen om hun carrière te starten óf voort te zetten? 

     Lees meer
     Hoge gasrekening: 5 manieren om je werknemers tegemoet te komen

     Je wilt je werknemers tegemoetkomen in de hoge gasrekening; een voor de hand liggende mogelijkheid is het geven van een loonsverhoging of een eenmalige uitkering. Maar dat is niet altijd mogelijk of wenselijk. In deze blog leg ik je uit welke 5 opties er nog meer zijn.

     Lees meer
     De jubelton verdwijnt in 2024, wat is nog mogelijk in 2023?

     In drie situaties is het nog mogelijk om in 2023 een onbelaste schenking eigen woning te doen. Deze drie situaties zetten we op een rijtje.

     Lees meer