Zó krijg jij grip op je werk­processen

Organisaties die grip hebben op werkprocessen en datastromen, zijn effectiever en sneller in staat om in te spelen op veranderingen in de markt of eisen die voortkomen uit wet- en regelgeving. Ze zijn in staat toekomstgericht te ondernemen. Wij nemen je mee in de verschillende aandachtsgebieden op het gebied van procesoptimalisatie die als doel hebben: jouw organisatie, klaar voor de toekomst.
Lees verder

Welkom op onze actueelpagina

Onze kennis helpt jou vooruit. Daarom bundelen wij actueel nieuws én praktijkvoorbeelden voor je in de vorm van:

Ben je op zoek naar een specifiek onderwerp? Gebruik dan hieronder de zoekfunctie door een term in te voeren of door te kiezen voor de button 'filteren'. 

Er zijn geen resultaten

Resultaten filteren

Filters resetten
Actualiteit
  Diensten
   Categorieën
    Branches

     Aankomende events

     Webinar Datagedreven sturen met Power BI 04 juni 2024, 12:30u
     Webinar
     Van ruwe data naar heldere dashboards! Geen maandelijkse rapportages in Excel, maar geautomatiseerd inzicht creëren en sturen op basis van realtime data. Hoe? Meld je aan voor het webinar Datagedreven sturen met Power Bi om inzicht te verkrijgen in het Power Platform van Microsoft en de mogelijkheden die het jouw organisatie biedt.
     Lees meer
     Kennisgroep HR 13 juni 2024, 08:30u
     Regio Enschede
     Kom inspiratie opdoen, kennis delen en bouwen aan een nuttig netwerk. Meld je vandaag nog aan!
     Lees meer
     Controller meets Controller 18 juni 2024, 08:30u
     Enschede
     Controllers of financieel eindverantwoordelijken werken vaak solistisch aan specifieke vraagstukken. Juist daarom is het prettig om te sparren met vakgenoten om zo je kennis te vergroten. Bij Controller meets Controller creëren wij deze mogelijkheid.
     Lees meer