Horeca

Als horecaondernemer sta je altijd voor uitdagingen. Hoe ga jij bijvoorbeeld om met personeelstekorten, stijgende prijzen en (de toenemende) concurrentie? Er moeten keuzes gemaakt worden, maar daar sta je niet alleen voor. We doen het samen!
Neem direct contact op

Inzicht in je horecabedrijf

Het is voor de horecasector, op z'n zachtst gezegd, niet altijd even makkelijk geweest. We hoeven je niet uit te leggen dat de coronaperiode een enorme impact heeft gemaakt op je bedrijfsvoering en dat de hogere kosten voor veel margedruk hebben gezorgd. Hoe speel je daarop in? Kunnen stijgende prijzen de 'schade' voldoende opvangen?

Er moeten keuzes gemaakt worden. Keuzes om wel of niet te investeren, bepalen bij wie je producten gaat afnemen en welke acties je gaat ondernemen om mensen te werven én te behouden in de krappe arbeidsmarkt. 

En dat begint allemaal bij inzicht in je horecaonderneming. Samen met jou kijken we naar de financiële gesteldheid van je onderneming. In één oogopslag zie je hoe je er (financieel) voor staat en waar kansen liggen. Zo maken we de beste keuzes. Samen!

Uitdagingen horeca

Horecaondernemers lopen altijd tegen uitdagingen aan. Waarschijnlijk: 

  • ben je veel tijd kwijt aan administratieve handelingen;
  • heb je te maken met hoge(re) personeelskosten en stijgende energiekosten; 
  • staan je brutomarges onder druk; 
  • loop je tegen personeelstekorten aan tijdens het hoogseizoen;
  • vind je het lastig om personeel te behouden. 

Waar uitdagingen zijn, liggen ook kansen. En als we kansen zien, dan gaan we ervoor. 

Gerelateerd

Een unieke werkgever in 6 stappen

Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw organisatie kiezen om hun carrière te starten of voort te zetten? Wij delen 6 stappen die jou helpen om een uniek werkgeversmerk neer te zetten waarmee je hét verschil kunt maken!

Samen gaan!

We kijken graag met je mee, met behulp van het horecadashboard, waar voor jou kansen liggen om processen efficiënter en effectiever te laten verlopen. Daarbij halen onze specialisten van IT advies bedrijfsinformatie uit de verschillende systemen (zoals kassasystemen en urenregistratiesystemen) en koppelen dit op een veilige manier aan je online boekhouding

Met het dashboard heb je niet alleen inzicht in je eigen financiële situatie, maar óók kan je een vergelijking maken met andere horecaondernemingen (benchmark) en scenario's doorrekenen aan de hand van prognoses. Daardoor kan jij goed onderbouwde keuzes maken.

Ben je benieuwd of we iets voor elkaar kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. 

Inge (horecaonderneming van 't Hooge) over haar ervaring met de Jong & Laan

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen

Als stilzitten geen optie is

Stilzitten: dat is voor Preston Palace geen optie. Samen met de Jong & Laan worden grote stappen gezet op het gebied van digitale stuurinformatie.

Lees klantcase