Online boekhouden

Inzicht in actuele en betrouwbare cijfers

U wilt inzicht in cijfers, altijd en overal. In één oogopslag kunnen zien hoe uw mkb-bedrijf ervoor staat en waar acties nodig zijn. Een totaaloverzicht van actuele en betrouwbare cijfers uit de financiële administratie waarop u kunt verder bouwen. 

Wij maken dit voor u mogelijk door de juiste online boekhoudpakketten in te zetten, zoals Exact Online of Visma.net. Onze specialisten van IT advies halen bedrijfsinformatie uit verschillende systemen en koppelen dit op een veilige manier aan elkaar. Daarbij zorgen we ervoor dat administratieve processen - zoals voorraden of urenregistraties - naadloos op elkaar aansluiten.

Wij kijken met u mee in de online boekhouding en nemen proactief contact op bij opvallende zaken of optimalisatiekansen.

Met de juiste online boekhoudsoftware heeft u niet alleen snel en eenvoudig inzicht in uw bedrijfssituatie, maar ook vormt dit de basis voor de (visuele) jaarrekening én helpt het u te voldoen aan (fiscale) wet- en regelgeving.

U staat er niet alleen voor. Onze accountants kijken met u mee in de online boekhouding en nemen proactief contact met u op bij afwijkingen of bijzonderheden. Zo kunt u de focus houden op daar waar uw hart ligt.

Uw organisatie naar een hoger niveau

Door het automatiseren en optimaliseren van de financiële administratie haalt u het beste uit uw mkb-onderneming naar boven. Onze specialisten helpen u hierbij door bedrijfsinformatie uit verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Denk hierbij onder meer aan:

  • Scan & Herken Software
  • Kassasystemen
  • Facturatiesystemen, zoals Salesforce
  • Systemen voor urenregistraties, zoals L1NDA Planner
  • Voorraadsystemen, zoals Brincr, Gripp en SuperOffice
  • Webshopkoppelingen
  • HR- en salarissystemen, zoals Nmbrs
  • Projectsystemen, zoals Bouw7
  • ERP-systemen, zoals Syntess

Uiteindelijk heeft u inzicht in actuele cijfers, waardoor u:

✅ een compleet beeld heeft hoe uw mkb-bedrijf ervoor staat;
✅ inzicht heeft in afwijkingen en bijzonderheden;
✅ minder handmatige acties hoeft uit te voeren, en dus;
✅ de focus kunt houden op uw 'eigen' werkzaamheden. 

Verschillende boekhoudsoftware

We werken onder andere met de online boekhoudpakketten Exact Online, Visma.net, Visma eAccounting, AFAS Online, Twinfield, Exact Globe, AccountView.net, AFAS Profit, Dynamics NAV, Navision, Snelstart en Unit 4 Multivers. 

Maakt u al gebruik van een online boekhoudpakket, maar twijfelt u om over te stappen? Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden om de financiële administratie zo efficiënt en effectief mogelijk voor u in te richten. 

Gedeeltelijk of volledig uitbesteden 

U kunt ervoor kiezen om de online boekhouding gedeeltelijk of (tijdelijk) volledig uit te besteden. Onze accountants nemen graag werk voor u uit handen, zodat u de focus kunt houden op de kernactiviteiten binnen uw mkb-onderneming.

Wilt u ook inzicht in financiële stromen?

Benieuwd wat wij voor u en uw mkb-bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we spreken de mogelijkheden met u door.

Van data naar stuurinformatie

middels het financieel dashboard

desktop financieel dashboard

U heeft inzicht in uw financiële administratie, en dan? De belangrijkste vervolgstap is de vertaalslag maken van 'ruwe' bedrijfsdata naar stuurinformatie. Hiervoor kunt u gebruikmaken van het financieel dashboard, waarin u altijd en overal kunt inzien in hoeverre u doelstellingen heeft behaald ten opzichte van de voorgaande periode. Onze accountants formuleren samen met u de concrete acties die nodig zijn om verdere groei van uw mkb-bedrijf te bevorderen. 

Ook kunnen wij u helpen met het doorrekenen van scenario's door prognoses op te stellen. Welke gevolgen heeft een investering bijvoorbeeld voor uw omzet en liquiditeit? Is zo'n investering wel verantwoord? Uw accountant staat u proactief bij en helpt u met het beantwoorden van dergelijke - strategische - vraagstukken. 

Bijzondere gebeurtenissen snel aan het licht

Aangezien kwaliteit bij ons een belangrijke randvoorwaarde is, passen wij data-analyse toe. Hierbij analyseren wij de financiële administratie op opvallende gebeurtenissen, trends, verbanden en seizoenspatronen.

Samen schakelen we met uw mkb-bedrijf naar de volgende versnelling. 

Door de toepassing van data-analyse zijn wij beter in staat om afwijkingen en bijzonderheden voor uw organisatie vast te stellen. Deze houden wij natuurlijk niet voor onszelf, maar worden uitvoerig met u besproken. Hierdoor kunnen gerichte actiepunten worden geformuleerd met als doel om met uw mkb-bedrijf naar de volgende versnelling te schakelen.

Lokaal betrokken

Zowel bij het opstellen van concrete acties als de uitvoering hiervan staan wij aan uw zijde - wij zijn te allen tijde uw partner in vooruitgang. Wilt u (tussentijds) sparren over strategische vraagstukken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Kom gerust eens langs bij één van onze 23 vestigingen

Onze specialisten

Waar wilt u meer van bekijken?

Inzicht door visualisaties van cijfers. Hiermee heeft u een helder beeld van de ontwikkelingen door de maanden heen.

Meer weten

In het financieel dashboard wordt het duidelijk waar acties nodig zijn en welke doelen u moet bijstellen om verder te groeien met uw mkb-bedrijf.

Meer weten

Door het toepassen van data-analyse zijn wij beter in staat afwijkingen en bijzonderheden voor uw organisatie vast te stellen.

Meer weten