Online boekhouden

Inzicht in actuele en betrouwbare cijfers

U wilt inzicht in cijfers, altijd en overal. In één oogopslag kunnen zien hoe uw mkb-bedrijf ervoor staat en waar acties nodig zijn. Een totaaloverzicht van actuele en betrouwbare cijfers uit de financiële administratie waarop u kunt verder bouwen. 

Wij maken dit voor u mogelijk door de juiste online boekhoudpakketten in te zetten, zoals Exact Online of Visma.net. Onze specialisten van IT advies halen bedrijfsinformatie uit verschillende systemen en koppelen dit op een veilige manier aan elkaar. Daarbij zorgen we ervoor dat administratieve processen - zoals voorraden of urenregistraties - naadloos op elkaar aansluiten.

Wij kijken met u mee in de online boekhouding en nemen proactief contact op bij opvallende zaken of optimalisatiekansen.

Met de juiste online boekhoudsoftware heeft u niet alleen snel en eenvoudig inzicht in uw bedrijfssituatie, maar ook vormt dit de basis voor de (visuele) jaarrekening én helpt het u te voldoen aan (fiscale) wet- en regelgeving.

U staat er niet alleen voor. Onze accountants kijken met u mee in de online boekhouding en nemen proactief contact met u op bij afwijkingen of bijzonderheden. Zo kunt u de focus houden op daar waar uw hart ligt.

Uw organisatie naar een hoger niveau

Door het automatiseren en optimaliseren van de financiële administratie haalt u het beste uit uw mkb-onderneming naar boven. Onze specialisten helpen u hierbij door bedrijfsinformatie uit verschillende systemen aan elkaar te koppelen. Denk hierbij onder meer aan:

  • Scan & Herken Software
  • Kassasystemen
  • Facturatiesystemen, zoals Salesforce
  • Systemen voor urenregistraties, zoals L1NDA Planner
  • Voorraadsystemen, zoals Brincr, Gripp en SuperOffice
  • Webshopkoppelingen
  • HR- en salarissystemen, zoals Nmbrs
  • Projectsystemen, zoals Bouw7
  • ERP-systemen, zoals Syntess

Uiteindelijk heeft u inzicht in actuele cijfers, waardoor u:

✅ een compleet beeld heeft hoe uw mkb-bedrijf ervoor staat;
✅ inzicht heeft in afwijkingen en bijzonderheden;
✅ minder handmatige acties hoeft uit te voeren, en dus;
✅ de focus kunt houden op uw 'eigen' werkzaamheden. 

Verschillende boekhoudsoftware

We werken onder andere met de online boekhoudpakketten Exact Online, Visma.net, Visma eAccounting, AFAS Online, Twinfield, Exact Globe, AccountView.net, AFAS Profit, Dynamics NAV, Navision, Snelstart en Unit 4 Multivers. 

Maakt u al gebruik van een online boekhoudpakket, maar twijfelt u om over te stappen? Wij denken graag met u mee in de mogelijkheden om de financiële administratie zo efficiënt en effectief mogelijk voor u in te richten. 

Gedeeltelijk of volledig uitbesteden 

U kunt ervoor kiezen om de online boekhouding gedeeltelijk of (tijdelijk) volledig uit te besteden. Onze accountants nemen graag werk voor u uit handen, zodat u de focus kunt houden op de kernactiviteiten binnen uw mkb-onderneming.

Wilt u ook inzicht in financiële stromen?

Zowel bij het opstellen van concrete acties als de uitvoering hiervan staan wij aan uw zijde - wij zijn te allen tijde uw partner in vooruitgang. Wilt u (tussentijds) sparren over strategische vraagstukken? Ook dan kunt u bij ons terecht. Kom gerust eens langs bij één van onze 23 vestigingen. 

Benieuwd wat wij voor u en uw mkb-bedrijf kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op en we spreken de mogelijkheden met u door.

Onze specialisten