Pakketselectie & implementatie

Je wilt de bedrijfsinformatie uit de verschillende systemen halen, op een veilige manier (laten) koppelen aan elkaar en terugzien in je online boekhouding. Daarbij wil je dat alle administratieve processen - zoals voorraden of urenregistraties - naadloos op elkaar aansluiten. Want door het automatiseren en optimaliseren van de financiële administratie verkrijg je actueel inzicht. Het stelt je in staat efficiënter én effectiever te werken. Dit met als doel: jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Jij de dromen, wij de slimme inzichten

Ben je op zoek naar een (nieuw) softwarepakket voor je projecten, productie, handel of administratieve proces? Of wil je weten hoe jij je tijdsregistratie en personeelsadministratie efficiënter inricht? De implementatie van software vraagt om een gedegen aanpak. Heldere afspraken en tijdschema's zijn daarbij belangrijke sleutelwoorden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de selectie of implementatie van online boekhoudpakketten als Exact Online, Visma.net, Visma eAccounting, AFAS Online, Twinfield, Exact Globe, AccountView.net, AFAS Profit, Dynamics NAV, Navision, Snelstart of Unit 4 Multivers.

Je wilt de bedrijfsinformatie uit de verschillende systemen halen, op een veilige manier (laten) koppelen aan elkaar en terugzien in je online boekhouding. Daarbij wil je dat alle administratieve processen - zoals voorraden of urenregistraties - naadloos op elkaar aansluiten. Want door het automatiseren en optimaliseren van de financiële administratie verkrijg je actueel inzicht. 

Waar wij je
mee kunnen helpen

Pakketselectie

Bijvoorbeeld een (nieuw) softwarepakket voor je projecten, productie of administratieve proces.

Implementatie

De implementatie van online boekhoudpakketten, zoals Exact Online, Visma, AFAS Online of Twinfield.

Koppelingen maken

We zorgen ervoor dat alle processen - zoals voorraden of urenregistraties - naadloos op elkaar aansluiten. 

Meer inzicht door een online financieel dashboard

Je online boekhoudpakket kan gekoppeld worden aan een online financieel dashboard, ook wel Visionplanner genoemd. Hierdoor krijg je onder andere realtime inzicht in (mutaties in) de omzet, kostprijs, brutomarge, werkkapitaal, liquiditeit, debiteuren en crediteuren. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid tussentijdse cijfers te vergelijken met voorgaande periodes en begrotingen of (liquiditeits)prognoses op te stellen.

Lees verder

IT Scan

Ben je benieuwd waar je nu staat op het gebied van IT en waar nog kansen liggen? Wij brengen het in kaart door een IT Scan te doen. Per proces of taak doorlopen we de IT-functionaliteit, het gebruik ervan en het proces. Daarbij beantwoorden we vragen als:

  • Hoe staat de IT-omgeving ervoor gezien de eisen van de klantorganisatie en nieuwe ontwikkelingen in de markt?
  • Zijn er verbeterpunten in gebruik en beheer van de IT-omgeving?
  • Wat zijn de risico's en maatregelen ten aanzien van Cyber Security?

Het eindproduct is een rapport van bevindingen op de deelgebieden applicatielandschap, back-up & continuïteit, werkplekinrichting, netwerkinfrastructuur, IT-security en het IT-beheer van zowel interne als eventuele externe partijen.

IT Scan aanvragen
medewerker de jong en laan
Door de samenwerking met de Jong & Laan kunnen wij ons focussen op de dingen waar wij goed in zijn en kunnen zij ons helpen met de dingen waar zij goed in zijn.

De Jong & Laan zette een volledig geautomatiseerde administratie op, met behulp van SmartBooqing. Zo kreeg Fashcom volop inzicht en wonnen ze heel wat tijd! 

Lees klantcase
Hoe automatisering van administratiewerkzaamheden Sans tijd bespaart

Modebedrijf Sans is al tientallen jaren niet meer uit de Rijssense winkelstraat weg te denken, het is een begrip én een echte trekpleister. Met de groei van Sans neemt de Jong & Laan steeds meer zaken uit handen, zoals de online boekhouding.

Lees klantcase

Wil jij
ook je

processen
optimaliseren?

Neem gerust contact op en dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw organisatie!

Lars Meijerink
Lars Meijerink Adviseur mkb