Proces­optimalisatie: de sleutel voor toekomst­gericht ondernemen

Organisaties die grip hebben op werkprocessen en datastromen, zijn effectiever en sneller in staat om in te spelen op veranderingen in de markt of eisen die voortkomen uit wet- en regelgeving. Ze zijn in staat toekomstgericht te ondernemen. Wij nemen je mee in de verschillende aandachtsgebieden op het gebied van procesoptimalisatie die als doel hebben: jouw organisatie, klaar voor de toekomst.

Efficiëntere & effectievere processen

Er is altijd een slag te maken om processen efficiënter en effectiever in te richten. Denk hierbij aan de inrichting van bijvoorbeeld de financiële administratie, facturatie, werkprocessen en applicatiesoftware. Maar ook aan het benutten van kansen om data slim om te zetten in praktische informatie of om fiscale en innovatieve processen te optimaliseren. Ons motto daarbij is: het kan altijd beter en vooral: gemakkelijker.

Procesoptimalisatie bespaart niet alleen tijd en geld, maar het biedt ook inzichten en (stuur)informatie ten behoeve van besluitvorming. Het stelt je in staat efficiënter én effectiever te werken.

Waar wil je meer
over weten?

 • Inzicht & data visualisatie
 • Pakketselectie &-implementatie
 • Innovatie & subsidies
 • Fiscale procesoptimalisatie
 • Inzicht & data visualisatie

  Als ondernemer heb je actuele en betrouwbare managementinformatie nodig. Dat gaat verder dan financiële gegevens alleen; actuele en betrouwbare cijfers zijn tenslotte nog geen stuurinformatie. Van ruwe data naar waardevol inzicht: dat is wat je met data visualisatie wilt. Sturen op basis van realtime data en daarmee trends ontdekken, betere beslissingen nemen en nieuwe kansen benutten.

  Lees verder
 • Pakketselectie &-implementatie

  Je wilt de bedrijfsinformatie uit de verschillende systemen halen en op een veilige manier (laten) koppelen aan elkaar en terugzien in je online boekhouding. Want door het automatiseren en optimaliseren van de financiële administratie verkrijg je actueel inzicht. Het stelt je in staat efficiënter én effectiever te werken. 

  Lees verder
 • Innovatie & subsidies

  Procesoptimalisatie staat of valt met innovatie. Heb jij een innovatief idee of ben je een nieuw product, proces of nieuwe programmatuur aan het ontwikkelen? Veel organisaties zijn zich niet bewust van de fiscale kansen of subsidiekansen die hierbij komen kijken. Daardoor kan je zomaar (financiële) voordelen mislopen.

  Lees verder
 • Fiscale procesoptimalisatie

  Belastingzaken maken ongetwijfeld een belangrijk deel uit van je financiële bedrijfsvoering. Je houdt daar graag controle over, ook al is dat best uitdagend. Vanuit een optimale fiscale positie ben je effectiever en sneller in staat om in te spelen op veranderingen in de markt of eisen die voortkomen uit fiscale wet- en regelgeving. Het stelt je in staat toekomstgericht te ondernemen.

  Lees verder

Efficiëntere processen door horizontaal toezicht

Onder horizontaal toezicht is het makkelijker om, al vóórdat we de aangifte opstellen, zekerheid te kunnen krijgen bij de Belastingdienst of zij onze en jouw visie op de fiscale positie deelt. Aangiften worden hierdoor sneller afgewikkeld en niet meer betrokken in vragenbrieven of lokale belastingcontroles achteraf.

Lees verder

Bijzonderheden snel aan het licht met data-analyse

Als ondernemer wil je dat de (maand)cijfers en de jaarrekeningen het juiste weergeven. Daarnaast wil je onjuiste belastingaangiftes voorkomen. Dat snappen wij als geen ander, en daarom passen wij data-analyse toe: hiermee kunnen we de financiële administratie analyseren op bijzondere gebeurtenissen en uitzonderingen. Het stelt ons in staat efficiënter én beter te werken.

Lees verder
medewerker de jong en laan

Personeelsdata
efficiënt &

overzichtelijk
beheren

Bij het voeren van de administratieve en strategische kant van de HR-afdeling komen veel werkzaamheden kijken. Wanneer je dit als (groeiende) organisatie allemaal handmatig blijft uitvoeren, gaat hier veel tijd in zitten en werkt dit onoverzichtelijk. Met behulp van E-HR (electronic HR) kun je veel van deze processen automatiseren, overzicht behouden en je HR-afdeling naar een hoger niveau tillen.

Optimaliseren door te innoveren

Wat innovatie is, hoeven we je niet uit te leggen. Misschien staat je strategie zelfs in het teken van innovatief ondernemen. Je bedrijf ontwikkelt bijvoorbeeld een nieuw product, proces of nieuwe programmatuur. Maar ben je ook bekend met interessante fiscale regelingen die hiermee gepaard gaan, zoals de WBSO?

Lees verder
medewerkers de jong en laan

Wil je ook processen optimaliseren?

Wij denken graag met je mee. Vraag een gesprek aan door het onderstaande formulier in te vullen.