E-HR & Dashboarding

Bij het voeren van de administratieve en strategische kant van de HR-afdeling komen veel werkzaamheden kijken. Wanneer je dit als (groeiende) organisatie allemaal handmatig blijft uitvoeren, gaat hier veel tijd in zitten en werkt dit onoverzichtelijk. Met behulp van E-HR (electronic HR) kun je veel van deze processen automatiseren, overzicht behouden en je HR-afdeling naar een hoger niveau tillen. Wil je nog een stap verder gaan, dan kun je zelfs je data geautomatiseerd analyseren en rapporteren in een HR-dashboard. Daarin maak je (tactische en strategische) keuzes op basis van feitelijke data.
Neem direct contact op

HR & Salaris Online

Personeelsgegevens wil je graag efficiënt en overzichtelijk beheren. Ons gebruiksvriendelijke systeem HR & Salaris Online helpt je verder op weg. Het pakket biedt een totaalinzicht in alles op HR- en salarisgebied, denk aan HR-workflows, verlofregistratie, verzuimregistratie en mutatie workflows. Het gaat verder dan alleen salarisverwerking

Zo heb je altijd inzicht in jouw digitale salarisstroken, kan je personeelsdossiers opslaan, verlofaanvragen behandelen en verzuim beheren. De salarisadministratie kan je volledig uitbesteden of deels zelf doen met de ondersteuning van onze salarisadviseurs.

Een stap verder met Daywize

Wil jij HR-processen optimaliseren en naar een hoger niveau brengen? Dan kun je ervoor kiezen om, aanvullend op HR & Salaris Online, Daywize te gaan gebruiken. In Daywize vinden alle HR-processen geautomatiseerd plaats, waardoor je als HR-afdeling minder administratieve handelingen hoeft uit te voeren.

Naast de standaard HR-processen, zoals verlof en verzuim, bestaat er binnen Daywize ook de mogelijkheid om het onboardingproces te automatiseren, actief te sturen op resultaat en ontwikkeling middels een gesprekscyclus, 360 graden feedback te geven en te ontvangen en een overzicht te krijgen van de opleidingen welke medewerkers (kunnen) volgen in één online catalogus.

Dashboarding

Wil je nóg een stap verder, dan kan je er ook voor kiezen om de data uit HR & Salaris Online of Daywize te visualiseren in het HR-dashboard (Power BI). Hiermee wordt een dwarsdoorsnede van je organisatie gemaakt en kan gefilterd worden op meerdere niveaus. Zo kan je snel en gemakkelijk geautomatiseerd rapporteren en zien welke acties er vereist zijn.

Meer over het HR-dashboard
HR dashboard

Klik er doorheen & ervaar het zelf

Hieronder tref je ons standaard HR-dashboard aan, deze kunnen wij aanvullen met visualisaties toegepast op onderwerpen welke binnen jouw organisatie spelen.

Jij bent in de lead

Binnen HR & Salaris Online zijn diverse HR-processen te automatiseren. Wil je HR-processen nog uitgebreider automatiseren en daarnaast optimaliseren door gebruik te maken van de talentmanagement module, recruitment module en/of opleidingsmodule? Dan kun je dit opschalen door Daywize te gaan gebruiken. Jij bepaalt zelf wat voor jouw HR-afdeling nodig is. Het HR-dashboard kun je gebruiken in combinatie met (alleen) HR & Salaris Online, maar ook met HR & Salaris Online én Daywize.

Samen gaan we ervoor

Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Mark Berghuis
Mark Berghuis Consultant E-HR Meer over Mark
Emmelien Bruins Slot
Emmelien Bruins Slot Consultant E-HR Meer over Emmelien
Elke Wiegink
Elke Wiegink Consultant E-HR Meer over Elke

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen