Sa­la­ris­ad­mi­ni­stra­tie

De salarisadministratie vormt een belangrijk onderdeel van je HR en personeelszaken. Je wilt vanzelfsprekend dat de salarisverwerking tijdig en nauwkeurig plaatsvindt, maar het gaat verder dan dat. Het liefst wil je een tijd- en kostenbesparend proces waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je wilt een systeem dat je inzicht geeft in het verlof en verzuim binnen je organisatie. Waarmee je direct een koppeling kunt maken met je online boekhouding. En waarbij bepaalde zaken - zoals declaraties en pensioenaangiftes - automatisch bij de juiste personen of instanties terechtkomen. 

Meer dan alleen salarisverwerking

Ons gebruiksvriendelijke online systeem HR & Salaris Online (HRSO) helpt je verder op weg. Het pakket biedt je een totaalinzicht en gaat verder dan alleen salaris(verwerking). Zo heb je altijd inzicht in je digitale salarisstroken, kan je personeelsdossiers opslaan, verlofaanvragen behandelen en het verzuim beheren. Maar ook kan je de salarisadministratie koppelen met onder meer:

Door het digitaliseren van processen en koppelen van dergelijke systemen heb je uiteindelijk overzicht en inzicht in je personeelsbeleid. Zo kan je niet alleen eenvoudiger reguleren, maar het scheelt je bovendien ook veel (kostbare) tijd. 

De regie in eigen handen 

Afhankelijk van je voorkeuren wordt de salarisadministratie ingericht en afgestemd op je behoeften. Je bent zelf in de lead om zaken aan te passen. Zo bepaal je zelf in welke mate je de salarisadministratie uitbesteedt of naar jezelf toetrekt.

Samen vooruitkijken

Door het slim en efficiënt inrichten van de processen is het voor jou duidelijk hoe je HR- en personeelsafdeling ervoor staat en waar acties vereist zijn. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor; naast dat we de salarisadministratie zorgvuldig voor je inrichten, schakelen we proactief met je over kansen en (strategische) personeelsvraagstukken. 

Persoonlijk contact vinden we daarbij belangrijk. Vandaar dat we ervoor zorgen dat je altijd een vast contactpersoon hebt met wie je kunt sparren. Waar nodig en afhankelijk van je vraagstuk schakelen we met andere specialisten op bijvoorbeeld het gebied van arbeidsrecht of loonheffingen. Want uiteindelijk houden we eenzelfde doel voor ogen: jouw organisatie laten groeien en optimaliseren waar het kan. 

Heb je vragen over de salarisadministratie? Neem gerust contact met ons op. 

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen