Salarisadministratie

U wilt als ondernemer toch doen waar u goed in bent? Dat is ondernemen. De salarisadministratie is bij ons in goede handen. Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel

Premiescan salarisadministratie

De salarisadviseurs van de Jong & Laan kunnen met de premiescan salarisadministratie beoordelen of u in uw salarisverwerking wel voldoende gebruik maakt van premievoordelen, zoals premiekortingen en premievrijstellingen.

Als specialist in het uitvoeren van salarisverwerkingen en beoordelen van salarisadministraties komen we geregeld tegen dat werkgevers deze en andere subsidiemogelijkheden niet of niet volledig benutten. Hierdoor laten ze geld liggen of dragen ze teveel af en dat is jammer.

Annerie WentinkDoor Annerie Wentink

Professioneel werkgeverschap? Dit mag niet ontbreken!

De strijd om goed gekwalificeerd personeel is in alle hevigheid losgebarsten. Professioneel werkgeverschap is daarin een vanzelfsprekendheid, zou je denken…

Lees verder
Whitepaper

Premiescan salarisadministratie

Gebruikt u wel alle voordelen van premiekortingen en premievrijstellingen? Zorg ervoor dat u geen geld laat liggen of teveel afdraagt. Als specialist in het uitvoeren van salarisverwerkingen en beoordelen van salarisadministraties komen we geregeld tegen dat werkgevers deze en andere subsidiemogelijkheden niet of niet volledig benutten. Hierdoor laten ze geld liggen of dragen ze teveel af en dat is jammer. 

Producten

Alles op HR- en salarisgebied binnen uw bedrijf overzichtelijk bij elkaar: personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer en declaraties. Dat levert u stuurinformatie op.

Bekijk dit product