Salaris­verwerking

De salarisadministratie vormt een belangrijk onderdeel van je HR en personeelszaken. Je wilt vanzelfsprekend dat de salarisverwerking tijdig en nauwkeurig plaatsvindt, maar het gaat verder dan dat. Het liefst wil je een tijd- en kostenbesparend proces waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt.
Neem direct contact op

HR & Salaris Online

Je wilt een systeem dat je inzicht geeft in het verlof en verzuim binnen jouw organisatie. Waarmee je direct een koppeling kunt maken met je online boekhouding. En waarbij bepaalde zaken - zoals declaraties en pensioenaangiftes - automatisch bij de juiste personen of instanties terechtkomen. 

Ons gebruiksvriendelijke systeem HR & Salaris Online helpt je verder op weg. Het pakket biedt een totaalinzicht en gaat verder dan alleen salaris(verwerking). Zo heb je altijd inzicht in jouw digitale salarisstroken, kan je personeelsdossiers opslaan, verlofaanvragen behandelen en het verzuim beheren. Maar ook kan je de salarisadministratie koppelen met onder meer:

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel
Expert in HR (vraagstukken)
Samen met de klant een vraagstuk doorgronden: daar krijg ik energie van. Daarbij gaan we uit van de wensen en behoeftes van de klant en daar geven we met ons team HR- en salarisspecialisten invulling aan. We zijn gedreven door de uitdaging hierin vernieuwend te blijven.
Neem contact op

De regie in eigen handen 

Afhankelijk van je voorkeuren wordt de salarisadministratie ingericht en afgestemd. Je bent zelf in de lead om zaken aan te passen. Zo bepaal je zelf in welke mate de salarisadministratie wordt uitbesteed of naar jezelf toetrekt.

Waarom HR & Salaris Online?

Door het digitaliseren van processen en koppelen van dergelijke systemen heb je uiteindelijk overzicht en inzicht in jouw personeelsbeleid. Ook maakt dit het proces veel minder foutgevoelig. Hierdoor kan je niet alleen eenvoudiger reguleren, maar het scheelt bovendien ook veel (kostbare) tijd. 

Daarnaast kunnen - indien gewenst - handmatige processen geautomatiseerd worden door het gebruik van HR-workflows. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het proces van sollicitant tot aan indiensttreding van een nieuwe medewerker, maar ook kun je denken aan contractverlenging en/of uitdiensttreding.

Een stap verder met Daywize

Wil jij HR-processen optimaliseren en naar een hoger niveau brengen? Dan kun je ervoor kiezen om, aanvullend op HR & Salaris Online, Daywize te gaan gebruiken. Daywize wordt als een 'administratieve schil' om HR & Salaris Online heen geplaatst en hierin vinden alle HR-processen geautomatiseerd plaats. Naast de standaard HR-processen, zoals verlof en verzuim, bestaat er binnen Daywize ook de mogelijkheid om te starten met je wervingsproces, de gesprekscyclus op basis van een functiegebouw te voeren, 360 graden feedback te geven en te ontvangen en een opleidingsmodule bij te houden. Dit alles verloopt geheel geautomatiseerd, waardoor je als HR-afdeling minder administratieve handelingen hoeft uit te voeren.

Meer over Daywize
medewerker de jong en laan

Waarom de
Jong & Laan?

Proactief

Wij kijken proactief met je mee in de kansen voor jouw organisatie.

Innovatief

Waar nodig worden handmatige processen geautomatiseerd.

Betrokken

Je hebt altijd een vast contactpersoon met wie je kunt sparren.

Samen vooruitkijken

Door het slim en efficiënt inrichten van de processen is het voor jou duidelijk hoe je HR- en personeelsafdeling ervoor staat en waar acties vereist zijn. Natuurlijk sta je hier niet alleen voor; naast dat we je helpen met een eventuele overstap naar een nieuw systeem en de salarisadministratie zorgvuldig voor je inrichten, schakelen we proactief met je over kansen en (strategische) vraagstukken. Want uiteindelijk houden we eenzelfde doel voor ogen: jouw organisatie laten groeien en optimaliseren waar het kan. 

Neem contact op
medewerker de jong en laan
Duidelijke managementinformatie, gebruiksgemak en inzicht bij Feyen

Groothandel en familiebedrijf Feyen is een professionele partner voor totale facilitaire inkoop en verzorging hiervan. Alfred Heijink (teamleider Personeel) ging met de organisatie om tafel en stelde de vraag: welk systeem past voor de toekomst goed bij Feyen? Ze vonden de oplossing in het systeem HR & Salaris Online.

Lees klantcase

Samen gaan we ervoor

Alfred Heijink
Alfred Heijink Teammanager personeel Meer over Alfred
Ingrid van der Laan
Ingrid van der Laan Consultant personeel Meer over Ingrid
Renate Del Grosso
Renate Del Grosso Teammanager personeel Meer over Renate
Bianca den Hertog
Bianca den Hertog Consultant personeel Meer over Bianca
Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel Meer over Annerie
Roy van der Knokke
Roy van der Knokke Consultant personeel Meer over Roy

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen