Samen gaan! Met je adviseur ambities waarmaken

Door het slim en efficiënt inrichten van de processen is het voor u duidelijk hoe uw HR- en personeelsafdeling ervoor staat en waar acties vereist zijn.

Salarisadministratie

De salarisadministratie vormt een belangrijk onderdeel van uw HR en personeelszaken. U wilt vanzelfsprekend dat de salarisverwerking tijdig en nauwkeurig plaatsvindt, maar het gaat verder dan dat. Het liefst wilt u een tijd- en kostenbesparend proces waarbij u zelf de touwtjes in handen heeft.

Een systeem dat u inzicht geeft in het verlof en verzuim binnen uw organisatie. Waarmee u direct een koppeling kunt maken met uw online boekhouding. En waarbij bepaalde zaken - zoals declaraties en pensioenaangiftes - automatisch bij de juiste personen of instanties terechtkomen. 

Meer dan alleen salarisverwerking

Ons gebruiksvriendelijke online systeem HR & Salaris Online (HRSO) helpt u verder op weg. Het pakket biedt u een totaalinzicht en gaat verder dan alleen salaris(verwerking). Zo heeft u altijd inzicht in uw digitale salarisstroken, kunt u personeelsdossiers opslaan, verlofaanvragen behandelen en het verzuim beheren. Maar ook kunt u de salarisadministratie koppelen met onder meer:

Door het digitaliseren van processen en koppelen van dergelijke systemen heeft u uiteindelijk overzicht en inzicht in uw personeelsbeleid. Zo kunt u niet alleen eenvoudiger reguleren, maar het scheelt u bovendien ook veel (kostbare) tijd. 

De regie in eigen handen 

Afhankelijk van uw voorkeuren wordt de salarisadministratie ingericht en afgestemd op uw behoeften. U bent zelf in de lead om zaken aan te passen. Zo bepaalt u zelf in welke mate u de salarisadministratie uitbesteedt of naar uzelf toetrekt. 

Samen vooruitkijken

Door het slim en efficiënt inrichten van de processen is het voor u duidelijk hoe uw HR- en personeelsafdeling ervoor staat en waar acties vereist zijn. Natuurlijk staat u hier niet alleen voor; naast dat we de salarisadministratie zorgvuldig voor u inrichten, schakelen we proactief met u over kansen en (strategische) personeelsvraagstukken. 

Persoonlijk contact vinden we daarbij belangrijk. Vandaar dat we ervoor zorgen dat u altijd een vast contactpersoon heeft met wie u kunt sparren. Waar nodig en afhankelijk van uw vraagstuk schakelen we met andere specialisten op bijvoorbeeld het gebied van arbeidsrecht of loonheffingen. Want uiteindelijk houden we eenzelfde doel voor ogen: uw organisatie laten groeien en optimaliseren waar het kan. 

Heeft u vragen over de salarisadministratie? Neem gerust contact met ons op.