Salarisadministratie

U wilt als ondernemer toch doen waar u goed in bent? Dat is ondernemen. En als u personeel heeft aangenomen, moet u ook de salarisadministratie tijdig bijhouden. Een nauwkeurige taak. Uw salarisadministratie is bij ons in goede handen. Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.

Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel

Salarisverwerking uitbesteden aan de Jong & Laan

Als u uw salarisverwerking uit handen geeft aan de specialisten van de Jong & Laan, kunt u rekenen op kwaliteit, waarborging van continuïteit en besparing op tijd en kosten. U heeft altijd inzicht in uw (digitale) salarisstroken met ons gebruiksvriendelijke online systeem. Hierin kunt u ook de personeelsdossiers opslaan, de verlofaanvragen behandelen en het verzuim beheren. Zo blijven uw administratieve processen altijd transparant en weet u direct waar u aan toe bent. 

Premiescan salarisadministratie

De salarisadviseurs van de Jong & Laan kunnen met de premiescan salarisadministratie beoordelen of u in uw salarisverwerking wel voldoende gebruikmaakt van voordelen, zoals premiekortingen en premievrijstellingen.

Als specialist in het uitvoeren van salarisverwerkingen en beoordelen van salarisadministraties komen we geregeld tegen dat werkgevers deze en andere subsidiemogelijkheden niet of niet volledig benutten. Hierdoor laten ze geld liggen of dragen ze teveel af en dat is jammer.

Annerie WentinkDoor Annerie Wentink
Professioneel werkgeverschap

Professioneel werkgeverschap? Dit mag niet ontbreken!

De strijd om goed gekwalificeerd personeel is in alle hevigheid losgebarsten. Professioneel werkgeverschap is daarin een vanzelfsprekendheid, zou je denken…

Lees verder
Whitepaper

Gebruikt u alle voordelen van premiekortingen en -vrijstellingen?

Producten

Alles op HR- en salarisgebied binnen uw bedrijf overzichtelijk bij elkaar: personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer en declaraties. Dat levert u stuurinformatie op.

Bekijk dit product