Salarisadministratie

U wilt als ondernemer toch doen waar u goed in bent? Dat is ondernemen. En als u personeel heeft aangenomen, moet u ook de salarisadministratie tijdig bijhouden. Een nauwkeurige taak. Uw salarisadministratie is bij ons in goede handen. 

Onze salarisadviseurs weten alles over salarisadministratie, loonstroken, arbeids- en ontslagrecht, sociale verzekeringen, arbeidsvoorwaarden en actuele ontwikkelingen.

Efficiënt systeem met professionele ondersteuning

Efficiënt systeem met professionele ondersteuning. Benader uw HR- en salarisadministratie als één geheel. Personeelsdossiers, verlofaanvragen, verzuimbeheer en declaraties: overzichtelijk bij elkaar.

Bekijk systeem

Salarisverwerking

Zelf doen of uitbesteden?

Als u uw salarisverwerking uit handen geeft aan de specialisten van de Jong & Laan, kunt u rekenen op kwaliteit, waarborging van continuïteit en besparing op tijd en kosten. U heeft altijd inzicht in uw (digitale) salarisstroken met ons gebruiksvriendelijke online systeem

Hierin kunt u ook de personeelsdossiers opslaan, de verlofaanvragen behandelen en het verzuim beheren. Zo blijven uw administratieve processen altijd transparant en weet u direct waar u aan toe bent.

Premiescan salarisadministratie

Als specialist in het uitvoeren van salarisverwerkingen en beoordelen van salarisadministraties komen we geregeld tegen dat werkgevers deze en andere subsidiemogelijkheden niet of niet volledig benutten. Hierdoor laten ze geld liggen of dragen ze teveel af en dat is jammer. 

Met de premiescan kunnen we beoordelen of u in uw salarisverwerking wel voldoende gebruikmaakt van voordelen, zoals premiekortingen en premievrijstellingen.