Subsidieadvies

Maak je optimaal gebruik van subsidies? Wij kijken graag met je mee welke kansen er voor jouw organisatie liggen.
Vraag direct een subsidiescan aan

Wie niet beweegt, staat stil

Wie niet beweegt, staat stil. Als deze uitspraak ook maar voor iemand opgaat, dan is het wel voor de ondernemer! Want wanneer je altijd blijft doen wat je altijd deed, red je het niet. Om voldoende bestaansrecht te hebben én te houden, investeer en innoveer je. Je ontwerpt een nieuwe machine, bedenkt een innovatief product, zet een bijzondere nieuwe tak van dienstverlening op of investeert in een nieuw pand of productieproces.

Het enige nadeel van innoveren: het kost je tijd én geld. Gelukkig is er voor goede ideeën geld beschikbaar, onder meer in de vorm van subsidies.    

De juiste subsidie voor jouw project

De wereld van subsidies voor ondernemers is complex. Het is een grote klus om te achterhalen voor welke subsidies je in aanmerking komt. Dit is voor veel ondernemers reden om er toch geen gebruik van te maken. En dat is jammer. Daarom brengen de subsidieadviseurs van Cata subsidieadvies graag de mogelijkheden voor je in kaart. 

Meer subsidie, minder eigen geld nodig

Hoe meer subsidie je als ondernemer krijgt, hoe minder geld je zélf in je innovatieve product of dienst hoeft te investeren. Het belang daarvan voor je bedrijf of organisatie is glashelder. Onze subsidieadviseurs weten wanneer je project in aanmerking komt voor subsidie en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn. Daarvoor houden zij de subsidieregelgeving nauwlettend bij.

Leander vertelt ons niet alleen wat misschien mogelijk is, maar ook wat realistisch is

Ruim € 90.000 binnenhalen met de WBSO subsidie; het kan! De WBSO subsidie helpt innovatieve start-up Brekr letterlijk op weg.

Lees klantcase

Subsidiemogelijkheden

De overheid heeft een brede variëteit aan subsidiemogelijkheden opgezet voor bedrijven, instellingen en organisaties. Deze raken aan de volgende onderwerpen en sectoren:

  • Arbeidsomstandigheden
  • Human Resources Management (HRM) 
  • Investeringen 
  • Innovatie 
  • Landbouw en visserij
  • Milieu- en energiebesparingen 
  • Recreatie 
  • Scholing, kennis en advisering 
  • Vermarkting en export 

Cata subsidieadvies is een specialist in het vinden en aanvragen van subsidies voor ondernemers. Of het nu gaat om een subsidie voor startende ondernemers, of om subsidies voor ondernemers die al een gevestigde naam hebben.

We maken graag kennis met jou

We begeleiden zowel bedrijven, overheden als instellingen bij het aanvragen en afwikkelen van subsidietrajecten. Zo ondersteunen we op dit moment veel klanten met de aanvraagprocedures voor subsidies op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor subsidie? Of denk je een subsidiabel product of dienst aan te bieden maar heb je geen idee hoe of waar je hiervoor in aanmerking kunt komen? Vraag gerust een subsidiescan aan en wij praten je graag bij!

Subsidiescan aanvragen

Samen gaan we ervoor

Leander Popken
Leander Popken Senior subsidieadviseur Meer over Leander
Ilse Stortelers
Ilse Stortelers Junior subsidieadviseur Meer over Ilse
Esther Petrov
Esther Petrov Subsidieadviseur binnendienst Meer over Esther
Jarno Swijghuizen
Jarno Swijghuizen Subsidieadviseur Meer over Jarno
Paul van den Berg
Paul van den Berg Subsidieadviseur Meer over Paul
Martijn van der Leest
Martijn van der Leest Senior subsidieadviseur Meer over Martijn
Martijn Boerman
Martijn Boerman Subsidieadviseur Meer over Martijn
Tevreden

Subsidiescan aanvragen

Vraag een subsidiescan aan door hieronder het formulier in te vullen:

Leander Popken
Leander Popken Senior subsidieadviseur