Subsidieadvies

Wij helpen je om je organisatie te laten groeien, oftewel om het maximale uit je onderneming te halen. Samen bespreken we jouw ambities en maken een vertaalslag naar een concreet strategisch plan, waarin wij met je doornemen welke kansen er liggen met betrekking tot subsidies.
Neem direct contact op

Investeren & innoveren

Als deze uitspraak ook maar voor iemand opgaat, dan is het wel voor de ondernemer:

Wie niet beweegt, staat stil.

Wanneer je altijd blijft doen wat je altijd deed, red je het niet. Om voldoende bestaansrecht te hebben én te houden, investeer en innoveer je. Je ontwerpt een nieuwe machine, bedenkt een innovatief product, zet een bijzondere nieuwe tak van dienstverlening op of investeert in een nieuw pand of productieproces.

Het enige nadeel van innoveren: het kost je tijd én geld. Gelukkig is er voor goede ideeën geld beschikbaar, onder meer in de vorm van subsidies.    

Samen bespreken we jouw ambities, waarin wij met je doornemen welke kansen er liggen met betrekking tot subsidies.

Populaire subsidies

STOZ-regeling

Via de STOZ houden innovatieclusters en samenwerkingsverbanden zich bezig met de reorganisatie van zorg of procesoptimalisatie.

WBSO subsidie

Ontwikkel je een nieuw product, proces of nieuwe programmatuur voor je onderneming? De WBSO biedt je organisatie veel voordeel! 

SLIM subsidie

Wil je medewerkers uitdagen en voor langere termijn aan je onderneming binden? Bekijk de mogelijkheden van de SLIM subsidie.

Subsidies per kennisgebied

Minder eigen geld

Hoe meer subsidie je als ondernemer krijgt, hoe minder geld je zélf in je innovatieve product of dienst hoeft te investeren. Het belang daarvan voor je bedrijf of organisatie is glashelder. Onze subsidieadviseurs weten wanneer je project in aanmerking komt voor subsidie en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn. Daarvoor houden zij de subsidieregelgeving nauwlettend bij.

Subsidie aanvragen? Houd hier rekening mee!

Houd bij je afweging of je wel of geen gebruik wilt maken van subsidies rekening met 7 aspecten. Dat maakt het allemaal een stuk makkelijker.

Lees blog
5 tips voor een simpele administratie bij subsidieprojecten

Sommige ondernemers zien af van subsidies, omdat ze opzien tegen de projectadministratie. Hoewel je aan bepaalde voorwaarden moet voldoen, zijn projectadministraties voor subsidieprojecten doorgaans gemakkelijk te organiseren. Ik geef je vijf tips.

Lees blog

Voor welke subsidies kom jij in aanmerking?

De wereld van subsidies voor ondernemers is complex. Het is een grote klus om te achterhalen voor welke subsidies je in aanmerking komt. Dit is voor veel ondernemers reden om er toch geen gebruik van te maken. Daarom brengen we graag de mogelijkheden voor je in kaart! 

Subsidiescan aanvragen
medewerker de jong en laan

Samen gaan we ervoor

Leander Popken
Leander Popken Senior subsidieadviseur Meer over Leander
Ilse Stortelers
Ilse Stortelers Junior subsidieadviseur Meer over Ilse
Esther Petrov
Esther Petrov Subsidieadviseur binnendienst Meer over Esther
Jarno Swijghuizen
Jarno Swijghuizen Subsidieadviseur Meer over Jarno
Paul van den Berg
Paul van den Berg Senior subsidieadviseur Meer over Paul
Martijn Boerman
Martijn Boerman Subsidieadviseur Meer over Martijn
Martijn IJzerman
Martijn IJzerman Junior subsidieadviseur Meer over Martijn
Zarina Buckert
Zarina Buckert Subsidieadviseur Meer over Zarina

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het formulier in te vullen.