Samen gaan! Met je subsidieadviseur ambities waarmaken

Maakt u optimaal gebruik van subsidies? Wij verzorgen de aanvraag en afwikkeling van innovatie- en subsidietrajecten via Cata subsidieadvies.

Subsidieadvies

Wie niet beweegt, staat stil. Als deze uitspraak ook maar voor iemand opgaat, dan is het wel voor de ondernemer! Want wanneer u altijd blijft doen wat u altijd deed, redt u het niet. Om voldoende bestaansrecht te hebben en te houden, investeert en innoveert u. U ontwerpt een nieuwe machine, bedenkt een innovatief product, zet een bijzondere nieuwe tak van dienstverlening op of investeert in een nieuw pand of productieproces.

Het enige nadeel van innoveren: het kost u tijd én geld. Gelukkig is er voor goede ideeën geld beschikbaar, onder meer in de vorm van subsidies.    

De juiste subsidie voor uw project

De wereld van subsidies voor ondernemers is complex. Het is een grote klus om te achterhalen voor welke subsidies u in aanmerking komt. Dit is voor veel ondernemers reden om er toch geen gebruik van te maken en dat is jammer. Daarom brengen de subsidieadviseurs van Cata subsidieadvies graag de mogelijkheden voor u in kaart. 

Meer subsidie, minder eigen geld nodig

Hoe meer subsidie u als ondernemer krijgt, hoe minder geld u zélf in uw innovatieve product of dienst hoeft te investeren. Het belang daarvan voor uw bedrijf of organisatie is glashelder. Onze subsidieadviseurs weten wanneer uw project in aanmerking komt voor subsidie en welke voorwaarden daaraan verbonden zijn. Daarvoor houden zij de subsidieregelgeving nauwlettend bij.

Onze subsidieadviseurs ondersteunen u bij innovatie- en subsidietrajecten via ons dochterbedrijf Cata subsidieadvies, een begrip in de markt.

Leander vertelt ons niet alleen wat misschien mogelijk is, maar ook wat realistisch is

Ruim € 90.000 binnenhalen met de WBSO subsidie; het kan! De WBSO subsidie helpt innovatieve start-up Brekr letterlijk op weg.

Lees klantcase

Subsidiemogelijkheden

De overheid heeft een brede variëteit aan subsidiemogelijkheden opgezet voor bedrijven, instellingen en organisaties. Deze raken aan de volgende onderwerpen en sectoren:

  • arbeidsomstandigheden
  • Human Resources Management (HRM) 
  • investeringen 
  • innovatie 
  • landbouw en visserij
  • milieu- en energiebesparingen 
  • recreatie 
  • scholing, kennis en advisering 
  • vermarkting en export 

Cata subsidieadvies is een specialist in het vinden en aanvragen van subsidies voor ondernemers. Of het nu gaat om een subsidie voor startende ondernemers, of om subsidies voor ondernemers die al een gevestigde naam hebben.

We maken graag kennis met u

We begeleiden zowel bedrijven, overheden als instellingen bij het aanvragen en afwikkelen van subsidietrajecten. Zo ondersteunen we op dit moment veel klanten met de aanvraagprocedures voor subsidies op het gebied van innovatie en duurzaamheid.

Denkt u een subsidiabel product of dienst aan te bieden maar heeft u geen idee hoe of waar u hiervoor in aanmerking kunt komen? Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Neem contact op
Tevreden