Onze organisatie

Onze organisatie is volop in ontwikkeling. We groeien, werken continue aan optimalisatie van onze diensten en steunen onze medewerkers in hun ontwikkelingen en ambities. Zo werken we samen aan de toekomst van onze klanten, medewerkers en onze eigen organisatie.

Organisatie­structuur

De directie van de Jong & Laan, gekozen door de partners, bestaat uit Jeroen Baake en Marco Herder.

Samen met de afdelingen van business support werken ze vanuit het hoofdkantoor in Vroomshoop aan hetzelfde doel: organisatieontwikkeling en het faciliteren van de vestigingen, zodat zij optimaal het werk voor de klanten kunnen verrichten.

De vestigingen worden aangestuurd door een vestigingsmanager en een verantwoordelijke partner. Om kennis en capaciteit optimaal te benutten, werken deze vestigingen in de regio’s nauw met elkaar samen.

Raad van Commissarissen

Passend bij de omvang van onze organisatie en in lijn met de wet- en regelgeving (opgesteld door de NBA Werkgroep Toekomst Accountantsberoep), wordt onze organisatie ondersteund door de Raad van Commissarissen (RVC). De RVC houdt toezicht op ons beleid, de financiële gezondheid, risicobeheersing en de algemene gang van zaken. Ook fungeert de RVC als klankbord bij de keuzes die we als organisatie maken.

Klik op de afbeelding om in te zoomen.

Groei door een vooruitstrevende stap

Onze organisatie is in 2022 een participatie met Waterland aangegaan. Deze onafhankelijke, internationale investeringsmaatschappij ondersteunt ons bij onze groeiambities, het verbreden en het kwalitatief verhogen van onze dienstverlening. Door deze participatie blijft onze organisatie ook in de toekomst volop in ontwikkeling.

Lees meer
ampersand

Werkgebied

We zijn gevestigd in het noorden, oosten, midden en westen van Nederland. Vanuit onze 24 vestigingen en met 975 medewerkers bieden we full-service accountancy en adviesdienstverlening aan. Zo zijn er bij jou in de buurt altijd adviseurs waarop jij kan bouwen. Je bent altijd welkom op een van onze lokale vestigingen. Past dat niet goed in jouw planning, dan komen we graag bij jou langs.

Bekijk vestigingen