Onze organisatie­ structuur

De directie van de Jong & Laan, gekozen door de partners, bestaat uit Horst in 't Veld, Roland Ogink en Marco Lokhorst (op de foto van links naar rechts). Samen met de afdelingen van business support gaan ze vanuit het hoofdkantoor in Vroomshoop voor hetzelfde doel: organisatieontwikkeling en het faciliteren van de vestigingen op allerlei vlakken.

Organisatie­structuur

Onze organisatie is in 2022 een participatie met Waterland aangegaan. Deze onafhankelijke, internationale investeringsmaatschappij ondersteunt ons bij het realiseren van onze groeiambities en het verbreden en kwalitatief verhogen van onze dienstverlening.

Aan de organisatiestructuur is in dezelfde periode een Raad van Commissarissen (RVC) toegevoegd. Dit is passend bij de omvang van onze organisatie en in lijn met wet- en regelgeving (opgesteld door de NBA Werkgroep Toekomst Accountantsberoep). De RVC ondersteunt en fungeert als klankbord bij de keuzes die we als organisatie maken. De RVC houdt toezicht op ons beleid, de financiële gezondheid, risicobeheersing en algemene gang van zaken.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Werkgebied

We zijn gevestigd in het noorden, oosten en midden van Nederland. Daar bieden we vanuit onze vestigingen full-service accountancy en adviesdienstverlening aan. De vestigingen worden aangestuurd door een vestigingsmanager en een verantwoordelijke partner. Om kennis en capaciteit optimaal te benutten, werken deze vestigingen in vijf regio’s nauw met elkaar samen.

Zo geven we met 975 medewerkers vorm aan onze organisatie én staan er altijd adviseurs paraat waarop jij kan bouwen. Je bent altijd welkom op een van onze lokale kantoren. Past dat niet goed in jouw planning, dan komen we graag bij jou langs.