Data visualisatie & BI

Van ruwe data naar heldere dashboards: dat is wat je wilt. Niet meer maandelijks rapporteren in Excel, maar geautomatiseerd inzicht creëren en sturen op basis van realtime data. Wij koppelen de verschillende databronnen en zetten deze om in waardevolle inzichten, waarmee je trends gaat ontdekken, betere beslissingen kunt nemen en nieuwe kansen gaat benutten.
Neem direct contact op

Actuele & relevante sturings­cijfers

Wij zetten samen met jou stappen op het gebied van digitale stuurinformatie. Je gebruikt de gegevens uit verschillende applicaties om sturing te geven aan je organisatie. Maar wat als:

  • het overzicht ontbreekt, doordat je bedrijf de laatste jaren enorm is gegroeid?
  • je data inmiddels over meerdere systemen is verspreid?
  • er gewerkt wordt met losse, foutgevoelige Excellijsten en/of analyses?

Wij analyseren je administratieve processen, zetten applicaties slim in en geven richting. Zo optimaliseer jij je processen en wordt data omgezet naar praktische informatie, zodat je altijd beschikt over actuele en relevante sturingscijfers.

Management dashboard in Power BI

Het management dashboard koppelt al jouw financiële en operationele databronnen en toont managementinformatie en de status van de KPI’s. Via één centraal punt krijg je realtime inzicht in de trends en ontwikkelingen van jouw onderneming. Je ziet de actuele stand van zaken ten opzichte van bijvoorbeeld vorig jaar of een voorgaand budget. Het management dashboard geeft je de mogelijkheid om tijdig bij te sturen.

Lees meer
Management dashboard 4
Het management dashboard uitgelegd

Het management dashboard uitgelegd

HR-dashboard in Power BI

Het HR-dashboard geeft je een totaaloverzicht van alle benodigde informatie voor de HR-afdeling en het management. Denk aan de mate van verzuim, lopende proefperiodes, (aflopende) contracten, loonkosten en verlof. Met het HR-dashboard hoef je niet meer in afzonderlijke systemen op detailniveau te analyseren en periodiek rapportages op te stellen. Dit bespaart je veel tijd!

Lees meer

Klik & ervaar

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van het HR-dashboard? Klik er hieronder doorheen en ervaar zelf de voordelen die het jouw organisatie kan bieden:

 

Bewuste, datagedreven beslissingen

Een belangrijk onderdeel van Business Intelligence (BI) is datakwaliteit - betrouwbaarheid en volledigheid -, maar ook de opslag en toegang tot de data. Heb je een datawarehouse nodig of kan je bijvoorbeeld een directe koppeling gebruiken tot je databron(nen)? Welke werkprocessen of applicaties moeten worden aangepast om effectief de data te gebruiken? Het doel van de inzet van BI tools is het bewust nemen van datagedreven beslissingen op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Wij denken hierin graag met je mee.

Stilzitten is geen optie voor Preston Palace

Stilzitten: dat is voor Preston Palace geen optie. Samen met de Jong & Laan worden grote stappen gezet op het gebied van digitale stuurinformatie. Carlo (Preston Palace): "Met hulp van onze IT consultant Jasper Visserman zijn we een traject aangegaan om alle informatiestromen met elkaar te verbinden en inzichtelijk te maken."

Lees klantcase

Wil je ook inzicht door middel van een Power BI dashboard?

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te kijken wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Samen gaan we ervoor

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies Meer over Hans Friedrich
Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Jasper Visserman
Jasper Visserman Senior IT consultant Meer over Jasper
Vincent Weenders
Vincent Weenders IT consultant Meer over Vincent
Jennifer Lee
Jennifer Lee Junior IT consultant Meer over Jennifer
Cato Visser
Cato Visser Junior IT consultant Meer over Cato
Irvan ten Broeke
Irvan ten Broeke Data engineer Meer over Irvan