Consultancy

Informatie Technologie (IT) is niet meer weg te denken in het succes van elke organisatie. Het is het fundament van veel processen en soms ook - ongemerkt - voor jou als eindgebruiker. Wij denken graag met je mee hoe jij je financiële administratie, facturatie, werkprocessen en applicatiesoftware efficiënter kunt inrichten. Ons motto daarbij is: het kan altijd beter en vooral: gemakkelijker.
Neem direct contact op

Digitalisering & implementaties

Er is altijd een slag te maken op het gebied van digitalisering en IT. Wij analyseren de werkprocessen en bijbehorende applicaties in jouw organisatie, realiseren koppelingen met andere systemen en adviseren over innovatieve mogelijkheden die voor jouw organisatie van toegevoegde waarde zijn.

Zo helpen we je graag met:

 • de implementatie van online boekhoudsystemen, zoals Exact Online en eAccounting.
 • de koppeling met externe systemen, zoals voorraadsystemen, kassasystemen en/of externe facturatiesystemen.
 • het toevoegen van een bankkoppeling.
 • het inrichten van een Scan & Herken pakket ten behoeve van de inkoop- en verkoopfacturen.

Het juiste softwarepakket selecteren

Ben je op zoek naar een nieuw softwarepakket voor je projecten, productie, handel of administratieve proces? Of wil je weten hoe jij je tijdsregistratie en personeelsadministratie efficiënter inricht? Wij brengen je eisen en wensen in kaart en helpen je bij de keuze. De implementatie van software vraagt om een gedegen aanpak. We hebben ervaring met het begeleiden van zulke projecten. Met heldere afspraken en tijdschema's bereiken we samen het doel dat je voor ogen hebt.

Meer over online boekhouden

Koppelen online boekhouding

Onze IT consultants koppelen allerlei systemen aan online boekhoudsystemen voor een efficiëntere verwerking. Zo kan er bijvoorbeeld een koppeling worden gemaakt met een scansysteem voor de verwerking van inkoopfacturen, zoals Smartbooqing. Maar ook kan er gekoppeld worden met facturatiesystemen, kassasystemen en/of voorraadsystemen, zoals Brincr, Gripp Wefact, SuperOffice of Booq. Afhankelijk van jouw bedrijfsactiviteiten en persoonlijke wensen denken we graag met je mee in een geschikte aanpak.

Wij helpen je met:

 • pakketselecties voor een online boekhoudpakket.
 • de inrichting en optimalisatie van je online boekhouding.
 • het realiseren van applicatiekoppelingen met onder meer bank- en kassasystemen, facturatiesystemen en webshops.
 • de inrichting van een financiële en operationele rapportagetool met Visionplanner of Power BI

Meer inzicht door een online financieel dashboard

Je online boekhoudpakket kan ook gekoppeld worden aan een online financieel dashboard, ook wel Visionplanner genoemd. Hierdoor krijg je onder andere realtime inzicht in (mutaties in) de omzet, kostprijs, brutomarge, werkkapitaal, liquiditeit, debiteuren en crediteuren. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid tussentijdse cijfers te vergelijken met voorgaande periodes en begrotingen of (liquiditeits)prognoses op te stellen.

Lees verder

IT Scan

Ben je benieuwd waar je nu staat op het gebied van IT en waar nog kansen liggen? Wij brengen het in kaart door een IT Scan te doen. Per proces of taak doorlopen we de IT-functionaliteit, het gebruik ervan en het proces. Daarbij beantwoorden we vragen als:

 • Hoe staat de IT-omgeving ervoor gezien de eisen van de klantorganisatie en nieuwe ontwikkelingen in de markt?
 • Zijn er verbeterpunten in gebruik en beheer van de IT-omgeving?
 • Wat zijn de risico's en maatregelen ten aanzien van Cyber Security?

Het eindproduct is een rapport van bevindingen op de deelgebieden applicatielandschap, back-up & continuïteit, werkplekinrichting, netwerkinfrastructuur, IT-security en het IT-beheer van zowel interne als eventuele externe partijen.

IT Scan aanvragen
medewerker de jong en laan

Samen gaan we ervoor

Hans Friedrich Meerholz
Hans Friedrich Meerholz Manager IT advies Meer over Hans Friedrich
Felicity Joosten
Felicity Joosten IT consultant Meer over Felicity
Jasper Visserman
Jasper Visserman Senior IT consultant Meer over Jasper
Vincent Weenders
Vincent Weenders IT consultant Meer over Vincent
Jennifer Lee
Jennifer Lee Junior IT consultant Meer over Jennifer
Cato Visser
Cato Visser Junior IT consultant Meer over Cato
Irvan ten Broeke
Irvan ten Broeke Data engineer Meer over Irvan

IT Security Health Check

Elke onderneming verwacht tegenwoordig dat de IT optimaal is beschermd. In de praktijk is dit echter niet het geval.  Dit biedt kansen voor kwaadwillenden en het belemmert ondernemingen in hun bedrijfsvoering. Zijn jouw IT-systemen beschermd zoals je verwacht én wat van jou mag worden verwacht? Wij helpen je dat duidelijk te krijgen door inzet van de IT Security Health Check. Hierbij wordt de spreekwoordelijke thermometer in jouw organisatie gestoken en wordt jouw IT Security Health gemeten. Door de uitkomst in een kleur weer te geven, is voor jou direct inzichtelijk waar de eventuele kwetsbaarheden zijn en welke acties gewenst zijn. Wil je meer weten over de IT Security Health Check? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
medewerker de jong en laan

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen