Visuele jaarrekening

De visuele jaarrekening gaat echt een stap verder dan de 'gewone' jaarrekening. Je kunt hiermee snel en op een duidelijke wijze zien hoe je ervoor staat.
Bekijk voorbeeld

Samen gaan!

Cijfers bespreken via de visuele jaarrekening - wat moet jij je daarbij voorstellen? En wat is het voordeel ten opzichte van de oorspronkelijke jaarrekening?

Het sleutelwoord is inzicht; zien hoe je mkb-bedrijf er financieel voor staat en op basis daarvan weloverwogen beslissingen nemen. De visuele jaarrekening gaat daarbij echt een stap verder dan de 'gewone' jaarrekening.

In een helder en visueel overzicht worden bedrijfsstromen weergegeven en kan er desgewenst worden ingezoomd op details, zoals je top 10 klanten of de omzet per relatie. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de visuele jaarrekening? Klik er hieronder doorheen en ervaar het zelf:

Ontwikkelingen door de maanden heen

Een belangrijk voordeel van de visuele jaarrekening is dat we vergelijkingen tussen periodes kunnen maken. Hierdoor heb je meer inzicht in de ontwikkelingen door de maanden heen. Vanuit hier kan je actiepunten formuleren om je processen te optimaliseren. Daar sta je natuurlijk niet alleen voor; onze accountants staan je bij om (tussentijds) te sparren over de kansen die er zijn voor je mkb-bedrijf. 

Vestiging-Putten-185

Grip op je doelstellingen

Vraag jij je wel eens af:

Dan is de visuele jaarrekening een uitstekend hulpmiddel. Het biedt actueel inzicht. Onze accountants nemen je mee in de belangrijkste cijfers en ondersteunen je bij het beantwoorden van vragen en het maken van weloverwogen beslissingen. 

Neem contact op
Vestiging-Enschede-251
Dat we met de visuele jaarrekening nu ook een award winnen, is natuurlijk fantastisch!

De Jong & Laan wint een Award Power Platform voor Accountants met de visuele jaarrekening. Microsoft en het Power Platform voor Accountants reikten de award online uit aan Jasper en Hans-Friedrich van de afdeling IT advies. Zij namen de award met trots in ontvangst!

Lees meer

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen