HR events & trainingen

Hoe bind je medewerkers aan je organisatie? Wanneer ben je een leider? En hoe zorg je ervoor dat verschillende generaties goed met elkaar samenwerken? Wij bieden op het gebied van HR diverse events & trainingen aan die je - strategisch - verder helpen met deze vraagstukken. Op deze pagina lichten we een aantal maatwerktrainingen voor je uit.
Lees verder

Training motiverend leiderschap

In vijf bijeenkomsten leer je in 10 weken de basis van leiderschap. Zo worden vraagstukken behandeld als: hoe bind je mensen aan je organisatie? Hoe zorg je voor een goede mix van persoonlijkheden in je bedrijf? Wanneer ben je een leider? Hoe ga je om met weerstand? En hoe begin je een ontwikkeltraject? 

Offerte aanvragen

Training generatieleren

Soms werken wel 5 generaties samen in organisaties. Dit gaat niet altijd even makkelijk, want generaties hebben verschillende wensen en behoeften. Deze workshop leert je de verschillen, maar je gaat vooral ontdekken hoe je de verschillende generaties laat samenwerken.

Offerte aanvragen
medewerkers de jong en laan

Workshop strategische personeelsplanning

Strategische personeelsplanning (SPP) is een werkwijze dat het verschil duidelijk maakt tussen het huidige personeelsbstand en de voor de onderneming meest ideale bezetting (kwalitiaties en kwantitatief). Deze workshop leert je in 5 stappen om te komen naar scenario's voor de best passende personeelsbezetting binnen een veranderende organisatieomgeving.

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Workshop effectieve sollicitatiegesprekken

In deze workshop leer je hoe je een goed sollicitatiegesprek houdt, zodat je er zelf voldoende informatie uithaalt om te bepalen of een kandidaat past en tegelijkertijd de sollicitant de ruimte geeft om jou en je organisatie goed te leren kennen. De gesprekken worden steeds gelijkwaardiger. De sollicitant solliciteert bij jou, en jij bij de sollicitant. Wil je een goede indruk achterlaten? Bereid je dan goed voor op een effectief sollicitatiegesprek.

Offerte aanvragen
medewerkers de jong en laan

Workshop vitaliteit

Je wilt een beleid gericht op het positief stimuleren van de gezondheid van je werknemers. Het doel van deze workshop is samen jouw bedrijfssituatie onder de loep nemen en in een praktische werkvorm handvatten te geven voor een nieuw op te zetten of te vernieuwen vitaliteitsbeleid. Daarbij staan jouw organisatie en medewerkers centraal.

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Workshop personeelsgesprekken

Klassieke functionerings- en beoordelingsgesprekken passen niet (meer) bij de ontwikkelwensen van nieuwe generatie werknemers. De trend is om echte goede gesprekken te voeren met medewerkers. Deze gesprekken gaan primair over persoonlijke ontwikkeling, wendbaarheid, flexibiliteit en zelforganisatie. In deze workshop leer je niet alleen hoe je een goed gesprek voert, maar ook wat er nodig is om opvolging te geven aan de gemaakte afspraken.

Offerte aanvragen
medewerkers de jong en laan

Workshop onboardingstrajecten ontwerpen

Hoe bied je een nieuwe collega een goede begeleiding als je (te) weinig tijd hebt? Door tóch tijd vrij te maken. Dat klinkt wat tegenstrijdig, maar als je één keer goed investeert, heb je daar een heel lange tijd profijt van. Een goede voorbereiding is daarbij het halve werk. Wij nemen je mee in hoe je zorgt voor een goede onboarding voor jouw nieuwe werknemer.

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor een event door het onderstaande formulier in te vullen. Geef daarbij aan naar welk (maatwerk)event je interesse uitgaat.