Loonheffingen events & trainingen

Hoe kan zo optimaal mogelijk gebruik worden gemaakt van de werkkostenregeling (WKR)? Hoe kan je als organisatie inspelen op de ontwikkelingen rondom flexibele arbeidsvoorwaarden? En hoe ga je om met buitenlandse werknemers of zzp'ers? Wij nemen je mee in deze onderwerpen aan de hand van verschillende workshops op het gebied van loonheffingen.

Workshop ins & outs werkkostenregeling

In deze workshop wordt ingegaan op het loonbegrip en de verschillende categorieën binnen de werkkostenregeling. Hoe moeten vergoedingen & verstrekkingen worden vastgelegd en hoe kan zo optimaal mogelijk gebruik worden gemaakt van deze regeling? Daarnaast worden ook praktijkervaringen gedeeld.

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Workshop flexibele arbeidsvoorwaarden

Werknemers stellen steeds hogere eisen. Ze willen graag de regie hebben over hun eigen arbeidsvoorwaarden. Hoe kun je met je organisatie inspelen op deze ontwikkeling? In deze workshop worden de verschillende mogelijkheden besproken maar ook de directe gevolgen hiervan. Denk aan het optimaliseren van de verschillende werkwijzen maar ook de manier waarop dit fiscaal voordelig kan.

Offerte aanvragen
medewerkers de jong en laan

Workshop de werknemer internationaal

Internationaal zaken doen is niet meer weg te denken. Daarbij krijgen we ook te maken met werknemers. Zij komen vanuit het buitenland naar Nederland en andersom. In deze workshop wordt ingegaan op onderwerpen als thuiswerken over de grens, sociale verzekeringsplicht van de werknemer, verdragssituaties, salarysplit, salarisadministratie internationaal en de 30%-regeling.

Offerte aanvragen
mensen in geel zwarte jasjes

Workshop de échte zzp'er

Werk je binnen je organisatie met een  (groep) zelfstandige(n)? Dan is het belangrijk om te weten waar de mogelijke risico’s liggen en hoe deze beperkt kunnen worden. Wanneer is er wel of niet sprake van een (fictieve) dienstbetrekking? Wat is de waarde van het werken met een modelovereenkomst? En wat is de stand van de wetgeving en wat zijn de toekomstplannen? Dit zijn vragen die we beantwoorden in de workshop.

Offerte aanvragen
medewerkers de jong en laan

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor een event door het onderstaande formulier in te vullen. Geef daarbij aan naar welk (maatwerk)event je interesse uitgaat.