Arbeids­jurdische events & trainingen

Hoe richt je een ondernemingsraad (OR) op? Welke verplichtingen heb je in het geval van arbeidsongeschiktheid? Wat doe je als een medewerker niet functioneert op het gewenste niveau? Wij nemen je mee in deze vraagstukken en een geschikte aanpak aan de hand van verschillende arbeidsjurdische (maatwerk)trainingen.

Training opzetten ondernemingsraad

De ondernemingsraad (OR) behartigt de belangen van de mensen in je organisatie. Ze vertegenwoordigen daarmee de medewerkers binnen je bedrijf. Het hebben van een OR kan ertoe leiden dat beslissingen sneller en efficiënter kunnen worden genomen. Wij nemen je in deze training mee in het hele proces met betrekking tot het opzetten van een ondernemingsraad. 

Offerte aanvragen
medewerkers de jong en laan

Training Wet verbetering poortwachter

Alle werkgevers krijgen vroeg of laat te maken met arbeidsongeschikte medewerkers. In deze training staan we stil bij de verplichtingen die dan op zowel de werkgever als de werknemer rusten. We nemen je mee in de Wet verbetering poortwachter en de stappen die je moet ondernemen.

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Training dossieropbouw bij disfunctioneren

Wat doe je als een werknemer niet functioneert op het gewenste niveau? In deze training staan wij daar uitgebreid bij stil. Je ontvangt praktische tips en tricks waarbij je op de hoogte bent van de eisen die een rechter stelt aan een ontslag vanwege disfunctioneren.

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Training reorganisatie & collectief ontslag

Stel dat je onderneming anders ingericht moet worden, bijvoorbeeld vanwege een slechte financiële situatie of werkvermindering. Ook kunnen technologische aanpassingen ertoe leiden dat afscheid van personeel genomen moet worden. In deze training staan wij stil bij de do's en dont's bij een reorganisatie en behandelen wij het toetsingskader van het UWV. 

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor een event door het onderstaande formulier in te vullen. Geef daarbij aan naar welk (maatwerk)event je interesse uitgaat.