Automatisering events & trainingen

Wil jij HR-processen optimaliseren en naar een hoger niveau brengen? Hoe bewaar jij het overzicht over alle data, zonder in afzonderlijke systemen op detailniveau te analyseren en periodiek rapportages op te stellen? Wij helpen je een stap verder in de automatisering van je HR-processen!

Training HR & Salaris Online/ Nmbrs

Het is logisch én efficiënt om jouw HR- en salarisadministratie te benaderen als één geheel. Dit kan met HR & Salaris Online. Een online omgeving waarin je alles op HR- en salarisgebied binnen jouw bedrijf overzichtelijk bij elkaar brengt. Wij nemen je in deze training mee in de verschillende functionaliteiten van HR & Salaris Online. De cursus kan eventueel worden opgesplitst per functionaliteit. 

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Training Daywize

In Daywize komen alle HR-processen samen, denk aan verlof en verzuim, maar ook aan recruitment, onboarding, gesprekscyclussen en opleidingen. Doordat alles terugkomt in één omgeving, kunnen sneller verbanden worden gelegd en strategische keuzes worden gemaakt. Wij nemen je in deze training mee in de verschillende functionaliteiten van Daywize. De cursus kan eventueel worden opgesplitst per functionaliteit. 

Offerte aanvragen
medewerkers de jong en laan

Workshop HR ken- & stuurgetallen

In deze workshop nemen we je mee in het analyseren van je HR-data vanuit verschillende systemen. Het doel is om een dwarsdoorsnede te hebben van je organisatie om zo het management te kunnen informeren. 

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Workshop stappen zetten in HR-automatisering

In deze workshop leer je meer over het automatiseren van je HR-processen, door systemen slim in te zetten en daar waardevolle data uit te halen. 

Offerte aanvragen
medewerker de jong en laan

Offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor een event door het onderstaande formulier in te vullen. Geef daarbij aan naar welk (maatwerk)event je interesse uitgaat.