HR partnership

Als ondernemer heb je genoeg uitdagingen: misschien heb je moeite met het binden en boeien van medewerkers of maak jij je zorgen over het kennisbehoud binnen je organisatie. Welke keuzes maak je dan? Een gestructureerde langetermijnaanpak geeft je meer grip op de situatie.
Neem direct contact op

Vooruit­strevende kennispartner

Je organisatie blijft groeien, je kunt moeilijk medewerkers vinden en behouden en de werkdruk is hoog. Ondanks dat besteed je onvoldoende aandacht aan HR. Misschien door tijdgebrek, doordat er veel wisselingen zijn binnen je HR-afdeling of simpelweg omdat je (te) weinig kennis in huis hebt. 

Herkenbaar? Dan is het van belang om te kijken naar de positionering van HR binnen jouw organisatie. Niet alleen voor de korte, maar vooral voor de langere termijn. Want dáár haal jij echt voordeel uit.

Met het HR partnership kijken we samen met jou waar je naartoe wilt groeien met je organisatie en wat daarvoor nodig is op het vlak van HR. Vanuit een langetermijnvisie maken we een plan en formuleren we concrete acties om naar je doelen toe te werken. We zoeken daarin de structurele samenwerking op en zijn, zoals de naam al zegt, een partner voor jou en je organisatie. Samen gaan!

Waarom HR partnership?

Toekomstgericht

Een wendbare organisatie waarin snel geschakeld kan worden.

Aantrekkelijk

Een innovatieve werkomgeving biedt werknemers uitdagingen & kansen.

Onderscheidend

Een betere concurrentiepositie door organisatie- en medewerkerontwikkeling.

Wanneer?

Loopt jouw organisatie tegen de volgende uitdagingen aan, dan is een HR-partnership met de Jong & Laan van toegevoegde waarde:

  • Je wilt HR naar een hoger niveau brengen of opzetten binnen je organisatie, maar weet niet goed waar je moet beginnen.
  • Je moet moeite doen om collega's te binden en te behouden.
  • De werkdruk binnen je organisatie is hoog en er is veel verzuim.
  • Je bent zelf (te) druk met HR-zaken en wilt dit meer uit handen geven.
  • Er gaan veel collega's de aankomende jaren met pensioen, waardoor je nu al moet nadenken hoe je dat 'gat' gaat dichten.
  • Je bent ontevreden over het opleidingsniveau van je werknemers.
  • Je voelt aan dat er meer aandacht moet worden besteed aan HR, niet enkel en alleen aan de personeelsadministratie. 
  • Je organisatie groeit en dit vraagt om verandering van de organisatie en medewerkers.
  • HR zaken worden nu te veel op ad hoc basis opgepakt. 

Hoe gaan we te werk?

Jouw ambities staan voorop. Van daaruit werken we samen een strategisch plan uit. Hierbij is de HR Scan de start: de uitkomsten hiervan geven je inzicht in de kansen en risico's van het HR-beleid in jouw organisatie.

Dit vertalen we samen in jouw HR-agenda voor de komende jaren. Vier keer per jaar bespreken we de voortgang en stellen we de agenda bij waar nodig.

Indien gewenst ondersteunen we je bij de projecten. Denk bijvoorbeeld aan het optuigen van het arbeidsmarktcommunicatiebeleid, het trainen van leidinggevenden of het neerzetten van een opleidingsbeleid.

Meer over de HR Scan
medewerker de jong en laan

Samen gaan we ervoor

Natasja Pierik
Natasja Pierik Senior HR adviseur Meer over Natasja
Annemarie Wonink
Annemarie Wonink Vestigingsmanager Meer over Annemarie
Gijsbert Hoek
Gijsbert Hoek Senior HR adviseur Meer over Gijsbert
Annerie Wentink
Annerie Wentink Manager personeel Meer over Annerie

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen