Visuele
jaarrekening

Cijfers bespreken via de visuele jaarrekening - wat moet jij je daarbij voorstellen? En wat is het voordeel ten opzichte van de traditionele jaarrekening? In een begrijpelijk en visueel overzicht wordt duidelijk hoe je er financieel voor staat, waarbij onder meer ingezoomd kan worden op details en ontwikkelingen door de maanden heen.
Bekijk voorbeeld

Meer inzicht & snellere be­sluit­vor­ming

Je wilt inzicht. Zien hoe je mkb-bedrijf er financieel voor staat en op basis daarvan weloverwogen beslissingen nemen. De visuele jaarrekening gaat daarbij echt een stap verder dan de traditionele jaarrekening.

In een helder en visueel overzicht worden bedrijfsstromen weergegeven en kan er desgewenst worden ingezoomd op details, zoals je top 10 klanten of de omzet per relatie. 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de visuele jaarrekening? Klik er hieronder doorheen en ervaar zelf de voordelen voor jouw organisatie:

Waarom?

Financieel inzicht

In één oogopslag zien hoe je het afgelopen jaar gepresteerd hebt.
 

 

Andere inzichten

Waaronder inzicht in de omzet of brutomarge per klant of locatie.

Meerdere bedrijven

Meerdere bedrijven kunnen worden samengevoegd in een overzicht.

Ontwikkelingen door de maanden heen

Een belangrijk voordeel van de visuele jaarrekening is dat we vergelijkingen tussen periodes kunnen maken. Hierdoor heb je meer inzicht in de ontwikkelingen door de maanden heen. Vanuit hier kan je actiepunten formuleren om je processen te optimaliseren. Daar sta je natuurlijk niet alleen voor; onze accountants staan je bij om (tussentijds) te sparren over de kansen die er zijn voor je mkb-bedrijf. 

Vestiging-Putten-185

Grip op je doelstellingen

Vraag jij je wel eens af:

Dan helpt de visuele jaarrekening je verder. Het biedt actueel inzicht. Onze accountants nemen je mee in de belangrijkste cijfers en ondersteunen je bij het beantwoorden van vragen en het maken van weloverwogen beslissingen. 

Neem contact op
medewerkers de jong en laan
Ook interessant

8x dashboards & tools

Als ondernemer heb je actuele en betrouwbare managementinformatie nodig. Dat gaat verder dan financiële gegevens alleen; actuele en betrouwbare cijfers zijn tenslotte nog geen stuurinformatie. Wij lichten 8 dashboards en tools voor je uit die je inzicht geven en je helpen toekomstbestendig te ondernemen. Meer weten? Download de whitepaper!

Samen gaan we ervoor

Steven Werner
Steven Werner Accountant Meer over Steven
Roy Veld
Roy Veld Senior adviseur mkb Meer over Roy
Carien Vloedgraven
Carien Vloedgraven Senior adviseur mkb Meer over Carien
Francis Ripolli
Francis Ripolli Partner Meer over Francis
Dat we met de visuele jaarrekening nu ook een award winnen, is natuurlijk fantastisch!

De Jong & Laan wint een Award Power Platform voor Accountants met de visuele jaarrekening. Microsoft en het Power Platform voor Accountants reikten de award online uit aan Jasper en Hans-Friedrich van de afdeling IT advies. Zij namen de award met trots in ontvangst!

Lees meer

Meer informatie?

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen