Internationaal Belastingadvies

Doe je zaken op internationaal gebied, of heb je ambities om dit te doen? Wil je bijvoorbeeld een buitenlandse onderneming (ver)kopen? Of maak je deel uit van een internationale groep? Dan is een goede internationale structuur van groot belang. Wij ontzorgen je bij internationale belastingzaken, zodat je met vertrouwen en zekerheid grensoverschrijdend kunt ondernemen.
Neem direct contact op

Rust & zekerheid

Een optimale structuur geeft je rust en zekerheid voor wat in de toekomst mogelijk gaat gebeuren. Houd er echter rekening mee dat je bij een dergelijke structuur te maken krijgt met - complexe - internationale belastingen, zoals transfer pricing en internationale btw. Ook wanneer je personeel zich over de grens bevindt (grensoverschrijdend werken), komt daar specifieke wet- en regelgeving bij kijken.

Samen kijken we welke internationale structuur past binnen jouw strategie en ontzorgen we je bij het toepassen en inspelen op belastingzaken. Zo kan jij je focussen op de zaken waar je energie van krijgt en, misschien wel het belangrijkste, met vertrouwen en zekerheid internationaal ondernemen.

Daniël Mol
Daniël Mol Senior belastingadviseur

Aangesloten bij GGI

Samen maken we jouw ambities waar door volop gebruik te maken van een internationaal netwerk: Geneva Group International Limited (GGI). Deze wereldwijde alliantie verenigt een groep van internationale, onafhankelijke audit-, boekhoud-, advocaten- en adviesbureaus verspreid over de wereld.

Wij zijn aangesloten bij GGI, waardoor we altijd dichtbij zijn om je te helpen met uiteenlopende internationale vraagstukken, in welk land jij je dan ook maar bevindt. Dit maakt het voor jou mogelijk om snel met een specialist te sparren over (strategische) vraagstukken en samen te werken aan je groeiambities.

Samen de juiste grenzen verleggen

Of je nou gaat ondernemen in Duitsland of ergens anders op de wereld; wij verleggen, letterlijk en figuurlijk, samen met jou de juiste grens. Je wilt bovendien een internationale structuur die toekomstbestendig is. Een structuur waarmee je kunt groeien en waarmee je stappen kunt zetten.

Wil je meer weten over onze internationale dienstverlening? Neem gerust contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek.

Neem contact op
medewerker de jong en laan

Samen gaan we ervoor

Daniël Mol
Daniël Mol Senior belastingadviseur Meer over Daniël
André Potgraven
André Potgraven Partner Meer over André
Henk-Jan Timmerman
Henk-Jan Timmerman Vestigingsmanager Meer over Henk-Jan
Cliff Roetenberg
Cliff Roetenberg Vestigingsmanager Meer over Cliff

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen