Subsidies voor agrarische ondernemers

De agrarische sector is continu in beweging, waardoor je telkens voor nieuwe uitdagingen. staat. Denk aan het nieuwe Gemeenschappelijk landbouwbeleid (GLB), waardoor jij je mogelijk meer gaat bezighouden met duurzame investeringen. Of wellicht staat je een uitbreiding, verplaatsing, overdracht of zelfs een beëindiging van je onderneming te wachten. Gelukkig zijn er agrarische subsidies die je een steuntje in de rug kunnen geven.
Direct subsidiescan aanvragen

Benut jij al subsidiekansen?

Bij agrarische subsidies kan je denken aan:

  • Duurzame agrarische subsidies, zoals de EIA en MIA/Vamil. Je kunt voor deze subsidie(s) in aanmerking komen wanneer jij je bezighoudt met het ontwikkelen, verduurzamen en/of innoveren van de agrarische sector. 
  • Innovatieve agrarische subsidies, zoals de WBSO subsidie. Bij deze fiscale regeling wordt een deel van je loonkosten voor speur- en ontwikkelingswerk (S&O) gecompenseerd. 
  • Opkoopregelingen en bedrijfsverplaatsingen.

Agro subsidiescan

Voor veel ondernemers is het onoverzichtelijk welke subsidies er allemaal zijn. Wij kijken graag met je mee voor welke subsidies jij in aanmerking komt. Vraag een subsidiescan aan door het formulier in te vullen: