Accountant Hoogeveen

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Stel je vraag

Spreekt onze aanpak je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Samen gaan we ervoor

Anne-Lee Nijstad
Anne-Lee Nijstad Adviseur mkb Meer over Anne-Lee
Astrid Snijder
Astrid Snijder Senior adviseur mkb Meer over Astrid
Jordy Ekkel
Jordy Ekkel Accountant Meer over Jordy
Bjorn van der Bijl
Bjorn van der Bijl Adviseur mkb Meer over Bjorn
Mariska Booij
Mariska Booij Accountant Meer over Mariska
Ton Kamping
Ton Kamping Adviseur mkb Meer over Ton

Over onze vestiging

Hoogeveen is ook wel 't Ogeveine op zijn Drents. De stad kenmerkt zich door een ons-kent-ons-cultuur; doorgaans kennen mensen elkaar én gunnen ze elkaar wat. Elkaar verder helpen en samen zorgen voor groei. Dat is ook de manier waarop wij, vanuit de vestiging in Hoogeveen, met onze klanten samenwerken. 

Door de centrale ligging en directe verbindingen naar zowel het noorden, oosten, westen en zuiden van Nederland is Hoogeveen een knooppunt van regionale voorzieningen. Vanuit deze vestiging adviseren en ondersteunen we regionale klanten op het gebied van accountancy, belastingadvies en meer.

Tevreden klanten
Feyen: een klant van de Jong & Laan Hoogeveen

Groothandel Feyen is een professionele partner voor totale facilitaire inkoop en verzorging hiervan. Er kwam meer personeel in dienst, waarna ze meer inzicht in personeelszaken nodig hadden. Ze implementeerden HR & salaris online.

Lees klantcase