Accountant Nijverdal

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Over onze vestiging

Aan de voet van de Sallandse Heuvelrug, op de grens van Twente en Salland, zit ons kantoor in Nijverdal. Vanuit daar helpen we je graag verder met de (strategische) vraagstukken waar je tegenaanloopt. Niet alleen op het gebied van accountancy, maar ook wanneer je bijvoorbeeld advies wilt op het gebied van personeel of belastingen.

Een inkijkje in de
vestiging Nijverdal

Veelgestelde vragen

Wat houdt accountancy in bij de Jong & Laan?

Het efficiënt inrichten van de financiële administratie, creëren van dashboards en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je heen? Samen creëren we inzicht in de mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Waarin verschilt de Jong & Laan van andere accountantskantoren?

Het verschil zit hem eigenlijk al in de naam 'accountantskantoor'. Want de Jong & Laan is veel meer dan alleen een accountantskantoor. Zo sparren we ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van belasting of personeel, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en formuleren we jouw subsidiekansen.

Hoe maak ik goede (investerings)beslissingen?

Een financieel dashboard helpt je bij het maken van financiële beslissingen. Daarmee wordt het duidelijk hoe je er op dit moment voor staat, waar acties nodig zijn én wat de impact is van bepaalde, toekomstige besluiten. Wij kijken graag met je mee. 

Sparren met een accountant uit Nijverdal?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Samen gaan we ervoor

Arjan Schuurman
Arjan Schuurman Senior adviseur mkb Meer over Arjan
Edwin Visserman
Edwin Visserman Senior adviseur mkb Meer over Edwin
Maaike Grevinga
Maaike Grevinga Accountant Meer over Maaike
Jan Grootenhuis
Jan Grootenhuis Accountant Meer over Jan