Een optimale bedrijfs­overdracht voor Catering van 't Hooge

Inge van 't Hooge is dochter van een horecaondernemer. En de appel valt niet ver van de boom; ook Inge wilde na haar studie een eigen bedrijf beginnen in de horeca. Haar vader Jan, van origine kok, bood haar aan om bij hem te gaan werken. 13 jaar later is het bijna zover; nog even en dan wordt het stokje overgedragen aan Inge en kan ze zich officieel eigenaresse noemen van Catering 't Hooge.

Familieadvies­traject

Vanuit de Jong & Laan ondersteunen accountants Jordy Ekkel en Mariska Booij de familie van 't Hooge bij een optimale bedrijfsoverdracht. Mariska (de Jong & Laan): "Je bent voor zo'n traject zowel in gesprek met de ouders als de kinderen. Hoe ziet vader de toekomst na overdracht? En hoe ziet Inge de rol van vader? Dat zijn belangrijke vragen om van elkaar te weten te komen hoe je in de wedstrijd zit."

Inge: "We hebben een goedlopend bedrijf, maar met de Jong & Laan hebben we het niet alleen over de cijfers. Het gaat ook om het persoonlijke; hoe zie ik dit zelf voor me? Wat zijn mijn eigen ambities en welke stappen moet ik nemen om deze na te streven?"

"De Jong & Laan helpt mij toekomstbestendig te ondernemen."

Inzicht in de bedrijfsresultaten

Jordy (de Jong & Laan): "Om bepaalde zaken overzichtelijk te krijgen hielp ik de familie op weg met een horecadashboard. Hierin hebben we in de administratie voor alle locaties de cijfers inzichtelijk gemaakt. Zelf kijk ik regelmatig in het dashboard en bespreek ik met Inge opvallende zaken of kansen."

Meer over het horecadashboard
medewerkers de jong en laan

Samen gaan!

Inge: Wij zijn heel blij dat we dit samen met de Jong & Laan kunnen doen. Ze zijn een grote organisatie landelijk gezien, maar daar merk je niks van. Ze zitten op regionaal en lokaal niveau en kennen ons bedrijf en de branche, waardoor ze altijd dichtbij zijn.

Hulp nodig bij een (toekomstige) bedrijfsoverdracht?

Vraag een gesprek aan door het onderstaande formulier in te vullen.