Accountant Haaksbergen

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Dichtstbijzijnde vestiging: Enschede

Wij staan voor jou en je onderneming klaar en kijken naar je om; noaberschap zoals wij dat hier noemen. Vanuit ons accountantskantoor in Enschede ondersteunen we onder andere organisaties in Enschede, Haaksbergen en Delden. De Jong & Laan Enschede heeft een toplocatie en is daardoor zeer goed bereikbaar. Kom gerust langs voor een kop koffie en ervaar het zelf!

Een inkijkje in de vestiging Enschede

Veelgestelde vragen

Wat houdt accountancy in bij de Jong & Laan?

Het efficiënt inrichten van de financiële administratie, creëren van dashboards en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je heen? Samen creëren we inzicht in de mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Waarin verschilt de Jong & Laan van andere accountantskantoren?

Het verschil zit hem eigenlijk al in de naam 'accountantskantoor'. Want de Jong & Laan is veel meer dan alleen een accountantskantoor. Zo sparren we ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van belasting of personeel, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en formuleren we jouw subsidiekansen.

Hoe maak ik goede (investerings)beslissingen?

Een financieel dashboard helpt je bij het maken van financiële beslissingen. Daarmee wordt het duidelijk hoe je er op dit moment voor staat, waar acties nodig zijn én wat de impact is van bepaalde, toekomstige besluiten. Wij kijken graag met je mee. 

Sparren met een accountant uit Enschede?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Samen gaan we ervoor

Evelyn Haandrikman
Evelyn Haandrikman Accountant Meer over Evelyn
Joost Braakhuis
Joost Braakhuis Senior adviseur mkb Meer over Joost
Joyce Rikhof
Joyce Rikhof Accountant Meer over Joyce
Kirsten Venterink
Kirsten Venterink Senior adviseur mkb Meer over Kirsten
Niels Woolderink
Niels Woolderink Adviseur mkb Meer over Niels
Rob Spiele
Rob Spiele Adviseur mkb Meer over Rob
Ruud Kreijkes
Ruud Kreijkes Accountant Meer over Ruud