Accountant Ede

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Dichtstbijzijnde vestiging: Putten

Onze meest westelijk gelegen vestiging is het kantoor in Putten. Vanuit dit Veluwse plaatsje adviseren en ondersteunen we organisaties die onder andere werkzaam in de toerismebranche en agrosector.

Een inkijkje in de
vestiging Putten

Veelgestelde vragen

Wat houdt accountancy in bij de Jong & Laan?

Het efficiënt inrichten van de financiële administratie, creëren van dashboards en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je heen? Samen creëren we inzicht in de mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Waarin verschilt de Jong & Laan van andere accountantskantoren?

Het verschil zit hem eigenlijk al in de naam 'accountantskantoor'. Want de Jong & Laan is veel meer dan alleen een accountantskantoor. Zo sparren we ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van belasting of personeel, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en formuleren we jouw subsidiekansen.

Hoe maak ik goede (investerings)beslissingen?

Een financieel dashboard helpt je bij het maken van financiële beslissingen. Daarmee wordt het duidelijk hoe je er op dit moment voor staat, waar acties nodig zijn én wat de impact is van bepaalde, toekomstige besluiten. Wij kijken graag met je mee. 

Stel je vraag

Spreekt onze aanpak je aan en ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Samen gaan we ervoor

Alette van de Steeg
Alette van de Steeg Adviseur agro Meer over Alette
Alex Unk
Alex Unk Accountant Meer over Alex
Emiel Hop
Emiel Hop Partner Meer over Emiel
Gert Bast
Gert Bast Accountant Meer over Gert
Inge Franke
Inge Franke Senior adviseur mkb Meer over Inge
Jeroen Ham
Jeroen Ham Adviseur mkb Meer over Jeroen
Lianne van de Geest
Lianne van de Geest Senior adviseur mkb Meer over Lianne
Richard Bikker
Richard Bikker Senior adviseur mkb Meer over Richard
Ruby Bakker
Ruby Bakker Adviseur mkb Meer over Ruby
Teunette Dokter
Teunette Dokter Senior adviseur mkb Meer over Teunette