Accountant Winschoten

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Graag sparren we met je over strategische vraagstukken. Want uiteindelijk wil jij je mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren, zodat je toekomstbestendig onderneemt. Dat snappen wij als geen ander.

Laten we samen jouw ambities waarmaken!

Dichtstbijzijnde vestiging: Groningen

De meest noordelijke vestiging van de Jong & Laan ligt in de Hanzestad Groningen, ook wel 'Grunn'. Een stad met veel handel, horeca, zakelijke en niet-zakelijke dienstverlening en industrie. Ook buiten de stad Groningen, in de Ommelanden, zijn veel ondernemers actief. Zij zijn onder andere werkzaam in de akkerbouw, scheepsbouw en delfstoffen industrie.

Vanuit ons accountantskantoor in Groningen ondersteunen we onder andere organisaties in Groningen, Stadskanaal en Winschoten.

Een inkijkje in de vestiging Groningen

Veelgestelde vragen

Wat houdt accountancy in bij de Jong & Laan?

Het efficiënt inrichten van de financiële administratie, creëren van dashboards en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je heen? Samen creëren we inzicht in de mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Waarin verschilt de Jong & Laan van andere accountantskantoren?

Het verschil zit hem eigenlijk al in de naam 'accountantskantoor'. Want de Jong & Laan is veel meer dan alleen een accountantskantoor. Zo sparren we ook graag met je over (strategische) vraagstukken op het gebied van belasting of personeel, helpen we je bij bedrijfsverkoop of -overname, kijken we samen vooruit aan de hand van slimme data-analyses en formuleren we jouw subsidiekansen.

Hoe maak ik goede (investerings)beslissingen?

Een financieel dashboard helpt je bij het maken van financiële beslissingen. Daarmee wordt het duidelijk hoe je er op dit moment voor staat, waar acties nodig zijn én wat de impact is van bepaalde, toekomstige besluiten. Wij kijken graag met je mee. 

Sparren met aan accountant in Groningen?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Samen gaan we ervoor

Anne Henk van der Heide
Anne Henk van der Heide Accountant Meer over Anne Henk
Carrès Beumee
Carrès Beumee Assistent-accountant Meer over Carrès
Jonné de Kimpe
Jonné de Kimpe Partner Meer over Jonné
Marco Andreae
Marco Andreae Senior adviseur mkb Meer over Marco
Vera Mulder
Vera Mulder Assistent-accountant Meer over Vera