Samen gaan! Met je accountant uit Groningen ambities waarmaken

Inzicht in cijfers en sparren over strategische vraagstukken; de kern van onze dienstverlening. Samen met de accountant uit Groningen een stap verder.

Accountant Groningen

U wilt de financiële administratie binnen uw mkb-bedrijf goed op orde hebben. Dit geeft niet alleen vertrouwen, maar het helpt u ook inzicht te krijgen in actuele cijfers. En dat staat of valt met het correct automatiseren van financiële processen.

Hier staat u natuurlijk niet alleen voor. Onze accountants uit Groningen zorgen voor het stroomlijnen en optimaliseren van de financiële administratie middels juiste online boekhoudpakketten. Door verschillende systemen aan elkaar te koppelen krijgt u een compleet beeld van hoe u ervoor staat. 

Wij zijn er om samen met u te sparren over strategische vraagstukken, juist op de momenten wanneer u dat wilt. Want uiteindelijk wilt u het mkb-bedrijf laten groeien en optimaliseren waar het kan. Dat snappen wij als geen ander.

Wij gaan graag met u in gesprek

Spreekt onze aanpak u aan en bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op door het onderstaande formulier in te vullen.

Over onze vestiging

De meest noordelijke vestiging van de Jong & Laan ligt in de Hanzestad Groningen, ook wel 'Grunn'. Een stad met veel handel, horeca, zakelijke en niet-zakelijke dienstverlening en industrie. Ook buiten de stad Groningen, in de Ommelanden, zijn veel ondernemers actief. Zij zijn onder andere werkzaam in de akkerbouw, scheepsbouw en delfstoffen industrie.

Vanuit ons accountantskantoor in Groningen ondersteunen accountants en belastingadviseurs onder andere ondernemers in Groningen, Stadskanaal en Winschoten.

Wilt u een inkijkje in onze vestiging in Groningen? Bekijk dan de onderstaande video:

Een inkijkje in de vestiging Groningen

Een inkijkje in de vestiging Groningen