Detachering | Werving & Selectie

De juiste match

Wat doet u wanneer een van uw financiële of HR-medewerkers onverwacht (langdurig) ziek wordt, ontslag neemt of tóch met sabbatical gaat? Of wanneer dat ene, grote project echt op tijd klaar moet zijn? Makkelijker is het wanneer een medewerker met zwangerschapsverlof gaat. Dat ziet u nog wel aankomen.

In de praktijk zult u vaak snel maatregelen moeten nemen. Waarom? Extra werk neerleggen bij collega’s is een noodoplossing. Wij helpen u direct wanneer u voor korte of langere tijd een extra financiële of HR-professional nodig heeft.

Twee routes naar hetzelfde doel

Wij hebben maar één doelstelling: de juiste man of vrouw voor u regelen op de juiste plek, zodat het werk binnen uw organisatie gewoon doorgaat. Dat kan via twee ‘routes’:

  • werving van een externe financiële of HR-professional;
  • detachering van een professional van de Jong & Laan.
Marieke Huisinga
Marieke Huisinga Vestigingsleider

Vacatures via de Jong & Laan

De Jong & Laan is specialist in het werven en selecteren van professionals op het gebied van finance, salarisadministratie en HR. Voor onze klanten zoeken wij geschikte professionals die voor korte of langere periode de organisatie ondersteunen. 

De juiste match

Kiest u voor werving van een externe financiële of HR-medewerker? Onze recruitment consultants hebben ruim 10 tot 20 jaar ervaring in het vak en beschikken samen met onze 700 collega's over een uniek en een zeer uitgebreid netwerk. Daar vinden zij de financieel of HR-medewerker(s) die u nodig heeft.

Geeft u de voorkeur aan detachering? In dat geval regelen wij een de Jong & Laan-medewerker, die bekend is met de meest gangbare systemen én affiniteit heeft met uw branche. Het inwerken verloopt zo snel en soepel.

Blog
Flexibele schil: tijd voor een goed gesprek
Lees meer
Blog
Parttime aanwezig, fulltime betrokken
Lees meer
Blog
Met wie? Recruitment Consultant zeg je?
Lees meer

Screening kandidaten

Wij stellen u alleen kandidaten voor bij wie wij na een uitgebreide intake een goed gevoel hebben ‒ dat we kunnen onderbouwen. Onze recruitment consultants begeleiden het gehele traject van a tot z en communiceren zorgvuldig. Kiest u voor detachering van een de Jong & Laan medewerker, dan sturen wij u een professional die volledig 'bij' is in zijn vakgebied en ons kennisnetwerk met zich meeneemt.

U geniet van maximale flexibiliteit omdat u diegene kunt inzetten wanneer het nodig is. Omdat wij de kwaliteit, kennis en kunde van onze mensen scherp in beeld hebben, kunnen we snel met u schakelen. Zowel bij werving als bij detachering bieden wij u de flexibiliteit die u nodig heeft. U kiest op beide manieren voor continuïteit, kwaliteit en zekerheid.

Gecertificeerd

De Jong & Laan ▪ Detachering | Werving & Selectie heeft het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid), dat de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers – zoals u – moet beperken. Dit keurmerk is gebaseerd op NEN 4400-1 en NEN 4400-2.