Samen gaan! Met je adviseur ambities waarmaken

Het arbeidsrecht is continu in beweging en dat heeft gevolgen voor uw onderneming. Laat u adviseren door onze vakkundige en ervaren arbeidsjuristen.

Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is continu in beweging. Wet- en regelgeving wordt aangepast en jurisprudentie uitgesproken. Dit heeft gevolgen voor uw onderneming. Heeft u personeel, wilt u personeel aannemen of wilt u juist afscheid nemen? Houd hier dan rekening mee en beweeg hierin mee.

Als werkgever is het lastig om op een praktische manier om te gaan met de vaak complexe wet- en regelgeving van het Nederlandse arbeidsrecht. Gelukkig hebben wij ruime ervaring op dit gebied en nemen onze vakkundige juristen arbeidsrecht u graag dit werk uit handen.

Complexe wet- en regelgeving 

Wij geven advies over arbeidsrecht en kunnen u ondersteunen op de volgende rechtsgebieden:

Een werknemer is vrij om te werken waar hij of zij wil. Dat is het uitgangspunt in het arbeidsrecht. Een concurrentiebeding kan deze vrijheid echter beperken.

Over het concurrentiebeding ontvangen onze juristen arbeidsrecht veel vragen. Daarom geven zij in deze blog antwoord op 5 veelgestelde vragen.

Lees blog

Juridisch advies

De arbeidsrechtjuristen van de Jong & Laan helpen u van het begin (toetsen of opstellen van arbeidsovereenkomsten) tot het einde van het dienstverband (ontslag). U gaat met uw werknemers vaak een jarenlange relatie aan. Goede afspraken zijn daarom onmisbaar. Met duidelijke arbeidsovereenkomsten, een arbeidsvoorwaardenreglement en wellicht pensioenvoorzieningen.

Anticiperen op wet- en regelgeving

Onze arbeidsrechtjuristen zijn proactief en denken met u mee over hoe u binnen uw onderneming het beste op de wet-en regelgeving kunt anticiperen. U kunt hierbij onder andere denken aan de volgende onderwerpen:

  • Hoe richt u uw personeelsbestand flexibel in?
  • Hoe gaat u om met werknemers die niet naar behoren functioneren? En hoe zorgt u in dit verband voor een goede dossieropbouw?
  • Hoe voorkomt u dat u hoge ontslagvergoedingen betaalt?

Wij bieden u praktisch en snel arbeidsrechtadvies. Hierdoor komt u als ondernemer toe aan waar u goed in bent: ondernemen.

Neem contact op
Samenwerken Oldenzaal de Jong en Laan