Verkoop onderneming

Overweeg je om je bedrijf in de komende vijf jaar over te dragen of te verkopen? Dat is niet iets wat je tussen neus en lippen door kunt doen; er gaat vaak een langere periode van planning en voorbereiding aan vooraf. Wij denken graag met je mee.
Neem direct contact op

Samen gaan!

Bij de verkoop van je onderneming wil jij je bedrijf aantrekkelijk maken voor een koper, maar ook fiscaal het beste eruithalen. Vooral als de opbrengst van de verkoop van je bedrijf ook nog eens je pensioen is. Maar wanneer is je onderneming fiscaal verkoopklaar? 

Voorbereiding

Het is belangrijk om op tijd te beginnen met de voorbereiding van de verkoop van je bedrijf naar de volgende generatie of naar derden. Het zorgt voor rust met als gevolg dat je meer overhoudt aan de verkoop van je bedrijf. Daarbij is het belangrijk dat je kiest voor de juiste fiscale constructies, waarmee belastingdruk wordt verminderd. Wij kijken graag, in een vroegtijdig stadium, met je mee. 

Klaar voor verkoop?

Samen kijken we of je optimaal gebruikmaakt van de fiscale regels en of je de juiste fiscale structuur hebt voor de verkoop of een bedrijfsoverdracht. We denken met je mee over:

Persoonlijk vermogen

Er liggen ook kansen met betrekking tot je persoonlijk vermogen na verkoop. Zo kijken we samen of je na de overdracht financieel kunt leven zoals je dat wenst en of je financiële planning en estate planning fiscaal optimaal zijn ingericht. Ook helpen we je graag met het benutten van kansen op het gebied van vermogensstructurering

Wij maken graag kennis met jou

Heb je hulp nodig bij (de voorbereiding op) het verkopen van je onderneming? Wij denken graag met je mee, neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
Vestiging-Nijverdal-385

Contact

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen