Accountant Utrecht

Natuurlijk zijn we van de cijfers. Maar wat daarachter zit zijn jouw ambities. Wat heb jij nodig om die waar te maken? Dat is voor ons de kern. En wij leveren de drive en expertise om samen doelen te bereiken. Samen gaan!
Neem direct contact op

Samen gaan!

Je cijfers vertellen je waar je nu staat. Het efficiënt inrichten van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening zijn de basis. Maar waar wil je naartoe groeien met je organisatie? Samen gaan we van inzicht naar mogelijkheden. Met slimme data-analyses en advies over zaken die ons opvallen.

Daar sta je natuurlijk niet alleen voor. Onze accountants zorgen voor het stroomlijnen en optimaliseren van de financiële administratie met - bij je onderneming passende - online boekhoudpakketten. Door systemen te koppelen krijg je een compleet beeld van hoe je ervoor staat.

Zorgvuldige controles

Je wilt cijfers in de jaarrekening die een goed beeld geven van de werkelijkheid en waarop je als ondernemer de juiste beslissingen neemt in het belang van je organisatie. Zekerheid over de cijfers en financiële prestaties geeft niet alleen jou rust, maar brengt ook vertrouwen bij je stakeholders, zoals crediteuren, aandeelhouders, de bank en andere belanghebbenden. De controleverklaring levert zekerheid, voor jezelf en voor derden.

Een inkijkje in de
vestiging Utrecht

Historie

De Jong & Laan Utrecht was voorheen 5BAR Assurance. 5BAR Assurance is in 2012 opgericht door Kees-Jan Nielen en Gert van de Laar. Beiden leerden het vak bij een van de ‘Big Four’ accountantskantoren in Nederland en door te werken binnen de complexe omgeving van multinationale en beursgenoteerde ondernemingen. Vanuit een toenemend geloof in de kracht van ondernemerschap en een persoonlijke aanpak besloten Kees-Jan en Gert hun eigen accountantskantoor te beginnen. Nu zijn ze onderdeel van de Jong & Laan.

Meer over de aansluiting
mannen bij oranje ampersand

Waarom de
Jong & Laan?

Persoonlijk

Hoe objectief onze conclusies ook zijn, het draait uiteindelijk om de mensen.

Betrokken

Zelfs als er niet om is gevraagd, geven we eerlijk en openhartig advies.

Getalenteerd

Hoe complexer het probleem, hoe dieper we duiken. Dat is onze passie.

Ons team

Je financiële welzijn is in veilige handen bij ons internationale en diverse team. Wij beschikken over de juiste expertise, ervaring en sociale vaardigheden die nodig zijn om jouw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Wij willen onze kennis en ervaring graag met je delen. Dat doen we door je inzicht te geven in onze manier van werken en door je regelmatig bij te praten over actuele ontwikkelingen en knowhow op het gebied van financiële administratie.

Collega's in Utrecht

Amer Alzelaa
Amer Alzelaa Assistent-accountant controle Meer over Amer
Koos Wattel
Koos Wattel Assistent-accountant controle Meer over Koos
Marieke Alberts
Marieke Alberts Assistent-accountant controle Meer over Marieke
Oscar Noordberg
Oscar Noordberg Assistent-accountant controle Meer over Oscar
Shumayila Fathima
Shumayila Fathima Controleleider Meer over Shumayila
Shuyi Dong
Shuyi Dong Assistent accountant controle Meer over Shuyi
Siobhan Pereira
Siobhan Pereira Assistent-accountant controle Meer over Siobhan
Stella Ling
Stella Ling Senior assistent-accountant controle Meer over Stella
Susan Anderson
Susan Anderson Manager controle Meer over Susan

Vragen? Stel ze!

Heb je vragen of ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen.