Arbeidsmarkt­communicatie

Je herkent het vast wel: je krijgt je vacatures niet gevuld en er is veel verloop binnen je organisatie. Opvallen tussen andere bedrijven is een uitdaging in de krappe arbeidsmarkt. Hoe zorg je ervoor dat mensen jouw organisatie kiezen om hun carrière te starten of voort te zetten? Wij denken met je mee in een toekomstgerichte, langetermijnaanpak.
Neem direct contact op

Waarom voor jouw organisatie kiezen?

Trotse medewerkers zijn het uithangbord van je organisatie. Ze willen langere tijd aan je organisatie verbonden blijven en verspreiden positieve verhalen over jou als werkgever. Maar hoe zorg je ervoor dat deze mensen voor jouw organisatie kiezen? En hoe behoud je ze?

Het belangrijkste is dat je luistert naar je (potentiële) medewerkers. Wees nieuwsgierig en stel jezelf de volgende vragen:

  • Waarom willen mensen werken binnen jouw organisatie?
  • Wat maakt dat ze willen blijven?
  • Wat is de reden dat mensen gaan?

Met een goede kijk naar binnen kan je vervolgens met een sterk verhaal naar buiten treden. Wij helpen je met een toekomstgerichte aanpak en geven je concrete adviezen om mee aan de slag te gaan. Zo wordt duidelijk waarom mensen voor jóu moeten kiezen als werkgever!

Kansen benutten

Afhankelijk van jouw uitdaging(en) kunnen we je helpen met het:

Samen gaan!

Wij helpen je graag alle kansen te benutten die jouw organisatie laten groeien. Onze dienstverlening combineert arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in één geïntegreerd plan. Met een diepgaande analyse bieden we optimaal advies direct vertaalt naar een concreet actieplan.

Neem contact op
medewerker de jong en laan

Dit levert het je op

Meer talenten

Een langetermijnaanpak naar een aantrekkelijke werkgever die talent aantrekt.

Minder verloop

Je trekt de mensen aan die passen bij jullie organisatie en die er graag willen blijven werken.

Langetermijnvisie

Je krijgt, voor de langere termijn, een duidelijk beeld wie je nodig hebt op welke posities.

Gerelateerd

Een unieke werkgever in 6 stappen

Om mensen echt te binden, is het belangrijk om aantrekkelijk en onderscheidend te zijn. Wij delen 6 stappen die jou helpen om een unieke werkgever te worden die opvalt tussen alle andere organisaties.

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen