Deze tools & dashboards geven je inzicht in je organisatie

Als ondernemer heb je actuele en betrouwbare managementinformatie nodig. Dat gaat verder dan financiële gegevens alleen; actuele en betrouwbare cijfers zijn tenslotte nog geen stuurinformatie. Van ruwe data naar waardevol inzicht: dat is wat je wilt. Sturen op basis van realtime data en daarmee tijdig trends ontdekken, betere beslissingen nemen en nieuwe kansen benutten.

Jij de dromen, wij de slimme inzichten

Door data om te zetten naar (visuele) praktische informatie, beschik je altijd over actuele en relevante cijfers ten behoeve van besluitvorming. Deze slimme inzichten kan je verkrijgen met onder andere Power BI dashboards, Visionplanner dashboards & een benchmarktool.

Power BI dashboards

Gebruik je gegevens uit verschillende applicaties om sturing te geven aan je organisatie? Dan kunnen (maatwerk) Power BI dashboards je veel inzicht geven. Verschillende databronnen kunnen aan elkaar gekoppeld worden en worden omgezet waardevolle inzichten, waarmee je trends gaat ontdekken, betere beslissingen kunt nemen en nieuwe kansen gaat benutten. Er zijn Power BI dashboards voor management KPI's (management dashboard) of voor KPI's op het gebied van HR (HR-dashboard).

Jordy Ekkel
Jordy Ekkel Accountant
Specialist op het gebied van accountancy
Mijn naam is Jordy Ekkel, accountant en adviseur bij de Jong & Laan. Ik ben er voor mijn klanten en sta voor ze klaar. Ik ben een fanatiek persoon - niet alleen bij het spelen van spelletjes, maar óók om de ondernemer verder te helpen. Daarbij vind ik het belangrijk om mijn klanten inzicht te geven en vooruit te helpen, zodat hij of zij 's nachts niet wakker hoeft te liggen.
Neem contact op

Visionplanner dashboards

Het online financieel dashboard - ook wel bekend als Visionplanner Online - is geschikt als je behoefte hebt aan (basis) financiële inzichten. Denk hierbij onder andere realtime inzicht in (mutaties in) de liquiditeit, omzet, kostprijs, brutomarge, debiteuren en crediteuren. Dit dashboard is ook beschikbaar met specifieke, branchegerelateerde cijfers voor de agrarische ondernemer, de horeca- en de transportondernemer.

Visuele jaarrekening & benchmarktool

De visuele jaarrekening geeft je inzicht in je jaarcijfers. Een belangrijk voordeel van de visuele jaarrekening, ten opzichte van de traditionele jaarrekening, is dat er vergelijkingen tussen periodes gemaakt kunnen worden. Hierdoor heb je meer inzicht in de ontwikkelingen door de maanden heen.

Benchmarkrapportages geven inzicht in wat er speelt bij branchegenoten. Door de cijfers te vergelijken, krijg je meer inzicht in je eigen financiële beleid. 

Heb je vragen over dit onderwerp? Neem gerust contact met mij op.

Lees verder

8x dashboards & tools

Als ondernemer heb je actuele en betrouwbare managementinformatie nodig. Dat gaat verder dan financiële gegevens alleen; actuele en betrouwbare cijfers zijn tenslotte nog geen stuurinformatie. Wij lichten 8 dashboards en tools voor je uit die je inzicht geven en je helpen toekomstbestendig te ondernemen. Meer weten? Download de whitepaper!

In de praktijk: stilzitten is geen optie voor Preston Palace

Stilzitten: dat is voor Preston Palace geen optie. Samen met de Jong & Laan worden grote stappen gezet op het gebied van digitale stuurinformatie. Carlo (Preston Palace): "Met hulp van onze IT consultant Jasper Visserman zijn we een traject aangegaan om alle informatiestromen met elkaar te verbinden en inzichtelijk te maken."

Lees klantcase