Vestiging Enschede

Vanuit ons kantoor in Enschede helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.
Neem direct contact op

Enschede

Naar elkaar omkijken, dát vinden we belangrijk. Noaberschap zoals wij dat hier noemen. Dit uitgangspunt hanteren we wanneer we vanuit de Jong & Laan Enschede in contact zijn met onze klanten. 

Naar elkaar omkijken, dát vinden we belangrijk. Noaberschap zoals wij dat hier noemen.

Op de vestiging in Enschede zit een van onze controlepraktijken. Maar ook kan je bij ons terecht voor andere (strategische) vraagstukken. We hebben qua bereikbaarheid een toplocatie en daardoor is het laagdrempelig om eens langs te komen. Ook jij bent van harte welkom.

Meer dan een accountantskantoor

We hebben in Enschede verschillende type diensten onder één dak. Denk aan: 

Enschede
Hengelosestraat 585
7521 AG Enschede
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
E-mail deze vestiging

Een inkijkje in de
vestiging Enschede

Accountancy

Ben je op zoek naar een nieuwe boekhouder of accountant in (de omgeving van) Enschede? Wij helpen je met het verwerken van de financiële administratie en het samenstellen van de (visuele) jaarrekening. Naast het feit dat wij accountantscontroles uitvoeren, hebben wij ook een samenstelpraktijk binnen onze vestiging in Enschede. 

Maar we gaan een stap verder, want uiteindelijk willen we jouw ambities waarmaken, zodat je toekomstbestendig kunt ondernemen. Laten we samen kansen benutten! 

Belastingadvies

Belasting wordt vaak gekenmerkt als een 'ongrijpbare materie'. Dat is begrijpelijk, maar het neemt niet weg dat het belangrijk is om hier voldoende aandacht aan te besteden. En dat begint met het formuleren van een fiscale strategie, van waaruit we samen: 

 • je fiscale positie en een passende structuur optimaliseren;
 • kansen benutten voor een optimale inkomens- en vermogenspositie;
 • inspelen op (veranderende) wet- en regelgeving van verschillende kennisgebieden of internationale belastingen; 
 • kansen benutten op het gebied van innovatie & duurzaamheid (mvo).

Personeel

Wil je personeelszaken (gedeeltelijk) uitbesteden? Of zit je met andere vragen over HR-zaken? Wij helpen je graag op onder meer het gebied van arbeidsrecht, strategisch HR-advies en de salarisadministratie. Verder kan je bij ons terecht voor meer informatie over (de): 

 • WGA-verzekering
 • Werkkostenregeling (WKR)
 • Functioneringsgesprekken
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
 • Verzuimbegeleiding
 • Inschaling van personeel
 • Arbeidsvoorwaarden

Is je organisatie gevestigd in (de omgeving van) Enschede, Haaksbergen of Delden en wil je vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact met ons op of kom langs bij onze vestiging. Je bent van harte welkom!

Vragen? Stel ze!

Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen