Samen gaan! Wij staan naast je, als mens en als specialist

Vanuit ons accountantskantoor in Enschede helpen we je graag op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel, corporate finance en meer.

Enschede

Onze accountants en belastingadviseurs in Enschede staan met een proactieve houding voor u en uw onderneming klaar en kijken naar u om; noaberschap zoals wij dat hier noemen.

Op de vestiging de Jong & Laan Enschede zit één van onze controlepraktijken. Natuurlijk kunt u ook bij ons accountantskantoor terecht voor onder andere fiscaal advies, personeelsadvies, corporate finance, subsidieadvies en internationaal advies.  

De Jong & Laan Enschede heeft een toplocatie en is daardoor zeer goed bereikbaar. Kom gerust langs voor een kop koffie en ervaar het zelf.

Niet alleen accountants

Een samenwerking aangaan met ons accountantskantoor in Enschede betekent volledige dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies, personeel en overig advies onder één dak. Hieronder volgt een overzicht van al onze vakgebieden:

Enschede
Hengelosestraat 585
7521 AG Enschede
Geopend van ma t/m vrij 8.00u - 17.30u
call-outline 053-4810481 mail-outline enschede@jonglaan.nl E-mail deze vestiging

Adviseurs

Accountant Enschede

Bent u op zoek naar een administratiekantoor, boekhouder en/of accountant in (de omgeving van) Enschede? Wij helpen u graag verder. Bij de Jong & Laan Enschede zijn accountants in dienst die u voorthelpen met het verwerken van uw bedrijfsadministratie, het samenstellen van uw jaarrekening en/of het geven van financiële adviezen voor u en uw bedrijf. 

Samen met de accountant in Enschede zet u een stap verder naar de groei van uw onderneming. Naast het feit dat wij accountantscontroles uitvoeren, hebben wij ook een samenstelpraktijk binnen onze vestiging in Enschede. 

Belastingadvies Enschede 

Het wordt door ondernemers vaak gekenmerkt als een 'ongrijpbare materie': belasting. Echter liggen er juist op fiscaal gebied kansen voor ondernemers. Bent u ondernemer in de regio Enschede en wilt u graag belastingadvies? Onze adviseurs voorzien u graag van een passend fiscaal advies op het gebied van:

 • Btw-aangifte
 • Zakelijke auto
 • Pensioenadvies
 • Financiële planning
 • Loonheffing
 • Ondernemen in Duitsland

Naast het 'reguliere' belastingadvies, geven wij vanuit onze vestiging in Enschede ook internationaal belastingadvies. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie hierover. 

Personeelsadvies Enschede

Wilt u uw personeelszaken (gedeeltelijk) uitbesteden? Of zit u met andere vragen omtrent HR-zaken? De Jong & Laan Enschede heeft specialisten in dienst die u graag voorzien van een personeelsadvies voor uw bedrijf.

SLIM subsidies

Personeelsadviseurs in Enschede houden zich met name bezig met ontwikkelvraagstukken over personeel en SLIM subsidies. De SLIM-regeling heeft als uitgangspunt om een 'Leven lang leren' te stimuleren. Deze regeling is, mede door veranderingen op de arbeidsmarkt, van steeds groter belang. 

Kennisgebieden

Onze kennisgebieden met betrekking tot personeel zijn arbeidsrecht, strategisch HR-advies, juridisch advies, loonbelastingadvies, detachering, salarisadministratie en personeelsadministratie. Verder kunt u bij ons terecht voor meer informatie over:

 • WGA-verzekering
 • Werkkostenregeling (WKR)
 • Functioneringsgesprekken
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomsten
 • Verzuimbegeleiding
 • Inschaling van personeel
 • Arbeidsvoorwaarden

Bent u ondernemer in (de omgeving van) Enschede, Haaksbergen of Delden en wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem contact met ons op of kom langs. U bent van harte welkom! 

Een inkijk in de vestiging Enschede

Een inkijk in de vestiging Enschede