Laten we ervoor gaanSamen!

Samen werken we aan de toekomst van jouw organisatie. Hoe we dat doen, vertellen we (hieronder) in onze radiocommercial.

De Jong & Laan

on air

Als ondernemer leef je voor de zaak. Met volledige focus op jouw ambities én de toekomst. En jij weet, dat kan je niet altijd alleen. Samen kijken we naar de kansen die er liggen. Dat is wat we doen. Als accountant en adviseur, maar vooral als mens en specialist. Laten we ervoor gaan, samen!

Video: samen gaan met de Jong & Laan

Video: samen gaan met de Jong & Laan

De Jong & Laan

24 vestigingen

Met 24 regionale vestigingen door heel Nederland zijn we altijd dichtbij onze klanten.

975 professionals

Wij zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen.

9 vakgebieden

Wat je vraagstuk ook is, onze accountants en adviseurs staan op verschillende gebieden voor je klaar.

Een duurzame relatie met Plastchem

Samen werken aan de toekomst, betekent samen bouwen aan een duurzame relatie. Een duurzame relatie staat of valt met vertrouwen. Bij Harry Westerbroek (partner de Jong & Laan) en Onno-Pieter Sonnega (dga bij Plastchem) gaat deze duurzame relatie al ruim 20 jaar terug.

Lees meer
Samen bouwen aan de toekomst met ten Damme

Het dna van Ten Damme komt sterk overeen met die van ons. Nuchter, no-nonsense en gedrevenheid. Ondernemen met lef, maar vooral ook met oog voor elkaar. Dat draagt bij aan een langdurige fijne samenwerking. In zo’n lange periode met grote ontwikkelingen krijg je te maken met verschillende expertises. Bijna alle dienstverlening van de Jong & Laan is al eens aan bod gekomen.

Lees meer
Kansen grijpen, dromen waarmaken en samen werken aan een mooie toekomst met Edens Plants

Edens Plants is een prachtig familiebedrijf dat al sinds 1975 planten van hoogstaande kwaliteit kweekt. De Jong & Laan is de laatste jaren zeer betrokken bij de ondernemers en hun bedrijfsvoering. Een bedrijfsvoering waarin de nieuwe generatie stappen zet richting een mooie toekomst. 

Lees meer

Ook met ons

samenwerken?

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op.

Samen koffie doen?

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen.