Samen gaan! met de Jong & Laan

Waar kom jij je bed voor uit? Wat zijn je ambities? En, nog belangrijker, wat heb je nodig om deze waar te maken? Je wilt je bedrijf laten groeien en optimaliseren, toekomstbestendig ondernemen. Dat snappen wij als geen ander. We staan daarbij naast je, als accountant en als adviseur, als mens en als specialist, als fijne gesprekspartner en als kritische adviseur. Samen gaan!
Onze diensten

Waar ligt jouw uitdaging?

Het leven van een ondernemer staat nooit stil. Je ziet kansen én je wilt vooruit. Onderweg sta je voor diverse uitdagingen. Zo zit je misschien met vragen als:

  • Hoe kan ik mijn werkgebied uitbreiden?
  • Hoe verbeter ik mijn rendement?
  • Is het verstandig om nu te investeren?
  • Hoe blijf ik aantrekkelijk voor nieuwe en huidige medewerkers?
  • Hoe ga ik om met inflatie? 
  • Hoe bereid ik me voor op een toekomstige bedrijfsoverdracht?
  • Hoe geef ik vorm aan mvo & duurzaamheid?

Om deze uitdagingen kan je niet heen, want vroeg of laat heeft dit serieuze impact op je organisatie. De wereld is in beweging en je moet meebewegen. Maar hoe doe je dat dan? En wat zijn daarin de 'juiste' keuzes?

Specialisten van de Jong & Laan kijken samen met jou vooruit. We kijken naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Samen gaan! Kansen grijpen & dromen waarmaken

Samen gaan! Kansen grijpen & dromen waarmaken

Zie ons niet als je accountant

Maar als mens én als specialist. Als verlengde van jouw team, partners die er samen voor gaan. Je kan bij ons terecht voor (strategische) vraagstukken op het gebied van accountancy(controle), belastingadvies, personeel, strategisch advies, subsidieadvies en meer. Naast de voorwaarden kwaliteit en professionaliteit, benaderen we jouw vraagstuk altijd multidisciplinair en vanuit een IT- en datagedreven werkwijze.

Alle diensten
medewerkers de jong en laan

Samen kansen benutten

We hebben de expertise én een enorme drive om je vooruit te helpen. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een duidelijk doel. We ondersteunen je met de uitdagingen en risico’s van nu en kijken samen met jou naar de kansen die er liggen om jouw doelen te bereiken. Want als we kansen zien, dan gaan we ervoor. Samen! 

Kennismaken
medewerkers de jong en laan

Als je écht gelooft in een duurzame relatie,

dan zeg je waar het op staat

Samen koffie doen?

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen.