Samen gaan! Jouw organisatie klaar voor de toekomst

Je wilt kansen grijpen en dromen waarmaken, maar je zoekt ook zekerheid en perspectief. Daarom ondersteunen we je bij de uitdagingen van nu en kijken we met jou vooruit. We staan daarbij naast je, als accountant en als adviseur, als mens en als specialist, als fijne gesprekspartner en als kritische adviseur. Zo bouwen we samen, vanuit een duurzame relatie, aan jouw toekomst. Samen gaan!

Waar ligt jouw uitdaging?

Het leven van een ondernemer staat nooit stil. Je ziet kansen én je wilt vooruit. Onderweg sta je voor diverse uitdagingen. Zo zit je misschien met vragen als:

  • Hoe kan ik mijn werkgebied uitbreiden?
  • Hoe verbeter ik mijn rendement?
  • Is het verstandig om nu te investeren?
  • Hoe blijf ik aantrekkelijk voor nieuwe en huidige medewerkers?
  • Hoe ga ik om met inflatie? 
  • Hoe bereid ik me voor op een toekomstige bedrijfsoverdracht?
  • Hoe geef ik vorm aan mvo & duurzaamheid?

Om deze uitdagingen kan je niet heen, want vroeg of laat heeft dit serieuze impact op je organisatie. De wereld is in beweging en je moet meebewegen. Maar hoe doe je dat dan? En wat zijn daarin de 'juiste' keuzes?

Specialisten van de Jong & Laan kijken samen met jou vooruit. We kijken naar de kansen die er liggen om je doelen te bereiken. Met de nodige expertise, maar vooral met een enorme drive om je vooruit te helpen.

Video: samen gaan met de Jong & Laan

Video: samen gaan met de Jong & Laan

De Jong & Laan

25 vestigingen

Met onze 25 vestigingen in het noorden, oosten en midden van Nederland zijn we altijd dichtbij.

975 professionals

Wij zijn een nuchtere, betrokken club met drive en energie om ondernemers vooruit te helpen.

9 vakgebieden

Wat je vraagstuk ook is, onze accountants en adviseurs staan op verschillende gebieden voor je klaar. 

Vertrouwen als
basis voor

samenwerking

Voor ons betekent samen werken aan de toekomst, samen bouwen aan een duurzame relatie. Een duurzame relatie staat of valt met vertrouwen. Het vertrouwen dat je open en eerlijk informatie met elkaar deelt en ook kritisch kan zijn. Daarmee help je elkaar vooruit. De vrijheid en geborgenheid om een kritische reactie te kunnen geven ontstaat niet bij een vluchtige kennismaking. Het vraagt om inlevingsvermogen en betrokkenheid.

Wat zoek jij in een accountant?

Wil je een accountant die met je meegroeit in de ontwikkelingen binnen je organisatie? Die je zekerheid kan bieden en perspectief? Je verdient iemand die kritisch met je meedenkt en zegt waar het op staat. Wij zijn die professionele partij die, samen met jou, je organisatie toekomstbestendig maakt.

Lees meer

Samen koffie doen?

Wil je vrijblijvend kennismaken? Neem contact op door het onderstaande formulier in te vullen.